race Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Ali kdo v sloveniji izdeluje izpušne lonce za dvotakne motorje? Rabil bi za mojo Yamako TDR 125. Predvsem se mi gre za zvok, pa tud kaksen konjiček bi prav prišel...... Kakšna bi bila približna cena? tnx
hotschko Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Po moje dvotaktniki nimajo dobrega zvoka ne z original ne z predelanimi rori ... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... :wink: :) ... pa brez zamere ... samo moje skromno osebno mnenje :) Vprašaj za Lipnika, mislim da počne tudi to ... udi ve kje ga dobiš.
cruiser Objavljeno Julij 17, 2002 Opozori Objavljeno Julij 17, 2002 Gianelli, Polini in Arrow izdelujejo dobre zadeve. V sloveniji pa ne vem ce bos kaj nasel. Dvotaktniki so zelo obcutljivi na te zadeve in lahko s slabim izpuhom kar dosti zgubijo na moci. Kar se pa glasa tice - ce iz dusilca poberes dusilno sredstvo (volno) bos dobil bolj globok zvok, vednar to spet verjetno ne bo to kar zelis. Pa policaji te bodo jebali, bos videl... :roll:
race Objavljeno Julij 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 frend mi je reku da bi mi MIKMEHANIK lahko naredi lonec???? kako pa nak volno sploh odstranim? tnx
Grilzz Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Če boš volno ven pobral se bos usral vsakič ko se bos pelu mim kaksnega smetnjaka ker zvok kr fajn butne nazaj teb v glavo.
race Objavljeno Julij 31, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Kaj pa ce bi jo samo pol? KAKO?
dunker Objavljeno Julij 31, 2002 Opozori Objavljeno Julij 31, 2002 Mene pa zanima, če je mogoče odstraniti naprimer četrtino volne... Ali je pač navita okrog cevi? In če je, kaj narediš potem ko jo četrtino odrolaš - prestrižeš š škarjami ali kaj? Lep pozdrav, Anže
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se