raza Objavljeno Oktober 1, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2017 Po velikih mukah je uspelo spraviti slike v album in kljub temu, da so naložene po sistemu ZIP fajla, si nekatere slike ne sledijo po vrsti. Izgleda, da na razpored vpliva dolžina prenosa posamezne slike. Moderator: Ali obstaja možnost, da se slike z vaše strani, s posegom v bazo razporedijo po imenih datoteke?
DAMI34 Objavljeno Oktober 1, 2017 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2017 pred 54 minutami, raza pravi: Po velikih mukah je uspelo spraviti slike v album in kljub temu, da so naložene po sistemu ZIP fajla, si nekatere slike ne sledijo po vrsti. Izgleda, da na razpored vpliva dolžina prenosa posamezne slike. Moderator: Ali obstaja možnost, da se slike z vaše strani, s posegom v bazo razporedijo po imenih datoteke? mislim, da moderatorji nimamo dostopa do urejanja drugih albumov, poskusi najprej sam, če so kake možnosti s premikanjem ali urejanjem (ne vem, ker nimam albuma, da bi testiral) v nasprotnem boš moral pa kar Codeina zaprosit.
Belaglava Objavljeno April 2, 2022 Opozori Objavljeno April 2, 2022 Albumi so izginli? gaberkosir in STAR 1 1
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 6, 2022 Opozori Objavljeno Junij 6, 2022 Tudi mene zanima, a so foto albumi trenutno nevidno ali za zmeraj? raza 1
Codeine Objavljeno Junij 7, 2022 Opozori Objavljeno Junij 7, 2022 pred 16 urami, Scarabeo 500 pravi: Tudi mene zanima, a so foto albumi trenutno nevidno ali za zmeraj? Trenutno. https://motosvet.com/gallery
gaberkosir Objavljeno Oktober 2, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2023 LP Ko sem nedavno nalagal slike pod rubriko albumi, se dve fotografiji nista prikazali (image not found). Ko sem jih naložil ponovno se sedaj prikažejo 2x. Ko zbrišem en par pa se spet ponovi (image not found). Se pravi 2 fotografiji morata biti podvojeni, ali pa jih sploh ne prikaže. Pomoč prosim. Hvala.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se