moto rider Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 Mene je pa straha strah! :yes: :o :o :o Pa fejst. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 mene je pa strah, da me katera ne naskoči... :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fračka Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 mene je pa strah, da me katera ne naskoči... :kva1: Tega ti pa ni treba bit strah... :kva2: ....keeeeeeeeeer :? Fračka .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno April 26, 2007 Deli Objavljeno April 26, 2007 joj maje:D kaj dela ona z manO :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Strah me je samega sebe... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 Kaj in kako se bom odločila glede zdravja in glede osebe, ki je s tem povezana! sTRAH ME BO LE TOLIKO ČASA, DOKLER SE NE BOM ODLOČILA- torej ne več dolgo. Če pač ne bo skupne poti bo pa samostojna, vsaka bolečina mine prej ali slej!!! Broja pa razumem in se strinjam z njem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Matematko dobimo nazaj :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Maj 30, 2007 Deli Objavljeno Maj 30, 2007 Stah me je, da se mi čez 60 let nebo več dvigno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Tega kar se mi dogaja. Če bo špičasto bodo vile, če pa okroglo pa lopata. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 Stah me je, da se mi čez 60 let nebo več dvigno :evilgrin: IQ ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 Moja lubica bo danes spala pod milim nebom :( Upam, da ji ne bo hudga :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Tega kar se mi dogaja. Če bo špičasto bodo vile, če pa okroglo pa lopata. Vidim,da se spoznaš na ročno orodje! A bi ti prišo delat v našo fabriko? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Vidim,da se spoznaš na ročno orodje! A bi ti prišo delat v našo fabriko? :P Ni problema. Samo, če imate ta prave kalupe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Kalupi se uporabljajo pri litju. Mi uporabljamo utope. "Kalupov" na dveh lepih nogah je pa še za nas premalo! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 2, 2007 Deli Objavljeno Julij 2, 2007 Jutrišnji dogodek ki me čaka :krneki: .. Da se le ne spravim v sramoto :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 Strah me je samega sebe... :closedeyes: Dr.Rugelj bi bil pravi naslov. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jutr mam ustnega od ekonomije in kot na vsakem izpitu, tut na tem nimam 3-čiste.... :headbang: help... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 3, 2007 Deli Objavljeno Julij 3, 2007 jutr mam ustnega od ekonomije in kot na vsakem izpitu, tut na tem nimam 3-čiste.... :headbang: help... :unsure: Sorry rade volje, ma sem strojnik.Probaj odplesat pred prfoksom... non si sa mai. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 (popravljeno) jutr mam ustnega od ekonomije in kot na vsakem izpitu, tut na tem nimam 3-čiste.... :headbang: help... :unsure: Ustni zagovori "prijaznih" punčk so zakon bolj al manj vsem pubecom. Po moje profesor ni izjema..... ;) Popravljeno Julij 9, 2007. Popravil vapotek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 9, 2007 Deli Objavljeno Julij 9, 2007 Ustni zagovori "prijaznih" punčk so zakon bolj al manj vsem pubecom. Po moje profesor ni izjema..... ;) Dobro jutro Vapo,zamujaš.Že opravljeno, je naredila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 ...bojim se novic..in to zelo slabih :closedeyes: ... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) Zaskrbljen sem :unsure: Popravljeno December 1, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 skrbi me, strah me je razočaranja, njegove odločitve :closedeyes: prihodnosti povezane s to odločitvijo :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 skrbi me, strah me je razočaranja, njegove odločitve :closedeyes: prihodnosti povezane s to odločitvijo :cry: A že spet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 A že spet? še zmer :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se