.T. Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 S pravico skvoterjev in "kulturnikov" do bivanja/delovanja na področju metelkove ex. kasarne je verjetno enako, kot s pravico motoristov do sredinih zaparkiranj peš cone na tromostovju. Pustimo detajle in način, na kakega je organiziran šank. Pomislimo zgolj na splošni koncept "spoštovanja nekih sprejetih veljavnih javnih predpisov". In ja - tudi zaradi Metelkove prihajajo k nam turisti, prav tako, kot zaradi "zanimivih sredinih družbeno popestrilnih srečanj motoristov v samem jedru mesta". Spet mešeš motoriste v svoje teorije. OK motoristi enkrat ne teden v poletnih mesecih zaparkiramo peš cono (ne vem, če to sploh je, ko skozi njih pripizdi mestni avtobus). Metelkov je npr. zasedena 24 ur na dan vse leto. In drugo: za moje zasedanje oz. parkiranje na peš coni sem dobil položnice in sem jih plačal. Ko sem dobil položnico nisem klical Hanžka in na ves glas vpil o krivicah. In ja - tudi zaradi Metelkove prihajajo k nam turisti, Zaradi hostla Celica, ki je vpisan v vseh boljših vodičih in ne zaradi "umetnikov" se mi zdi. Tadej Kec pojdi nazaj na kmete in pusti tadeju naj uživa v lepotah urbanega bivanja poleg metelkove. to bo dovolj velika kazen zanj... Ti že spet nabolj veš za druge. Da ti ne bo steklena krogla z mize padla :yea1: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ti že spet nabolj veš za druge. Da ti ne bo steklena krogla z mize padla :yea1: Tadej :yawn: dolgočasen kot vedno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 eh, sej se i ne da PS: dejmo se eno sredo na metelkovi dobit :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Lej Tadej, vem da imaš raznorazne izkušnje s tega področja. In verjetno je marsikaj za pošlihtat tam. A bistvo je nekje drugje. Dokaj globoko in revolucionarno nevarno za obstojoče EvroKapitalistične družbe. Pravica do svobode, pravica do snemanja okov potrošniške družbe in države kot temnice svobodnega duha. Ta naravna pravica (ok, želja po njej) in želja povprečnega "državljana" potrošniške družbe sta v konfliktu. Njun konflikt pa spretno izkorišča tisti, ki se je postavil nad oba! Država in njeni pohlepni kapitalistični liderji. Zato ima tudi Numero Uno s svojimi "direktnimi" in včasih "iztirjenimi" pripombami dokaj prav. Kot seveda tudi ti na drugi strani. Pa mislim, da nobena od vajinih poti ne pelje k rešitvi. Treba se bo naučiti živeti z drugačnimi, oni pa tudi spoštovati pravice tistih, ki "niso drugačni". In države seveda dopuščati ljudem živeti izven njenih spon. Kar je verjetno še najbolj utopično. In za državo in njen obstoj najbolj nevarno. :doze: No ja, newer ending story o takih in drugačnih pasmah ovac. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 eh, sej se i ne da PS: dejmo se eno sredo na metelkovi dobit :-) Sem za. Ko bom mel moped registriran. Pa da na svoje oke vidim to svetsko čudo, umetnike, narkiče, nesnago, golazen, doktorje, ... in da si o vsem ustvarim svoje mnenje. Mogoče mi bo celo tako všeč, da se preselim tja. Verjetno jim le še jaz manjkam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 metelkova sigurno ni za bogaboječega zaplankanega slovenca, pa čeprav se ima za svetovljana. lahko se mu zgodi da vidi sataniste, punkse, rastafarijce, narkiče in vse ostale nedoločljive oblike nižje rase, ki so nekje med klošarji in umetniki, a podobni po stilu oblačenja. lahko celo vidi črnca ali gaya in mu to pusti trajne posledice. sam že nekaj časa nisem bil na metelkovi, sem pa bil kar dosti v prvih letih ko sem celo koncertiral tam. vsekakor sem se počutil boljše in predvsem bolj varno kot v marsikateri vaški gostilni, a mogoče le zato ker sem tudi sam neka nižja rasa, namreč ne prihajam iz prestolnice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pervy kaj delaš tukaj, ajdi vile na rame zadegat pa gremo na grunt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pervy kaj delaš tukaj, ajdi vile na rame zadegat pa gremo na grunt! Čuješ, te najboljše da mi, kmetavzi per se, sploh ne hodimo v belo meščansko Ljubljano... KeC, si zaprl svije v štalo? Neka bolezen razhaja po Hrvaški... Pizdarija, ti rečem :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pervy kaj delaš tukaj, ajdi vile na rame zadegat pa gremo na grunt! jebeš vile, sn šou do jožeja po tri kubike smreke pa sma liter šnopsa pa flaškon kvinte ugenla ze se pa grem dolta vlešt :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Kmeti se organiziramo, upor je v luftu. Le fkup, le fkup uboga gmajna..... