classic Objavljeno Julij 18, 2002 Deli Objavljeno Julij 18, 2002 Naslednjo soboto odhajamo za cca 20 dni na pot po Italiji z končnim ciljem Sicilija. Tam bi naj bili cca 10 dni. Od tam bomo šli verjetno v Bari in od tam v Dubrovnik (seveda če bomo ujeli trajekt). Zanima me ali iz Barija v Dubrovnik vozijo samo trajekti ene družbe? Problem je, da ravno v tem terminu pelje zadnji že 10.08.2002, nam pa bi verjetno bolj ležalo kakšen dan kasneje? Kakšen predlog za ogled? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 22, 2002 Deli Objavljeno Julij 22, 2002 Hola! Iz Barija v DU (in obratno) ŽAL!!! vozi samo Jadrolinija... Sem iskal kot idiot še koga, ko smo šli tja za prvomajske praznike, pa ni :twisted: Lepo se imejte in ne se stopit od vročine... Milunka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 25, 2002 Deli Objavljeno Oktober 25, 2002 Kolk pa je cena trajekta iz Dubrovnika v Bari? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 okoli 23k SIT, glede na ceno, ki sem jo jaz plačal za DU-BA-DU-RI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Mater je drago!!! Sem si računal če bi hoto prit do Palerma - 690km do Livorna od tam še 1240km do Palerma. Po ITA naredim od tega cca. 1650km če grem samo naravnost, drugače okrog 2000. Liter bencina je tam cca. 250 SIT, motor pije 6L/100km...120 litrov*250=30.000 SIT+cca. 2500 v SLO = 32500 SIT v eno smer...s cestnino, ki znaša 40 EUROV (9200 SITNIH) pa natanko 41700 sit - V ENO SMER!!!!!!! V obe smeri 83400 SIT (okvirno)!!!!! Pa to ni normalno!!! Kje je pol še hrana, prenočišče, pa še kaki priboljšek? Sam it se absolutno ne splača, če greta dva in se stroški delijo bi še blo nekak za preživet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Mater je drago!!! Sem si računal če bi hoto prit do Palerma - 690km do Livorna od tam še 1240km do Palerma. Po ITA naredim od tega cca. 1650km če grem samo naravnost, drugače okrog 2000. Liter bencina je tam cca. 250 SIT, motor pije 6L/100km...120 litrov*250=30.000 SIT+cca. 2500 v SLO = 32500 SIT v eno smer...s cestnino, ki znaša 40 EUROV (9200 SITNIH) pa natanko 41700 sit - V ENO SMER!!!!!!! V obe smeri 83400 SIT (okvirno)!!!!! Pa to ni normalno!!! Kje je pol še hrana, prenočišče, pa še kaki priboljšek? Sam it se absolutno ne splača, če greta dva in se stroški delijo bi še blo nekak za preživet... Pa pravjo da je motor strosek, strosek je sele ko se usedes najn in se odpeljes... :D Lp, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Ja tako pač je če hočeš videt tudi Sicilijo. Ali pa naprimer Corsico. Za ogled teh krajev boš pač moral tok našparat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Mater je drago!!! ... 23k SIT je za povratno karto DU-BA-DU, karta RI-DU-BA-DU-RI pa stane okoli 27kSIT ... meni se to zdi sprejemljivo, vsekakor pa ceneje kot vožnja po celi italiji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Mater je drago!!! ... 23k SIT je za povratno karto DU-BA-DU, karta RI-DU-BA-DU-RI pa stane okoli 27kSIT ... meni se to zdi sprejemljivo, vsekakor pa ceneje kot vožnja po celi italiji. Kaj to je za motor in 1 osebo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Hotschko če je povratna pol ni sile, ampak ne gre mi v račun kak je relacija RI-DU, DU-RI v obe smeri dražja samo za 4k? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Mater je drago!!! ... 23k SIT je za povratno karto DU-BA-DU, karta RI-DU-BA-DU-RI pa stane okoli 27kSIT ... meni se to zdi sprejemljivo, vsekakor pa ceneje kot vožnja po celi italiji. Kaj to je za motor in 1 osebo ? yep... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 fantje etna bruha, pejte gledat :) :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Oktober 28, 2002 Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 fantje etna bruha, pejte gledat :) :o Prav ji je, kaj pa pije, če ne prenese pijače :lol: :idea: Ali morda misliš tisto picerijo. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 28, 2002 Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 Izbruh vulkana more bit res noro videt, sam če nisi preveč blizu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 28, 2002 Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 Tale sicilija me čedalje bolj mika,sploh po dokumentarcu Diskaverija.Pa še ETNA bruha,noro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 Kadar Etna bruha, je na cestah prah, zato paziti pri vožnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Oktober 29, 2002 Deli Objavljeno Oktober 29, 2002 ... in menda so že prepovedali vožnjo z motorji na področjih, kjer "pada" vulkanski prah ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Oktober 30, 2002 Deli Objavljeno Oktober 30, 2002 Mislim da je že cela sicilija pošteno posuta s pepelom saj je pepel baje že prišel do afrike pa tudi iz vesolja se že opazi. Mislim da kar bogato mati Zemlja bruha tam na jugu Italije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se