avtomoto Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 Ali ima še kdo drug zadnje dni probleme z nalaganjem slik v albume ? Ne gre ZIP, niti posamezne slike ! Codeine help ! lp
avtomoto Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 "eppur si muove" Album je zopet delujoč ! Hvala
Lowrenc Objavljeno Januar 25, 2010 Opozori Objavljeno Januar 25, 2010 Ali je možno zamenjevati vrstni red slik v albumu?
tant70 Objavljeno Maj 20, 2010 Opozori Objavljeno Maj 20, 2010 ojla! mam jaz tud probleme z albumi sem naložil par novih albumov. kaj moram še naredit,da se mi na mojem profilu izpiše "moj album",tko da maš potem direktno povezavo na njih hvala za mogoče neumno vprašanje!!!
Codeine Objavljeno Maj 21, 2010 Opozori Objavljeno Maj 21, 2010 ojla! mam jaz tud probleme z albumi sem naložil par novih albumov. kaj moram še naredit,da se mi na mojem profilu izpiše "moj album",tko da maš potem direktno povezavo na njih hvala za mogoče neumno vprašanje!!! Povezava na albume se enkrat na dan samodejno osvežuje, tako, da ni potrebno storiti nič.
TOMCAT Objavljeno Junij 14, 2010 Opozori Objavljeno Junij 14, 2010 ne morem odpreti albuma..... ....napiše mi.... You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 ....v čem je problem ???
TBoxer Objavljeno Junij 15, 2010 Opozori Objavljeno Junij 15, 2010 ne morem odpreti albuma..... ....napiše mi.... You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 ....v čem je problem ??? Meni tudi pogosto nekaj takega napiše, ko osvežim stran, pa vse lepo pokaže. lp
Jozee Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Mi je že uspelo! Kak??? daj napiš
Jozee Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 Kako nardim,da bo v mojem profilu vidna bližnjica do albuma? Hvala za odgovore! Tole sem mislil... a lahko napišeš kako ti je uspelo v profilu vpisat moj album. Lp Jože
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Naložil sem video album, vendar ga program ne pretvori. Ali imam težave jaz ali program? Zadnji video je pod 45 mega in bi moral iti skozi. LP Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 12, 2011 Opozori Objavljeno Maj 12, 2011 Naložil sem video album, vendar ga program ne pretvori. Ali imam težave jaz ali program? Zadnji video je pod 45 mega in bi moral iti skozi. LP Scarabeo Še zmeraj zadeva ne gre. Zatakne se pri pretvorbi video posnetka. Danes sem naložil posnetek 14 mega. Ne gre. Moderatorji, kje je pomoč???? Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 Še zmeraj zadeva ne gre. Zatakne se pri pretvorbi video posnetka. Danes sem naložil posnetek 14 mega. Ne gre. Moderatorji, kje je pomoč???? Scarabeo Še zmeraj nekaj ne funkcionira. AAAAAAAAAA so mogoče že letni dopusti? Moderatorji, kje ste????????? Scarabeo
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 Še zmeraj nekaj ne funkcionira. AAAAAAAAAA so mogoče že letni dopusti? Moderatorji, kje ste????????? Scarabeo Hvala, urejeno. Scarabeo
cisco Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 pa kaj spet ne dela ustavrjanje albumov....
avtomoto Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Meni po zadnji posodobitvi MS v FF in IE ne deluje "oglej si vse albume avtorja" !
Codeine Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Meni po zadnji posodobitvi MS v FF in IE ne deluje "oglej si vse albume avtorja" ! Res je ... popravki sledijo....
avtomoto Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Res je ... popravki sledijo.... Še nekaj. Tudi "Moj album" uporabnikov ne deluje.
Damian Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Imam vprašanje. Ob zadnji posodobitvi mi je iz profila izginil obstoječi avatar. Ker nimam shranjenega, me zanima, ali ga imate možnost skopirati in poslati vi, ali sem "prepozen". LP Damjan
wanesska Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 Še nekaj. Tudi "Moj album" uporabnikov ne deluje. Še vedno ne deluje..
ataIBA Objavljeno December 3, 2011 Opozori Objavljeno December 3, 2011 (popravljeno) Meni po zadnji posodobitvi MS v FF in IE ne deluje "oglej si vse albume avtorja" ! Pa veš da meni tudi ne deluje???? ... mislim "oglej si vse albume avtorja"!!!! :grim Popravljeno December 3, 2011. Popravil ataIBA
kaca1 Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Kaj je spet s temi "albumi" ?!?!?! :angry: - naložil posnetke, fotk pa nikljer; hotel zbrisat še neaktiven album-ne gre!!!!!!!!!!!! Zakaj morte skoz nekaj spreminjat, pol pa nč ne funkcionira kot bi moral?!!?!! :BUA: Solit se pejte!!! Ajde, zrihtejte tole!!!
kaca1 Objavljeno Januar 2, 2012 Opozori Objavljeno Januar 2, 2012 Kaj je spet s temi "albumi" ?!?!?! :angry: - naložil posnetke, fotk pa nikljer; hotel zbrisat še neaktiven album-ne gre!!!!!!!!!!!! Zakaj morte skoz nekaj spreminjat, pol pa nč ne funkcionira kot bi moral?!!?!! :BUA: Solit se pejte!!! Ajde, zrihtejte tole!!! Zato pa že skor en mesec ni nobenga novga albuma!!!!!
vencel Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 Še vedno ne deluje , vse brisanje sedaj dela nalaganje slik v zipu pa Še vedno ne
kaca1 Objavljeno Januar 3, 2012 Opozori Objavljeno Januar 3, 2012 NE DELA!!!!! SLIKE NALOŽIL, VIDET JIH NE MOREM NIKJER!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se