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Cuj, neje seri, si vido kaj se je z Matijo Gubcom zgodlo.. Povej rajsi, kdaj mi mislis pripelat oni dve prikolici hlevskega gnoja, ki si mi oblubo... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pubeci nea serite. Mate še 4 ure sonca da gnoj vkup skidate te pa gremo na metelkovo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Ke si si zapomno zadnjic, kak se tja pride? Jaz se nisem bil v takem vejkem mesti, kak je Lublana... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pubeci nea serite. Mate še 4 ure sonca da gnoj vkup skidate te pa gremo na metelkovo. Namesto, da si nas lani vlačil po Prekmurju, bi nas lahko pelal na eno exkurzijo na Metelkovo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 :topic: OK, fantje.......gremo nazaj na temo! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Bi bila fora, da bi kak avtomehanik na Metelkovi zasedel eno podrtijo in bi tam začel opravljati obrt :lol1: Tadej pa kdo pravi da slepa kura ne najde zrna !?!?! :OK: PS: dejmo se eno sredo na metelkovi dobit :-) evo izseljeniška matica ruralnega vinorodnega okoliša slovenske gorice pripravlja srečanja na Metelkovi ! ob dobri družbi se da tudi kaj popravit, zamenjat, svetovat, kaj po grlu spustit, želodec potešit, film ali koncert ogledat ! živela subkulturna motoscena ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 6, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Povej, kam točno te žuli. So kje zasedli tvoj prostor, tvojo hišo? Koji kurac te motijo ljudje, ki so v Rogu in Metelkovi? So blizu tebe, ti kradejo? Kakor vem, si iz Ptuja. Povej, na kakšen način so te obsedli. Kar tako, metafizično?! :doze: Torej WOBEWT: Kot sem že napisal: me ne motijo. Moti me samo način, na katerega se odzovejo, ko jim nekdo odvzame pravice, ki so si jih sami vzeli. So pravzaprav enaki kot si ti. Samo v tej temi si uporabil več kletvic in žalitev kot jaz v vseh mojih 500 postih na motosvetu. S tem samo kažeš, da si ti, ki se imaš za najbolj strpnega in razumevajočega nasploh, najbolj nestrpen. S tem kažeš, da si ti ovca, ki sledi drugim. Kajti: ker je moderno podpirati drugačne, jih pač podpiraš. Kot kažeš s svojimi posti, pa si v resnici (vsaj verbalno) izredno nasilen človek, ki ne trpi tistih, ki drugače razmišljajo kot on sam. Če bi se spustil na tvoj nivo, bi sedaj napisal, da kažeš očitne znake, da ti tisto, kar si v tvojem prvem postu napisal, da naj bi bil jaz. Za vse, ki kritizirate potrošništvo pa eno malce provokativno vprašanjce: Kje pa ste dobili svoje računalnike, na katerih sedaj veselo tipkate, pa internetni priključek, pa v končni fazi motor. Svoj prosti čas bi lahko preživeli tudi drugače, kot na kupljenem motorju, oblečeni v kupljena oblačila, trošite denar za gorivo zato, da se lahko vozite po cestah, ki ste jih prevozili že neštetokrat. In naši nekmetavzi iz Ljubljane pa vsako sredo v centru mesta, kjer jih lahko vidi čim več ljudi razkazujejo svoje vroča železa, ki so jih seveda kupili, ter ližejo sladoled, ki jim ga šiptar ni podaril, ampak so ga plačali. In potem boste tukaj na motosvetu o tem, da niste sužnji potrošništva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 :BUA: tole nima nobenega smisla več .. