Jur3 Objavljeno Maj 10, 2007 Deli Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) Če bo kdo kej hmal naročvou, al pa da se javi da v mojmu imenu pošle naročilo nej pove, ker moji maili očitno niso dost zanimivi za prebiranje al karkol že :BUA: :glare: Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Maj 11, 2007 Avtor Deli Objavljeno Maj 11, 2007 Jest sn napisu mail pol sm pa mudela poklicu ce so že poslal. Poklič sej maš cifro napisano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dinotti Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Mi smo pa 10 let nazaj kr hodil v Trst po kite in razne stvari. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Mi smo pa 10 let nazaj kr hodil v Trst po kite in razne stvari. to se je ucasih ko so ble lire bol splacalo ko pa zdej ko so € Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dinotti Objavljeno Maj 28, 2007 Deli Objavljeno Maj 28, 2007 Pomoje je še vedno bol jt v trgovino pa pregledat kaj kupš pa,da je zihr za tist model motorja k kupuješ.a kdo ve kjee se v trstu najbolj splača kupovat,ker jzt sm mal pozabu :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 v samem trstu mas ene 10 trgovin za motorje!! mal poisci sej cene so povsod skoraj enake Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fric Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 motostar motoracing.... poklices pa uprasas ce majo pa gres sam iskat dol ceprov majo tut velik na zalogi za am6 mašino so meli ene 4 kite na zalogi. sam je pa glupo ko nimajo nobenih internetnih strani (ce jih pa ze majo slučajno so pa neuporabne) :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se