advertiser Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Pozdravljeni! Menjal bom obe gumi, pa me mika, da bi dal gume z belim robom. Prosim, če mi svetujete, kako se obnesejo v praksi. Je zadeva nepraktična? Predvsem me zanima, kako je, ko se ti umažejo ... nekaj takega: Hvala za odgovore in lep pozdrav! Jaka
Žarko G. Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 men se zdi da so te gume ful dražje in da se to res hitr zgubi začetno barvo takoj jih boš mel rumene
king Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 .za avtomobile se je svoj čas dobilo samo bel obroč, ki je bil "fiksiran" med feltno in gumo.. :grim verjetno obstaja podobna alternativa za motorje..
bmwslo Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 Take gume ima Metzeler . Poleg teh, obstajajo tudi gume, ki imajo samo belo črto, jih pa najdeš tudi na tej povezavi. So pa lepe če mene vprašaš :OK:
Žarko G. Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 dobiš men se zdi tut pr HD oni majo take
_THUNDER_ Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 (popravljeno) kolega vozi na VN Drifterju te gume z belim robom... kupuje jih v Avstrij,i so pa nesramno drage... če želiš lahko povprašam... :whistle: sicer pa dobro zgledajo na starih HD-jih in Indianih... :OK: Popravljeno Marec 13, 2007. Popravil pizdek 69
jama1100 Objavljeno Marec 13, 2007 Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 poglej pri Avonu lani sem kupu za HD obe okoli 200 eur,će se prav spomnim.Jih je pa kr zoprno pucat čistilo za posodo pa glitzi gobica pa drgneš.
advertiser Objavljeno Marec 13, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2007 poglej pri Avonu lani sem kupu za HD obe okoli 200 eur,će se prav spomnim.Jih je pa kr zoprno pucat čistilo za posodo pa glitzi gobica pa drgneš. Kul! Kako hitro se pa zadeva zasvinja? A si probal kdaj z wapom? lp, Jaka
_THUNDER_ Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 poglej pri Avonu lani sem kupu za HD obe okoli 200 eur,će se prav spomnim.Jih je pa kr zoprno pucat čistilo za posodo pa glitzi gobica pa drgneš. lahko zaupaš kje, ker kolega palčuje vsaj enkrat več... mater bo vesel... :grim
jama1100 Objavljeno Marec 14, 2007 Opozori Objavljeno Marec 14, 2007 Avon na Brnčičevi v Črnučah tm k Hundaje prodajajo
advertiser Objavljeno April 17, 2007 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2007 No, pa jih imam. Izgleda res fenomenalno. Sedaj bi vas prosil za nasvete glede čiščenja teh belih robov. :rolleyes: Hvala v naprej.
Jure Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Daj pripopaj kakšno fotko, da vidimo kako zgleda to čudo namotorju :) Koliko pa si dal?
miha Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 a se da naročit tut gume ki bii imele samo napise bele recimo napis dunlop itd ali se je treba to spet sam pomatrat in pobarvat :?
mince Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 Zanima me, kakšna je cena teh pnevmatik? Rabil bi jih za DragStarja 650 Classic...
bmwslo Objavljeno Avgust 9, 2007 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2007 No, pa jih imam. Izgleda res fenomenalno. Sedaj bi vas prosil za nasvete glede čiščenja teh belih robov. :rolleyes: Hvala v naprej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se