Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

..čudna so pota gospodova...

Ja, kaj pa dobra družba na teh blagoslovih,- a nič ne pomeni? Če že nočeš v cerkev... Saj jaz tudi nisem cerkvena miš, daleč od tega, ampak pridiga patra Nika pa je takšen magnet za nas...

Objavljeno

Ja, kaj pa dobra družba na teh blagoslovih,- a nič ne pomeni? Če že nočeš v cerkev... Saj jaz tudi nisem cerkvena miš, daleč od tega, ampak pridiga patra Nika pa je takšen magnet za nas...

kva pa vem, vedno so mi bolj všeč ljudje, ki se izkažejo z delom in ne z praznim govoričenjem. :)

Objavljeno

Mah unih mojih prjatlov, ki grejo na take reči, ne štejem glih za dobro družbo :)

Objavljeno

Ja ziher, vsak po sebi druge sodi. Eni pač znajo smetit in poste nabijat.

Kar se pa dela tiče pa je zagotovo Niko naredil več kot bi mu to bilo potrebno.

Če bo čas in vsaj solidno vreme, zagotovo vletim. Do sedaj je bilo še vedno luštno in zabavno.

Pozdrav izpod vinogradov!

Rocky B)

Objavljeno

jest grem vsako leto v štifto, pa čeprav sem velik antikrist, mi je pa sam ambient in narava v štifti zelo všeč, tko da tudi letos bom sigurno prišel, seveda, če bo le lepo vreme :winkiss: :whistle: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

čist nč mi ni jasno :wacko:

da ste moški navdušeni nad moškim? :hmm: pa pridige tud ponavad moški nč radi ne poslušate :hmm:

Popravljeno . Popravil soncy
Objavljeno
čist nč mi ni jasno :wacko:

da ste moški navdušeni nad moškim? :hmm: pa pridige tud ponavad moški nč radi ne poslušate :hmm:

Hja ženskih pridig sigurno ne :whistle: kar se pa tiče prvega dela posta pa saj veš kako je,moški pogovori .)

konec koncu je bla pa še vsaka pridiga patra Nikota zabavna in predvsem dobronamerna

Objavljeno

Blagoslov bo,vec pa zvem v ponedeljek,ko grem k Nikotu. :worship:

Objavljeno

Do sedaj nisem še nobenega izpustil pa tudi tega ne bom,ampak samo zato ker sem že dolgo cajta fotr in ded in bom lahko potem doma težil mulariji!!! :nono: :devil:

Se vidimo tam!

lp Vine :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!