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Torej WOBEWT: Kot sem že napisal: me ne motijo. Moti me samo način, na katerega se odzovejo, ko jim nekdo odvzame pravice, ki so si jih sami vzeli. So pravzaprav enaki kot si ti. Samo v tej temi si uporabil več kletvic in žalitev kot jaz v vseh mojih 500 postih na motosvetu. S tem samo kažeš, da si ti, ki se imaš za najbolj strpnega in razumevajočega nasploh, najbolj nestrpen. S tem kažeš, da si ti ovca, ki sledi drugim. Kajti: ker je moderno podpirati drugačne, jih pač podpiraš. Kot kažeš s svojimi posti, pa si v resnici (vsaj verbalno) izredno nasilen človek, ki ne trpi tistih, ki drugače razmišljajo kot on sam. Če bi se spustil na tvoj nivo, bi sedaj napisal, da kažeš očitne znake, da ti tisto, kar si v tvojem prvem postu napisal, da naj bi bil jaz. Mislm, tale tvoj odgovor je smešen. Sicer takele amaterske psihoanalize zelo rad prebiram, vendar samo, če mam birco & đolo v rokah. :) Torej, trenutno sem brez birce & đole, tko, da te pustim samega v svojih sanjarjenjih. Peace, brotha! :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Mislm, tale tvoj odgovor je smešen. Sicer takele amaterske psihoanalize zelo rad prebiram, vendar samo, če mam birco & đolo v rokah. :) Torej, trenutno sem brez birce & đole, tko, da te pustim samega v svojih sanjarjenjih. Peace, brotha! :smoke: Stari, na koliko različnih načinov si ti razlagaš besedo "prefukat"? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 jaz ne podpiram drugačnih ker je moderno, jaz podpiram takšne "metelkova" (ne Strojan) drugačne ker sem sam v srcu še vedno tak kot oni in mi paše včasih beg iz civiliziranega potrošniškega sveta nazaj k koreninam kjer se sprostim :grim :beer2: :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Za vse, ki kritizirate potrošništvo pa eno malce provokativno vprašanjce: Kje pa ste dobili svoje računalnike, na katerih sedaj veselo tipkate, pa internetni priključek, pa v končni fazi motor. Svoj prosti čas bi lahko preživeli tudi drugače, kot na kupljenem motorju, oblečeni v kupljena oblačila, trošite denar za gorivo zato, da se lahko vozite po cestah, ki ste jih prevozili že neštetokrat. In naši nekmetavzi iz Ljubljane pa vsako sredo v centru mesta, kjer jih lahko vidi čim več ljudi razkazujejo svoje vroča železa, ki so jih seveda kupili, ter ližejo sladoled, ki jim ga šiptar ni podaril, ampak so ga plačali. In potem boste tukaj na motosvetu o tem, da niste sužnji potrošništva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: To je brezveze sploh razpravljat. Če hočeš živeti in preživeti, si in moraš biti del potrošniške družbe. Odvisno je samo, ali se boš odločil, da boš sledil vsem potrošniškim mrzlicam in krutemu kapitalizmu na vsakem koraku, ali boš znal pobrati od kapitalizma in potrošništva toliko, kolikor rabiš, vsemu ostalemu shitu se pa na veliko ogneš. Kar pa še vedno ne pomeni, da ne ceniš subkulture in drugačnosti kot take. Zakaj je nekaterim v življenju vse tako črno/belo? :hmm: :? Tadej , celica ni znana samo zato, ker je to pač celica, ampak tudi zato, na kaki lokaciji je postavljena. Pa glede na to, da to temo obdelujemo že najmanj tretjič, bi se od vsega tega tumbanja lahko že kaj zapomnil, pa nehal z ena in istimi butastimi pripombami. No, ti kar če ti paše, samo ne potem jokat, da te nihče ne razume....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Pravilno! 10 točk za Dansko. Upam, da bo po enakem načinu Jankovič spucal cigajnarijo na Metelkovi. Še dodatna zanimivost z Danske. V času demonstracij so aretirali na stotine protestikov. Med protestnii so tudi mladoletni. Zaprli so jih skupaj s polnoletniki. In njihov Hanžen se ni oglasil in ni šel špecat evropskemu komisrju za človekove pravice. Danska = sanjska dežela. :OK: Ka so na metelkovi Cigani :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Sem mi zdi, da vem zakaj Metelkova Tadeju ne diši. Ženske tam ne kažejo dekoltejev in ne padajo na bedne fore. Ni zanj nobene za pecat. Če bi metelkovo posejal z napol nagimi glupimi baburami, bi bil on najbrž takoja za :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 6, 2007 Deli Objavljeno Marec 6, 2007 Stari, na koliko različnih načinov si ti razlagaš besedo "prefukat"? :krneki: Samo ena je razlaga in ta je prava. Edin predpono "pre" bi ukinil... B) B) Fukat ko zajci! :grim Če bi metelkovo posejal z napol nagimi glupimi baburami, bi bil on najbrž takoja za :wub: Word! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave