denZ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 jas sem plačal pri vulkanizerju v radgoni za menjavo in centriranje 500sit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Čuj tak je pač svet, boljše pridejo skoz tisti, ki, če jim šrauf manka grejo preprosto in ga drugemu odvijejo in sebi nazaj zavijejo, kot pa tisti del, ki rajši gremo v shop po novega.. <_< Da nem čist :topic: : S savo mc16 imam najboljše izkušnje, pa če najbol poceni so pri nas :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 sava gume so zelo vredu ;) sam razmišlajm da bi dal Savo racing soft na sprednje kolo in savo MC16 na zadnje kolo, to je pomoje odlična kombinacija ;) oz, da bi dal odspredaj in zadaj Bridgestone ML50 ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 bonzy, tocn to mi je dizajner teh gum pri savi svetoval;) Nared tko k si reku.. soft spredaj, navadna zadaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 bonzy, tocn to mi je dizajner teh gum pri savi svetoval;) Nared tko k si reku.. soft spredaj, navadna zadaj.. ;) bom probal ja na to varianto ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Jest sm ravno včeraj dal gor GT301, ker jo je foter nekje dobu za pol cene (6 jurjev), tak da sem se odločval med Hajdinavko pa tem, pa sm dal Dunlopko gor. Glede lege težko povem, še nisem 'polagal' pa čakam, da se guma malo uteže, pol pa ... V vsakem primeru, je pa že od orginalne pirellijeve širša za cca 1cm, čeprov so iste širine :? natančnost pa taka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 sava gume so zelo vredu ;) sam razmišlajm da bi dal Savo racing soft na sprednje kolo in savo MC16 na zadnje kolo, to je pomoje odlična kombinacija ;) oz, da bi dal odspredaj in zadaj Bridgestone ML50 ;) Jst mam zdj isto kobinacijo gor in je res zakon. Sam morš bit z sprednjo zelo nežen, ker men jo je že kr pošteno pobral---> hehe več kot prej maxisovo v šterih letih :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 ja, tele savine soft so res čisti čigumi, sm rabjo se pa tut :doze: ampak :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 evo mojo novo pridobitev.. Jutr morm it zamenat.. Dns nism uspel, kr je treba avspuh dol snet.. Evo je: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 A to si sam napise pobarval? K vidm neki spodi tm k en floki. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 hm če si napise farbov na nemontirani gumi se ti zna zgodit da ko jo boš napumpal pa se bo razširla da ti bo napis razpokov <_< drugač pa heidenau rox pa še fajn škriple ko žlajfaš :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Mozn.. sm pr stran se itak ne razsir kej dost.. Itak pa bo treba v vsakem primeru se 1x cez it... Ja, sm zato dal floki zravn, da se vid:P Tko seka guma:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 hm če si napise farbov na nemontirani gumi se ti zna zgodit da ko jo boš napumpal pa se bo razširla da ti bo napis razpokov <_< drugač pa heidenau rox pa še fajn škriple ko žlajfaš :D :D tut beno je na svoje Bridgestone-ke ML50 pobarval napise, se prednjo jih je dal na feltne in ko jih je dal na feltne je napis ostal popolnoma enak ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Mene pa nekaj zanima. Na motorju imam še originalne gume ki so za en ku.. ampak vsen bom že potrpel. Ne dolgo nazaj sm ugotovil da je prednja guma bolj obrabljena od zadnje :? . vsaj kolkr jaz vem se je zadnja ponavadi prej znucala. :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 pravilna obraba gum je taka kot jo imas ti, da se sprednja bolj obrabljen kot zadnja ;) to je pa zato, ker ko ti bremzas se vsa teza prenese na prvo kolo in nastane vec trenja med prvo gumu in asfaltm ;) tak da nic skrbet za to ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Men se je tut čudn obrabilo to. Zadna bl po sredi ker ze zalagam tok, Spredna pa nekje med robom in sredino. Tam profila skor da ni več. Tko špičasto zej zgleda sprednja guma. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 drugač pa heidenau rox pa še fajn škriple ko žlajfaš :D :D piz** moja pa nič ne škriple, niti ko bremzam, niti ko burnout izvajam :BUA: :BUA: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 P*zda jst pa sploh ne morm nrdit burnouta!!!! Kar hoče mi spredn del motorja naprej tišat!! Tud če se obesm gor z vso težo!!! Pol pa nevem a mi gume tolk primejo al kaj je? Še frend s frčotom ga uizi naredi!! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Še frend s frčotom ga uizi naredi!! :unsure: z frčijom gre tolk lahko BURNOUT nardit tak da brezveze govorit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 z frčijom gre tolk lahko BURNOUT nardit tak da brezveze govorit... Sam kadi se pa sam iz avspuha. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Sam kadi se pa sam iz avspuha. :lol1: :lol1: B) pa to je neka za ku*** guma gor tak da nemreš niti pričakovat da bi se kaj kadilo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 lepi burnout ja samo ste malo :topic: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 P*zda jst pa sploh ne morm nrdit burnouta!!!! Kar hoče mi spredn del motorja naprej tišat!! Tud če se obesm gor z vso težo!!! Pol pa nevem a mi gume tolk primejo al kaj je? Še frend s frčotom ga uizi naredi!! :unsure: ti maš premalo močen motor, in ne predobre gume :D Res. ČE misliš da ti bo z običnim ditechom vrtelo ko za hec, si se zmotu. Raje daj po tleh malo olja, se postav s sprednjo gume pred neko škarpo, pa nej ti en malo drži zadnji konec v luft, da se ti guma začne obračat in zagreje .. pol bo pa mogoče šlo :kva2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 gre z navadnim di-techom burn out naredit. Ce je meni uspelo z Vivacityem z blokadami te bi moglo tudi ditechu ane :? :D :D :D :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 9, 2004 Deli Objavljeno Julij 9, 2004 gre gre tut z navadnim ditehom. sm vidu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se