Ganges Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Dokler ne peče rit ne kaže, da bi se pretirano sekiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Dokler ne peče rit ne kaže, da bi se pretirano sekiral. Če druge peče rit mi je prav vseeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 da ne boš ratal podoben koleričnim nekadilcem :kva2: KOMU TI KOLERIK! HAAAA, KOMU!!!!!! (krigl v steno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Dokler ne peče rit ne kaže, da bi se pretirano sekiral. Če ga ti z ritjo vlečeš.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ja in ti imaš res bujno domišljijo, da misliš, da si vsi želimo tvojih vrlih komentarjev :closedeyes: me je že zaskrbela tvoja izjava, pa sem šla profil pogledat, pa mi je vse jasno ratalo, ko sem letnico rojstva videla :grim je že ok.... se umikam.... naj se santa barbara nadaljuje :OK: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Če druge peče rit mi je prav vseeno. Same here. :P :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 KOMU TI KOLERIK! HAAAA, KOMU!!!!!! (krigl v steno) KAJ SE PA TI DEREŠ???????? A BI JIH RAD FASAL????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Novo jutro, nov dan. Cajt da vržem kost in gledam kako se zanjo stepejo. Včeraj se je tu ogromno kadilo pa tudi nekajkrat popušilo, da vidimo kako bo danes. Frstka če se ne motim je kadila. Brihta upam, da ni popušil z italijanko. Motoristek hm začni kadit ;) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Kokice imam, pir tudi.. ...let the games begin! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Jaz se bom pa bolj zadaj držal, da me ne bo kdo raztrgal. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Jaz sem danes v kotu za nekadilce... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 me je že zaskrbela tvoja izjava, pa sem šla profil pogledat, pa mi je vse jasno ratalo, ko sem letnico rojstva videla :grim je že ok.... se umikam.... naj se santa barbara nadaljuje :OK: :grim Uf ja, tebe pa očitno leta fajn je**jo, da se vedno ko nimaš drugega odgovora, zgovarjaš na mlada leta soforumašev. Itak je vse, kar je rojeno po 29.3.1978, zate verjetno glupo do amena a ne. Sploh pa se mi ne da več debatirat in kregat okol tega, ker je brez veze. Kako kaj tvoj otročiček? Vse ok? Frstka če se ne motim je kadila. Brihta upam, da ni popušil z italijanko. Motoristek hm začni kadit ;) :eek: (Daljnegaletanevemvečkaterega) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Sploh pa se mi ne da več debatirat in kregat okol tega, ker je brez veze. Neeee.... :cry: Pa glih zaj, ko sem si kokice in pir nabavil... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Neeee.... :cry: Pa glih zaj, ko sem si kokice in pir nabavil... :angry: Ko da ti bo zaj kaki problem spit ga. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Neeee.... :cry: Pa glih zaj, ko sem si kokice in pir nabavil... :angry: Zaje**n, a ne da :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Popušili :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Popušili :evilgrin: Jaz se ne bi preveč hvalil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Ko da ti bo zaj kaki problem spit ga. :P kaj pa kokice ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Jaz se ne bi preveč hvalil. :P Se ti ni treba, pri tebi je to samoumevno :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 kaj pa kokice ? Požrl... Zdaj pa mi je slabo... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) Spij še ene 2 pira čez, bo takoj bolje. Aja pa čik si prižgi! Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Jaz se bom pa bolj zadaj držal, da me ne bo kdo raztrgal. :blush: Bruce Lee na primer! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Bruce Lee na primer! Al pa Bručan npr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 (popravljeno) Brihta je dans pijan ko kanta, tko da ne bo nič z verbalnim dvobojem/mnogobojem :wacko: Sam mam pa novo čelado :D Popravljeno Marec 2, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 In zaradi nekaj sebičnih posameznikov, ki nočejo nadaljevati začetega mora trpeti celotna publika ali kaj? Pa kaj si ti ja nor kaj vse si eni danes dovolijo :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se