_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Druga: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Tretja: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 In se zadnja: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 In potem so srečno živeli do konca druge gume :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 slick steel specialka :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x_darc Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Jaz komaj zdaj vidim da nove gume stran mečem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amater Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 :? :? Mene zanima kako se naredi bel napis na gume :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 :? :? Mene zanima kako se naredi bel napis na gume :? :? Z belim alkoholnim flumastrom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 :? :? Mene zanima kako se naredi bel napis na gume :? :? Še bolj pa prime srebrni flumaster ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amater Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 :OK: :OK: Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Jst sm pa že probu z alkoholcem, nazadnje sm pa kr z bronza barvo pobarvu in je po enmu letu še kot novo,no skor novo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 Evo zdj mam že kakšn tedn nove gume (sava racing soft in mc16) in je sprednja že kj lepo obrabljena. Bo treba v bodoče bit mal bol nežen z njo :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon_m34 Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 vprašal bi kje v mb ali okolici se dajo kupit dunlop gt301 pnevmatike, če kdo ve naj prosim napiše da ne bom iskal po trgovinah,... serviser bi mi sicer rad prodal heidenau k61, pa imam zdaj ene heidenau pa so trde in slab oprijem imajo tak da ne vem.., če jih kdo ima naj kaj napiše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) heidenau racer so zakon.. Se ne bos zajebal. Sm lepo jih segrejes pa so ql.. Ce so pa stare pol so itak da trde.. Drgac sm pa zlo presenecen nad savinem supportom.. Tko hitr in podrobn mi niso se v nbeni firmi odgovoril.. Ko bom menjal obe, bom dal spredaj racing soft, zadaj navadno mc16..Tko mi je glavni savin dizajenr gum svetoval.. Doma ma tud aeroxa :OK: Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil _jezus_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon_m34 Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 bi dal savo gor pa ni mojih dimenzij imam 10" gume in je izbira res majhna, hočem pa čimbolj gladke in mehke gume z dobrim oprijemom, izbiram pa med heidenau k61, dunlop gt301, rajši bi dunlop kupo pa ne vem kje..drugače pa sem malo bral in same dobre stvari o tej heidenau gumi pišejo po netu (pa še serviser me očitno ni napiz..), tak da jih bom verjetno gor dal pa fertig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 hehe jaz jutri dobim novo zadnjo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 js bom pa dau zdj gor s5 mc16 navadno, sm kr zadovoln z njo tak da... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 jaz pa sem danes naročil neko MITAS gumo :D bmk, tak bom skutera prodal spomladi <_< gumo pa sem moral menjat, ker ta ni bla već vozna :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 jaz pa sem danes naročil neko MITAS gumo :D bmk, tak bom skutera prodal spomladi <_< gumo pa sem moral menjat, ker ta ni bla već vozna :D hehe, skrajni čas da boš menja gumo še malo bi burnoute izvaja na mitingi pa bi se lehko po felni domov pelal :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 ah jutri preden jo grem dol dat bom en burnout naredu ce mi bo ratal.. Kr me skutr fino zajebava zdej s tem hlajenjem, pa nekaj ne grabi gas.. Ko se pocasi pelem v krizisci... da bom dal gas.. pa rabi ene par sekund za zagrabi :\ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Uporabnik Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Kej pa pol gume zamenjate pa kolk stane? A je treba to sploh kej centrirat ... kot pri večjih motorjih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Na Aprilia servisu je menjava gume 2500 SIT (pol delovne ure) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Na Aprilia servisu je menjava gume 2500 SIT (pol delovne ure) :blink: :blink: :blink: :blink: meni so rekli pri vulkanizerju pri katerem bom tudi gumo kupil 700 sit B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Ja sej pri Apriliji ti tut rečejo, da je zastonj, pol pa prideš iz trgovine, pa kr tak pogledaš na račun, pa vidiš, da so ti delo zaračunali. Pol pa greš kurcat nazaj, pa ti rečejo, da je zastonj samo ob servisu *pfuj* Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 ja pac nas postene ljudi oropajo in to legalno :BUA: :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se