belec Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Kje oz. kdo predelava skuterje v ljubljani ali v zahodnem delu slovenije, kateri se zastopi na to stvar.Da je zaneslljiv, pocen in opravi delo dobro. Prosim da svetujete in se bom jest pol s tem človekom ali firmo osebno zmenil. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 V ljubljani tim mg in donacco obadva na dunajski!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 povej mi katere komponente imas namen vgradit v masino, kateri motor imas pa tako dalje. sem z okolice Bleda in ti lahkoporihtam kar je treba, nastelam, vgradim... ce nimas znanja o tem. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
belec Objavljeno Marec 5, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2007 povej mi katere komponente imas namen vgradit v masino, kateri motor imas pa tako dalje. sem z okolice Bleda in ti lahkoporihtam kar je treba, nastelam, vgradim... ce nimas znanja o tem. lp Jah mislem dat neki 70 kit, po potrebi še veči frgazar, .....izpuh je že gianeli Tko rečmo bom jest najprej s telimi majstri govoru v ljubljani pa poročam kako in kaj. Hvala do sedeaj. L.P. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Nisi še povedal ker motor je glede kita se boš pa mogu odločt kaj želiš če boš uzeu neki sport vrjanto bl u izi pa če maš piaggio mašino mislm da frgazrja nebo treba menat ker je uriginal 17.5 obvezno pa drug izpuh.!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
belec Objavljeno Marec 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Nisi še povedal ker motor je glede kita se boš pa mogu odločt kaj želiš če boš uzeu neki sport vrjanto bl u izi pa če maš piaggio mašino mislm da frgazrja nebo treba menat ker je uriginal 17.5 obvezno pa drug izpuh.!! Uf ja čist pozabu...moped je malaguti firefox 99 letnik, ne mislem preveč pretiravat, sam rat bi da me pač potegne v kašn klanc. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 najbujš doma če si majst al pa pr kšnemu prjatlu s serviserji so same slabe izkušnje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Uf ja čist pozabu...moped je malaguti firefox 99 letnik, ne mislem preveč pretiravat, sam rat bi da me pač potegne v kašn klanc. :) Ja kr ker kit se boš mogu odločt pa ker izpuh maš velik možnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se