Byker Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 no jst še nism nikjer opazu da bi blo kej o tem roru...zj me pa zanima če se mi splača to dat na motor Speedfight 2... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 odsvetujem.. na sfja daj gor kakega lasera xpro alpa zx/rr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Byker Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2007 odsvetujem.. na sfja daj gor kakega lasera xpro alpa zx/rr zka pa to ?? :? ..jst pa čist u tega pau :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 kr glede na ceno ponudi premalo, malenkost boljse ko orginal je toti ror.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Byker Objavljeno Marec 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 2, 2007 kuk pa pride Laser X-pro pa ke bi se ga dal dubit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 najbols da kupis zx-a al pa rr-a .) scooterkit.com ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 al pa italija ce si kje blizu :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Byker Objavljeno Marec 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 3, 2007 al pa italija ce si kje blizu :OK: :OK: hja če je kršk bliz :BUA: :BUA: ke pa u italiji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 s krskega s....jz pa z rake :lol: ...drgac pa yasuni je zakon ror Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Mi mamo pa vikend nad krškim :P No ja yasuni so kr dobri sam mislm da so predragi drgac pa ja ksn ZX RR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Byker Objavljeno Marec 4, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 4, 2007 ma jst sm pršu zj na Laser X-pro...tk da zj pa rs nwm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cilindr Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 ej teme z auspuhi odbstajajo!!! NEHITE SMETIT!!!!!! :topic: :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 moj frend ma zx-a hvali ga ku nor za to ceno zx je odličen :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StArII Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 moj frend ma zx-a hvali ga ku nor za to ceno zx je odličen :yea1: niti ne.. pa nehaj stare teme obujat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 če dobiš kje blizu meje lčahko se zmenimo da grem jst u ita. iskat kšne dele pa pošljem po pošti al pa kej tazga :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se