Skoči na vsebino

ali bomo tudi tu posnemali (prave) evropejce????

Provokator

Priporočene objave

:krneki: :krneki:

Morilca

grda - stare ljudi bi pobijala, kenede ..

tolk o naši osvobodilni

TO generaciji '91 ..

:BUA:

...............

:evilgrin:

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma daj no, sam čawro bi ti vrgo v naročje no :lol1:

japajade .. sy vs poznam .. čavro ...

potem,

ko bi mi storil dodatno

dihalno odprtino med očmi,

O:-)

pa še čavro v naročje - ane?

:slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:krneki: :krneki:

Morilca

grda - stare ljudi bi pobijala, kenede ..

tolk o naši osvobodilni

TO generaciji '91 ..

:BUA:

...............

:evilgrin:

:lol1:

..seveda,sej je stare ljudi pobijat čist brezveze del..tak al tak jim je že potekel rok trajanja..........

( beri: bodo kmalu škripnili...) :naughty: :P :P

dr.looney :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa dajmo.

1. Tadej nikjer ni omenil, da je dobil medaljo za sodelovanje v osamosvojitveni vojni za Slovenijo. To se je zopet namlelo v tvoji senilni buči.

2. Najprej napiši kdo je sploh zapovedal napad na Slovenijo in zavzetje mejnih prehodov, pol pa se menimo o umiku. Ali pa smo po tvojem Slovenci sami sebe napadli s pomočjo JLA.

3. Tudi jaz spadam med tiste tvoje "histerike", ki so ostali v SLO in so bili vpoklicani, da se grejo kavboje in indijance, medtem ko so nekateri čičali na varnem v AUT.

4. Po tvoji logiki bi morali biti vsi lepo tiho in še sedaj živet v skupni YU. Samo pol ti ne bi brskal tu po internetu ampak bi kvečjemu doma brskal po Politiki expres. Metelkova bi pa še vedno gostila umetnike v sivih uniformah.

:OK: :OK: :OK:

jaz sem tudi veteran vojne za slovenijo.

sicer nikoli nisem trdil, da sem junak, sem pa bil zraven

nisem stisnil pi.de kot jo je marsikdo, ki je šel po nakupih v avstrijo in se 10 dni ni vrnil.

nikjer pa nisem trdil, da sem delal kaka junaštva, tako, kot nihče, ki ga poznam.

broj1 in sym pa se itaq sramujeta, da sta slovenca.

pa še nekaj BROJ JEDAN

ker mi tvoje žalitve gredo že pošteno na moje spolovilo (beri kurac), te bom za vsako žaljivko, za vsako besedo, ki ne spada v vokabular lepega izražanja prijavil moderatorju.

V vsaki temi, ne glede na to, koga boš žalil.

pa LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vse skupaj ne pelje nikamor, tema je postala navadna gnojnica, ki se ne da niti ocistiti, razen tako, da v kos roma celotna tema.

Osebne probleme lahko resujte preko PM, emailov, telefonov ali pa se lahko osebno dobite na kaksnem zakotnem kraju in se zmenite kako in kaj, kdo ima prav, kdo ima daljsega itd.

Tema zaklenjena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!