Skoči na vsebino

Gume (pnevmatike) za skuterje

motorist-

Priporočene objave

hmm a je kakšna možnost da mam js še original gume gor :blink: kr sm pogledu v tista navodila za uporabo pa mam iste gume kot original. kupu sm rablen motor l.99 17k km. ne vrjamem da bi gume tko dolgo zdržale sam vse je možno. zadnja je tak zlizana čist(gladka ko dojenčkova ritka :whistle: ), spredna pa ma še skor cel profil. kr če so mogoče še original gor bi pa mogu obe zamenjat kr guma rata trda po 8 letih sigurno. Pa še vprašu bi al se mi splača zdej pred zimo gumo menjat al kr počakam na začetek sezone 08 ?! pa sploh kje se da gumo menjat v celju :? BHS mogoče ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Čist možno je da maš original. Js sm tud mel 10k km, pa je bla guma dobesedno ko nova.. dažala je itak bolj bogo. Fajn bi blo da bi obe menjajl. Ne znuca se pa ne zato ker pač ni neka racing varjanta, pa še nevem kakih sil tud ni pri skuterju nanjo, k te prdalce itak nikamor ne grejo :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

k te prdalce itak nikamor ne grejo :whistle:

tomos owner se oglaša :winkiss:

hja če pa obe menjam bo pa denarnica trpela :unsure: razn če najdem sponzorje (mama&ata co. :whistle: ) al pa mi bo miklavž komplet gum prnesu pa še zmontiru za povrh :naughty:

pa nj pove kdo iz celjske regije kje se gumeda dobit+montaža ??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ah sej si štajerc pa kar doma si jo daj gor

jaz sm u eni sezoni ozada znucaj mc 16 3500km res da je par burn outow ma nič hudega na koncu je šla na dva dela sprednja pa je bila na sredini kot nova ob strani pa :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tomos owner se oglaša :winkiss:

hja če pa obe menjam bo pa denarnica trpela :unsure: razn če najdem sponzorje (mama&ata co. :whistle: ) al pa mi bo miklavž komplet gum prnesu pa še zmontiru za povrh :naughty:

pa nj pove kdo iz celjske regije kje se gumeda dobit+montaža ??

Nisem rekel da gre moj MOTOR :whistle: nevem kako, ker vem da ni ravno rekorder kar se hitrosti tiče :krneki: Ampak ti samo povem da ne moreš kar tako gume znucati..sprednje. Zadnja namreč llahko dost hitro gre, js sem svojo prvo Savo mc16 imel za 14 dni.. ampak to je blo res, samo kurjenje, čisto povsod na špuro itd.. Druga pa je bila po 7k km še vedno kot nova.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gumo dobiš pri vsakem vulkanizerju, če pa nima, pa naroča, pa dobiš naslednji dan. Vsaj pri meni je blo tako. Odšraufal sem dol in felno z gumo nesel k vulkanizerju, zamenjal za 5 minut in 500 tolarjev, odnesel domov in prišraufal nazaj :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

Bom kr tule pod to temu uprašu. A mogoč kir ve, kje bi lahko dobo gume velikosti 120/70 (zadnja) in 90/80 (sprednja)?

Mel so take na servisu (michelin pilot sporty) zdej majo pa sam še zadnjo, in jih sploh ne bojo več prodajal, ker so šle pri njih s prodaje. Mal sem že gledu po različnih straneh, pa nism nič najdu te velikosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...
  • 1 leto pozneje...

nisem našel druge bolj primerne teme pa bom kar tukaj vprašal: katere gume za mopede 17 ali 18 col najbolj držijo na suhem asfaltu?

obraba me niti ne zanima...

lp,

rok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!