Climberka Objavljeno Julij 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 A boš Climberja vseeno vzela na Korziko? :wink: Žal so moje tačke prekratke ,da bi na TDM-jki komot dosegle tla :( , pa še prtlage je veliko :lol: :lol: , tako da ninam dosti izbire. Je pa še ena resnica ,zelo rada se potepam z njim naokrog :D
Lucky Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Iskrene čestitke in veliko varnih kilometrov z lastnim motorinom seveda! :lol: Climber, v štacuno!! :P Štrudl pa valjda pridemo popapat. Kdaj že, a bo ob šestih dovolj zgodaj? :roll: :wink: 8)
hotschko Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 po moje čestitke sploh niso potrebne, ker je bilo takoalitako jasno, da bo šlo b.p. :D Štrudla pa prosim en pekač samo za mene :P :P :arrow: :lol:
ID Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Je pa še ena resnica ,zelo rada se potepam z njim naokrog :D To je pa lepo slišat. :D :D :D
sramezljiv Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 NE MOGOČE TUDI JAZ ČESTITAM 8) 8) 8) PA VELIKO VARNIH KM..
Zarja Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Climberka iskrene cestitke. :smilecolros: Vesela, ker se je nase stevilo povecalo za ena. Da zna poleg vsega se odlicen strudelj spect, me pa sploh veseli. Uffff...olajsanje na motosvet bejb vikendu ne bo lakote. :wink: Bravo! Dejmo punce!!! :multi: No, pa fantje tut!
suzuki Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Čestitke :rocol: , Climberka in veliko lepih in varnih km!!! Ker tvoj slavni štrudl poznam (žal!) samo iz pripovedovanja, ga tokrat nikakor ne mislim zamuditi!
Lindau Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Bravo BRAVO Bravo mama C.!! Obilo uzitkov in varnih kilometrov v duo ali solo tudi iz "totega" konca v mojem in Uti-jinem imenu. PS:Za strudel se pa priporočam kdaj drugic, saj imas trenutno ze itak prevec "zajedalcev" :lol: :wink: :shock: (motosvetubijazaclimberkinstrudelpress)
IKE Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Hip Hop Hura ... naj Climberka veliko varnih km prepelja :multi: !
Rocky Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Čuj, Climberka, v rit ti nebom lezel zaradi štrudla, ker preden bom jaz prišel na ono stran Trojan bodo ptiči že zdavnaj pojedli zadnje drobtinice. No, naj vam štrudl z veseljem v rit pade !! :eating: Sem pa vesel zate, da si med A-jeki. Obilo užitkov in VARNIH kilometrov! Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
Vrtnica Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Tudi jaz ti cestitam climberka!!! No ja na strudel party me zal ne bo :( pa tako sm se veselila tvojega slavnega strudla na pa ga ne bom mogla poskusit (zalsmpredalec) Zato pa moj strudel odstopim Desmotu k se je zadnic na chatu neki ponuju :wink: No ja veliko veliko varnih kilometrov ti zelim :wink:
Desmo Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Zato pa moj strudel odstopim Desmotu k se je zadnic na chatu neki ponuju :wink: Hvala Vrtnica, Climberka piši si to :!: :D Vrtnica, dobiš en pomfri naslednjič, ko prideš na horsa. :wink:
Zoolo Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Climberka, čestitke, in ja naj ti desni in levi heh letijo ko ... ma ja dopolni po želji! :wink: P.S.: Pa kdo "čisti ta topic, ...mater da moram še enkrat tipkat v ponedeljek zjutraj? Hallo?? :evil:
Mačica Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Climberka jsssssstttttttttt tuuuuuuuuuuuut čestitam. Pa veliiiiiiiiiiiiiiiik lepih in varnih km. Svojega kosa štrudla pa niti približno ne odstopim komu drugemu. Če pa je tooooooooooooolk dober :))
IKE Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Oooohoooohooooo ... štrudl za tolk ust bo pa že v kakšni knjigi rekordov pristal ... ga bo treba kar na prizorišču pripravit ... pa srečo z vremenom in dober tek 8) .
HHV Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Ohoho, Climber family on the road! Bravo mama Climberka, zdaj pa še na ta male Climberinote počakamo, pa lahko naredite MC Climber. :wink: :D :D :D :D
bladzo Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Jasno čestitke tudi iz najine strani :lol: 8) !!!!!!!!! Folk, ne hodt na strudl, ker ful redi, dviguje sladkor, pa še kšn čru je loh v jabkah. :? :? Sej se bom jst žrtvoval namesto vs :lol: :lol: :lol: :lol: lp
rude Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Čestitam !!!!!! :multi: ... jest bi tudi mal štrudla :angel: pol bo treba vse skupej še :drinking: A zdej se bo pa Climber na zadnji zic presedu :?: Sprašujem ker sm jest na isti poti in se bojim, da bom tudi na neudobni visokoleteči pručki pristal :cry: Se grem hitr vozt dokler je še čas. :wink: :lol: LP - Rude
FLAYO Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Dva tedna me ni... pa ze zamudim pomembne dogodke. (tole mi bo placal un k m je zbil,da sem brez strudla ostal) Cestitam, pa srecno po svetu :) FLAYO
Desmo Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Dva tedna me ni... pa ze zamudim pomembne dogodke. Se mi zdi, da zaenkrat še nisi nič zamudil... Če boš brez štrudla ostal si boš kar sam kriv.:wink:
Noise Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Svaka čast. Komaj čakam kos štrudla. Danes, ne?
Wobewt Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Čestitke odlične, ampak..............Jabolčni ali sirov?
Wobewt Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 .....mogoče višnjev? ....mmmmmmmmmmmmmmm......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se