bOnZy Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 no evo tukj je ta tema! :) Beno: kok je kej sigurno to urezovanje gum? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 dokler skos platno ne prideš je dobr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 24, 2003 Deli Objavljeno Oktober 24, 2003 no evo tukj je ta tema! :) Beno: kok je kej sigurno to urezovanje gum? Ja mors znat da jh ne zakurs ... pa da ne urezes preglobok. To sm se tanajbl bavu, da nam su preglobok k mam ze zlo zjebano gumo in da mi nav pocla an oz. da nam do platna prsu. Ampak se je dobr izslo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 a kdo ve kje bi se dal dobit pocen sava pnevmatike za skuter (v lj po možnosti) :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 a kdo ve kje bi se dal dobit pocen sava pnevmatike za skuter (v lj po možnosti) :? kaj je zate pocen...........? pa a nove? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 ja pr različnih servisih pa trgovinah majo različne cene pa me zanima če kdo kj ve kje bi se dal dobit po najbol ugodni ceni :D drgač pa mislu sm nove v redu gume in ne pač kr ene naj cenejše :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 ja pr različnih servisih pa trgovinah majo različne cene pa me zanima če kdo kj ve kje bi se dal dobit po najbol ugodni ceni :D drgač pa mislu sm nove v redu gume in ne pač kr ene naj cenejše :BUA: probaj trgoavto vilharjeva tel:01 437 70 14 mislm da so taglavni za savo v lj......pa timg tel:01 427 25 05........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 a supr :D kje je pa timg :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 a kdo ve kuk so kej metzelerke dobre? kuk se kej držijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 26, 2003 Deli Objavljeno Oktober 26, 2003 metzeler me-7 teen - odlicna guma:) mehk,a se pa tudi hitro obrabi...5k km za zadnjo sem nardil navadno. BREZ burnoutov pa zlajfanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 metzeler me-7 teen - odlicna guma:) mehk,a se pa tudi hitro obrabi...5k km za zadnjo sem nardil navadno. BREZ burnoutov pa zlajfanja. kolk je pa cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 9,10k sit:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 mene fl zanimajo bridgestone bt30 in sava mc 16 racing soft Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinjas Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 erm, ka je to tm k pride cilinder? zaka ni nobenga pokrova gor kot mamo mi za vodo recimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 erm, ka je to tm k pride cilinder? zaka ni nobenga pokrova gor kot mamo mi za vodo recimo? Zato ker je gor racin elektrika in je tudi drugi magnet gor.....Jaz tudi nisem mel tega dekla gor... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 mene fl zanimajo bridgestone bt30 in sava mc 16 racing soft ja tako gume si jaz zelim za nasledno, sodeč po teh dveh slikcah je dobra guma :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 Ja matr ... lpo je pokernov tistle ovink :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 res ga je dobro:D beno, ti to bolj ves, je to sploh mozno?:) al je to slikano malo pred padcem:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 res ga je dobro:D beno, ti to bolj ves, je to sploh mozno?:) al je to slikano malo pred padcem:) povej mi razlog zakaj ga ne bi mogu tok položit brez padca? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 kuk pa ta guma pride v $$$? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 kuk pa ta guma pride v $$$? 10k-15k sigurn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 zakaj ma pa tist aerox na slik razlicne feltne? taprvo ma od nrg-ja ane :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Oktober 27, 2003 Deli Objavljeno Oktober 27, 2003 res ga je dobro:D beno, ti to bolj ves, je to sploh mozno?:) al je to slikano malo pred padcem:) povej mi razlog zakaj ga ne bi mogu tok položit brez padca? :? Zato k je sumljivo preveč položen :hmm: :hmm: pa bi loh ze z kksno stvarjo pajsov. Ampak je na stran avspuha tko da pomoje da se tale slika ni nadaljevala z padcem. Če bi biv tko položen na stran deklca je ze u gumah :wacko: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se