AlterMann Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 da bo sneg :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Da me bo zeblo na motorju... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Da ne vem kako bom spelala fax :headbang: joj ej :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 18, 2008 Deli Objavljeno September 18, 2008 Da bo decembra +35 stopinj C! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 Da bom slej ko prej mogla sprejet eno odločitu ki si jo res ne želim... ampak če tega ne nardim bo nekdo sam dalj časa trpu in meu upanje, ki ne obstaja :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 7, 2008 Deli Objavljeno December 7, 2008 D mi je ratal pr fuzbalu zlamat si prst :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 strah me ni . . . . ampak potihem se bojim . . . . da nebi sneg zaruku . . . pol bi ljubica stala v garaži . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 D bom pluča vn plunla :angry: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 9, 2008 Deli Objavljeno December 9, 2008 :cry: ja se bojim... in sicer ne zase... ja vem, pussy... :cry: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 Mal pa me stiska zdle :unsure: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 me je ja...da e tu še neki cajta ne poštima... Strah je za pussyje...še dobr da nism edini k bi me blo pol sram :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno December 10, 2008 Deli Objavljeno December 10, 2008 d se tako nadaljuje še dolgo... ker če se, bo treba nrdit temu konc... tu pa nej bo lušnu sploh... :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 14, 2008 Deli Objavljeno December 14, 2008 Nč več....se je že uresničl :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 me ni strah . . . ničesar! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno December 15, 2008 Deli Objavljeno December 15, 2008 snega v Italiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno December 16, 2008 Deli Objavljeno December 16, 2008 :grrr dost je blo staha v teh dveh dneh, za 10 let naprej in nazaj.. ;) :grim samo da je mimo...huuh :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 prou ničesar me ni strah . . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 Strah me je da bom enmu vse kosti polomu,se ne znam kontrolirat :rolleyes: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 ja me je bilo...danes... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 21, 2008 Deli Objavljeno December 21, 2008 :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 22, 2008 Deli Objavljeno December 22, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katjaaa Objavljeno December 23, 2008 Deli Objavljeno December 23, 2008 Da bo decembra +35 stopinj C! tvoj strah ni bil upravičen :) mene je pa strah, ker grem danes k zobarju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gicu Objavljeno December 24, 2008 Deli Objavljeno December 24, 2008 ker me ni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 danes ne smeš zaupati več . . . . .nobenmu! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se