k&4 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 ja sam pol maš čist naluknano gumo :BUA: (tko ko jo mam zdej :xx: ) kako pa je kj mc 16 soft če je mokro :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zivijo Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 sam zakaj ne kups mc 16 je dobra guma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 ma kva pa vem :? a mogoče obstajajo kakšni testi teh gum tko k za avtomobilske gume :? najbolš se mi zdijo bridgestone ml50 pa dunlop gt301 zdej me pa zanima če je kdo k je obe sprobu da pove kera se mu je zdela bolš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 no jst mam na rs-ki mishelinko pa je res dobra sam na mokri podlagi pa je za kur**......k enkrat sem se pelal, okol 90 sem mel pa v peti brzini, pol pa sem se fajn nagnil (cesta je bla mal mokra, k je ravno poleg ceste bila hiša pa še sonce ni prišlo do tega dela) pol pa dodal gas pa me je tok odzadi zaneslo k pr supermotu :D en caj je bil feeling res dobr, sam ko je guma sped prišla na suh asvalt pa je zagrabla, tko da sem skor dol z motorja padu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Uniču jih ne boš, bo pa kakšen kamenček ostal zapičen v gumi. Dobro je, da po vožnji malo pogledaš in jih ven pobereš. Najboljše je vse stvari, ki se zapičijo v gumo pustit noter, ker se zna zgodit, da če jih ven potegneš guma spusti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 28, 2003 Deli Objavljeno December 28, 2003 Najboljše je vse stvari, ki se zapičijo v gumo pustit noter, ker se zna zgodit, da če jih ven potegneš guma spusti :) ja sj to pa vem :D zato raj sam gledam mojo bogo gumo pa upam da nav spustila :cry: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 ja sj to pa vem :D zato raj sam gledam mojo bogo gumo pa upam da nav spustila :cry: :P Kamenčki zelo redko prebijejo gumo, saj ostanejo v gumeni zmesi, do karkase pa ne pridejo. Gumo v celoti prebijejo bolj ostri in podolgovati delci, ki prebijejo tudi karkaso - žeblji, opilki in drugi kovinski delci. Jaz iz svoje Rac. Soft pobiram kamenčke, pa še noben ni prišel več kot ~2 - 2.5 mm globoko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BONO Objavljeno December 29, 2003 Deli Objavljeno December 29, 2003 kako pa je kj mc 16 soft če je mokro :? Rac. Soft v dežju drži odlično, saj tudi na skuter dirkah v mokrem vozijo z to gumo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 :blink: :wacko: :naughty: :D :kva1: :kva1: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 dobr si jo zgonu...sam se tut pozna k mas na progi bl grob asvalt kokr pa na cest, pa itak je skoz na kolenu. na cest je pomoje tole nemogoce nardit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 dobr si jo zgonu...sam se tut pozna k mas na progi bl grob asvalt kokr pa na cest, pa itak je skoz na kolenu. na cest je pomoje tole nemogoce nardit jah :hmm: ... ce bi se skos na pokluko pa nazaj vozu, pa tm cez polane :kva1: :kva1: :yea2: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 a je to sploh še guma :? :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 a je to sploh še guma :? :? :D lool ti pa si car da to prašaš! valda da ni, toj samo se za spomin :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 lool ti pa si car da to prašaš! valda da ni, toj samo se za spomin :P če bi jst to naredu z gumo bi si jo dal v okvir in obesil na steno kot sliko :D :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 če bi jst to naredu z gumo bi si jo dal v okvir in obesil na steno kot sliko :D :D :D :P če hočeš to nares, potem prid do ljubečne, tm posod benotu motor, pa bos dobu take gume :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 RS-a na kartodromu :ph34r: ? Beno, a to tut fura :yea2: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 (popravljeno) beno vse fura kr je na becin :D od razbitih Yugotov :D do 650ccm Suzukijov ;) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=post&id=246616 :notworthy: :notworthy: :notworthy: Popravljeno December 30, 2003. Popravil pogi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firefox f-15 Objavljeno December 30, 2003 Deli Objavljeno December 30, 2003 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: I,ve got nothing else to sey... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 beno vse fura kr je na becin :D od razbitih Yugotov :D do 650ccm Suzukijov ;) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?ac...=post&id=246616 :notworthy: :notworthy: :notworthy: razbith yugotov??? od kdaj pa to?? lool :) kje pa? :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 tegale jugota, samo, da je zdej še bl razbit k na slik :wacko: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 tegale jugota, samo, da je zdej še bl razbit k na slik :wacko: :D it wasn't me :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 (popravljeno) razbith yugotov??? od kdaj pa to?? lool :) kje pa? :P :P na Pogijovmu kartodromu :P an pogi ;) Popravljeno December 31, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 čuj beno a mišelinke si že vozu ktere, konkretno me zanima pilot sport sc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 (popravljeno) čuj beno a mišelinke si že vozu ktere, konkretno me zanima pilot sport sc ne mišelink nism se furov :rolleyes: haidenaw, sava, dunlop, bridgestone toj pomoje use kr sm furov ... Popravljeno December 31, 2003. Popravil beno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno December 31, 2003 Deli Objavljeno December 31, 2003 in če izvzameš savo kire so ti tabolš ble za pelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se