beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Treba je znat :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 ma sej to skoz delam pa žlajfam pa se pelem po taprumu pa supermoto nacin v ovinkih pa je nemors znucat :D :P Kdaj si se pa po taprumu naucu vozt?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 beno, kere gume mas pa ti na uni posasti od zipa? pa a mas obe istih dimenzij? pa kere dimenzije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 beno, kere gume mas pa ti na uni posasti od zipa? pa a mas obe istih dimenzij? pa kere dimenzije? Dunlop tt91gp dimenzija 3-50-10 Sta pa spred in zad iste dimenzije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Dunlop tt91gp dimenzija 3-50-10 Sta pa spred in zad iste dimenzije. kolk pa kusta komad......pa kje se jih dobi..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 pa a ta kuma existera v dimenzijah 120/70/12? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Jes sm jo pr sitarju za previsoko ceno dobu in sicer 15.000 komad. Se velik cnej da dobit. Mislm da je samo ta dimenzija ... samo nism 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Ta teden sem kupil gume in sicer Dunlop Runscoot D207 RS. Pri Linde so mi rekli, da so te gume bojše od GT301. Ima kdo kakšne izkušnje :rolleyes: ?-so letnik 2003. Gor jih nameravam dati šele po novem letu, ker zdaj nima smisla. Dimenzije pa so 120/70 12 in 130/70 12-na sliki Še slika B) :-ker je bila prevelika sem jo moral dati za link :P . slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 tak profil majo pa tut ene za motor ce se ne motim? kolk si pa dal drgac? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Ta teden sem kupil gume in sicer Dunlop Runscoot D207 RS. Pri Linde so mi rekli, da so te gume bojše od GT301. Ima kdo kakšne izkušnje :rolleyes: ?-so letnik 2003. Gor jih nameravam dati šele po novem letu, ker zdaj nima smisla. Dimenzije pa so 120/70 12 in 130/70 12-na sliki Še slika B) :-ker je bila prevelika sem jo moral dati za link :P . slika Lep profil ... bos pol mal povedov kuko se kej drzijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KaMiKaZe Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 (popravljeno) Pri Linde-ju stane sprednja 10k, zadnja pa 11k. Torej skupaj 21k sit ampak -20%, ker je zdaj sezona popustov za gume!-zato sem jih kupil. Gor pa jih nameravam dati po novem letu tako da bomo vidli kako bodo držale... :D Popravljeno Oktober 16, 2003. Popravil KaMiKaZe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 amm... a so drgac trde al mehke? al nekej umes? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Oktober 16, 2003 Deli Objavljeno Oktober 16, 2003 Zanimiv profil, v čem pa naj bi ble boljše od gt301? Nej bi se boljše držala al kaj? V izgledu jo vsekakor poseka ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Mene pa neki zanima.Spet. Kak vpliva širina in velikost gume na hitrost skuterja? Večja ko je guma počasnejši/hitrejši je skuter? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Mene pa neki zanima.Spet. Kak vpliva širina in velikost gume na hitrost skuterja? Večja ko je guma počasnejši/hitrejši je skuter? :hmm: Višja gre skutr bl po ravnin. Za ovinke je pa tut to bol, ker ce je guma visja kasneje nasedeš z "deklcom" in s tem loh skutr bl zalozis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BOJAN6 Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Če zamenjaš gume, se spremeni prestavno razmerje. Pri manjši gumi zadaj motor potem bolje vleče v hrib in bolje pospešuje in obratno pri večji gumi. Če pa zamenjaš dimenzijo spredaj, se spremeni prestavno razmerje števca: pri manjši gumi ti števc potem kaže več in obratno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 Kotalni upor je večji zato je posledica večje pitje benza, pa slabša hitrost. Ni kr mal na blef predpisana širina gum. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ae-rox Objavljeno Oktober 17, 2003 Deli Objavljeno Oktober 17, 2003 jaz mam na aeroxu pirelijovi sl36! ful dobri gumi! ko se segrejeta ga ni ovinka v katerem bi me vrglo! :) poskusi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 18, 2003 Deli Objavljeno Oktober 18, 2003 ah pirelli... no comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 No mal me je sneg zjezov ... pa cakam se nove gume, zato sm se pa lotu mal tele narezat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 No mal me je sneg zjezov ... pa cakam se nove gume, zato sm se pa lotu mal tele narezat :) emmmmmmmmmm.........imas masino za to delat, al flexrca TM :? ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 emmmmmmmmmm.........imas masino za to delat, al flexrca TM :? ? Masino masino ... prov pise gor: narezovalec gum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 Masino masino ... prov pise gor: narezovalec gum kolk to $$ pa kje to dobi?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 23, 2003 Deli Objavljeno Oktober 23, 2003 emmmmmmmmmm.........imas masino za to delat, al flexrca TM :? ? Jaz sem mel 1x na BTju spredno gumo z masino narezano zadnjo pa z flex™ pa tu pa tam se je na zadnji platno ven vidlo :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 kolk to $$ pa kje to dobi?? To mamo pa doma ze zlo zlo dovg casa in se mi tut sana ne kolk pride to. Drgac jh pa en tm pr kranu dela oz. mal prot škofji loki se mi zdi :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se