Tomozuki Objavljeno Junij 16, 2003 Deli Objavljeno Junij 16, 2003 Verjetno v tovarnah že vejo, zakaj 140 in ne 150. Tako kot je reko Lino, vozne lastnosti se poslabšajo. Zadnja guma ima potem prevelik kotalni upor glede na prednjo gumo in pri zaviranju bojda motor poplesuje ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 To je gotovo da se tovarniške velikosti gum najbolj obnesejo. To v tovarnah vse stestirajo in potem ugotovijo kere so najprimernejše za kakšen model. Ni tko da bi dal tiste gor k jih majo na zalogi :D :P :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 A so potem Bridgestone ok ? Oziroma katero firmo mi priporočate ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Ja jst ti priporočan Sava racing, ker je res odlična guma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Valentin Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Jah, od Save so samo MC 28 takih dimenzij. Vendar so P oznaka, to je do 150 km/h, kar se mi zdi malo premalo, saj gre moj krepko čez 160km/h. Čeprav so mi zatrdili, da bodo tudi te zadostovale. A bodo res ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 17, 2003 Deli Objavljeno Junij 17, 2003 Bodo :) Če gledaš, se ljudje z kombiji vozijo okol 170km/h, gume pa so za 160km/h. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 (popravljeno) No, zdej sem naredu eno dobro delo in na robniku predrl mojo zadno gumo -> MITAS :D Sem ful vesel, k mam že naročene nove gume, jih dobim jutr in sicer DUNLOP gt301 B) Sam so pa drage 9k SIT ena, jst bom zamenu obe, k je spredna že stara :) Popravljeno Julij 15, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 jas tudi mam dunlop gt301 :) so kar vrede, še posebej to da so kar močne in ob žlajfanju se profil ne zrabi tak, ker jas ko sn jezn na skutera pač morem mu pokazat kak je red tam pr nas :D al pa če dam npr. linote za pelat, joj on tudi rad stisne močno po bremze Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Sem šlišu da so od Michelina Pilot-ke dost dobre, čeprov so pa po moje tud drage ko svina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 No, dons sem mel cajt pa sem šou mal testirat moje nove gume. Nej ponovim za nevedneže da so to DUNLOP gt301 B) MOrm rečt de se zdej skutr drgač obnaša pa ful mam filing da lahko s temi laži zalagam :blink: Ne vem kako to. A se je to tut kermu drugmu zdel? Sej bom zdej se ful furu da se jih hit navadm pol polagat ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 ja zej me pa res zanim kere so bol sava mc 16 (soft) al dunlop gt301 :angry: Pa zanima me v primerjavi z pirelli evo k jih mam zdej :( aja pa kr dost bi mi pomenl da je guma dobra tud za dež ;) pa da ma mau globje kanale (pa ne kake kramparce za skutr-recmo take k so orginal na stalkrju):rolleyes: kako je s tem pr savi pa dunlop :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Zdj mam zadi tole marcino: Zdej se pa še odličam med Michelin Pilot, Dunlop gt301 al pa sava racing MC16 soft! A ma kdo kalšne izkušnje z Michelin Pilotkami? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Ej folk kva pravte o teh gumah Michelin pilot sport sc Evo tuki mate pa še mal več o tej gumi! Kje se bi dal to dobit? Iščem pa res najboljšo gumo na tržišču B) LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghost-mike Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Kle maš cenik gum, pa še naslov My Webpage :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 mene pa zanima kera guma je bolša: michelin pilot al booper? tnx :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 na strani od save je mc16 3x pod različne naslov :huh: pa me zanima a je vse isto razn razlika soft medium :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 sam je pa tut res da se soft gume bl ceste držijo, sam se hitrej obrabjo. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 mene pa zanima kera guma je bolša: michelin pilot al booper? tnx :D Ja boljša je pilot!!! Mene pa zanima če dam lohk zadi namesto 130 140? Kaj se bo spremenilo prednosti - slabosti? HVALA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 (popravljeno) Ne dajat širše gume ker ti zjebe geometrijo. Sej jest sem tut mislu širšo dat pa so mi odsvetovali. Popravljeno Avgust 25, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 a ma kdo kej izkušenj z Heidenau gumami, a se dobr držijo ceste, kolk stanejo???? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Vsi ki jih majo gor so zlo zadovoljni :D Cena je pa povprečna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 a ma kdo kej izkušenj z Heidenau gumami, a se dobr držijo ceste, kolk stanejo???? ;) Ti samo pokni Heidena na tvojega DNAja lego bos mel tako da adijo :) vsaj jaz jo mam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Avgust 25, 2003 Deli Objavljeno Avgust 25, 2003 Ja kako je pol z šeršimi gumami? Pomoje ti geometrio podrejo če maš različne spredi in zadi? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 kar take dej k so original, pa bo vse OK ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 26, 2003 Deli Objavljeno Avgust 26, 2003 kar take dej k so original, pa bo vse OK ;) Ce si bo orginalne dal na DNA-ja nazja nebo nic naredo samo dnar bo vstran vrgo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se