Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Svečano vam sporočam, da imam tudi jaz izpit :lol: :lol: ,

Štrudelj party bo v sredo, za tiste , ki ne boste utegnili zaradi :?: :?:

pa potem avgusta ponovitev :smilecolros:

grem urejat misli :lol:

Objavljeno

A pri tebi, al na tromostovju????

ker na štrudl party je pa treba priti.. še posebej če ga mama Climberka naredi... mmlljjjaasssskkkk

Objavljeno

ooooooo CESTITAM :lol: :wink: pa si med komunisti z rdeco knjizico!

strudel parti, ja sem slisu, da FUL dobr strudelcek delas, temu izzivu se pa nam mogu upret!!!!!

Objavljeno

climberka, zdej mormo pa se pupo pripravt, da bo zacela izpit delat, k me zanima, ce zna ona tud kak (strudel) nardit :roll: :twisted: :twisted:

Objavljeno

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!

Kušnu te bom za nagrado pa ...........ma prvič k te vidm :oops: :D :D :lol: :lol:

Objavljeno

Hahahaha.... jest sm že učeri v Twinu trdila, da maš izpit!

(lahkmirečetešlogarcapress)

čestitke!

V

Objavljeno

LACN! :D Toooo .... sicer pa, bravo, Climberka, upam, da ti bom kmalu sledil :wink:

Objavljeno

Cyc... Brez Muje se še čevelj ne obuje! :wink: :shock: :P :twisted:

Objavljeno

........DA NE BI SLUCAJNO BREZ MENE!! :multi: :lol:

Objavljeno

Climberka, iskrene čestitke. :D :D :D

Pa veliko varnih kilometrov ti želim.

Objavljeno

...........bravo mama CLIMBERKA...............ČESTITAM.........

tudi jaz te bom kušnu (kot KLIMBRA,samo žal mnogo kasneje).........

se prijavljam za štrudel party avgusta.............

mater sem vesel...........climber pazi se ko se bo mama climberka motorizirala............

Objavljeno
.....climber pazi se ko se bo mama climberka motorizirala............

Hahahahahah....bo mogu zdej on Baby sitter zganjat.....mami pa z nami 8) :D :D :D :D :idea:

Objavljeno

Čestitke!!!

Zdaj moram pa še spoznati gospo Climberko, dipl. motoristko. Če mi bo ratalo, se bom mogoče lahko kvalificiral (beri: uvalil) za avgustovski štrudel... :roll:

Objavljeno

Čestitke tut z moje strani!

Pa velik srečno prevoženih kilometrov! :D

Objavljeno

Čestitke tud z moje strani!!! 8)

Jest bom pa moral še veeeeeliiiiiko kilometrov preživet na skuterju... no, vsaj upam da ne bo kaj neprijetnega vmes prišlo...

Uživaj pri sedenju na xxx konjih še namesto mene!!!

Objavljeno

Joj, joj, joj... Climberka, kok bom jest tebe za usesa povelekel, takoj, kote prvic vidim... :twisted: Ker vceraj, ko sva te z Allo sprasevala na furi, kdaj bos sla, si nekaj motovilila in bljuzarila oktobra, potem pa takoj drugi dan izpit... Ja, saj sem vedel, da ga bos imela prej, ampak da tako zgodaj... No, krasno... Potem bomo pa Climberja lepo pustili spati na playi kje pri Bonifaciu, mi gremo pa v hribe sekat ovinke... :wink: :D

Vsekakor pa cestitke!!! Kot receno: dobis tudi kobilco pod... ups, med noge... :D:D:D

Objavljeno

ooooo.....bravooo.....cestitam 8)

Zdej pa manj cekinov dat za cunjce pa vec za gume pa hitr ovinke ravnat :twisted: :D

Objavljeno

Climberka... kiss.gif... CESTITAM in jp, velik velik kilometrckov... :wink: 8)

xyxthumbs.gifjump.gifroflmao.gif

Objavljeno

Bravooo Climberka :multi:

Od zdej naprej bom pa jest mogla tvojo prtlago tovort :lol:

Moj D day zgleda se zlooo dalec, sej me je vceri instruktor kr naprej spraseval ce je kej z motorjem narobe k grem tko pocas :? pol sm mu pa pr bremzanju mal gum pustila na parkirplacu (vaski poligon) pa tud ni zgledu prou zadovoljen

Lp

Kat

Objavljeno

Climberka, čestitam tud jaz. Upam sam, da te za tist štrudel ne bo treba najprej ujet na cesti? K kolkor jest poznam Climber family niste glih počasni... 8) :lol:

Objavljeno

ČESTITAM!!!! :D :D :D

A boš Climberja vseeno vzela na Korziko? :wink:

Objavljeno
Moj D day zgleda se zlooo dalec, sej me je vceri instruktor kr naprej spraseval ce je kej z motorjem narobe k grem tko pocas :? pol sm mu pa pr bremzanju mal gum pustila na parkirplacu (vaski poligon) pa tud ni zgledu prou zadovoljen

Kat

Ne sekiraj se, tudi jaz sem delala nekaj takih napak, pa mi je inštruktor rekel da je eno samo pravilo ravbarji in žandarji, da me mora z avtom skoz lovit, pa še nekajkrat sva navijala obrate v nizki prestavi, no pase človek kar lep navadi tudi na brzino, uživaj.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!