riderrgirl Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 danes ne smeš zaupati več . . . . .nobenmu! :unsure: lahko samo so pa tko redki ko dragulji...to pa je res... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Da je vedno manj ljudi, ki znajo ceniti iskrenost in pravo prijateljstvo... :( To sem v tednu dni še predobro spoznala... Res se bojim, da noben več nima vesti in misli, da so prijatelji zamenljivi tko kot gate ter da lahko na vsakem vogalu najdeš novega, ki se bo zate pripravljen odreči marsičemu.. Žalostno res.. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninjaraider Objavljeno December 25, 2008 Deli Objavljeno December 25, 2008 Ni me več strah :grrr ,ker sm se odloču,da nobenmu več ne zaupam B) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Ni me več strah :grrr ,ker sm se odloču,da nobenmu več ne zaupam B) . dobro jutro . . . . .si dougo rabu . . . :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno December 26, 2008 Deli Objavljeno December 26, 2008 Da jst nism nč bolš.. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 me ni strah . . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 28, 2008 Deli Objavljeno December 28, 2008 (popravljeno) Da je vedno manj ljudi, ki znajo ceniti iskrenost in pravo prijateljstvo... :( To sem v tednu dni še predobro spoznala... Res se bojim, da noben več nima vesti in misli, da so prijatelji zamenljivi tko kot gate ter da lahko na vsakem vogalu najdeš novega, ki se bo zate pripravljen odreči marsičemu.. Žalostno res.. :( takšni ljudje še obstajajo, ki znajo ceniti prijateljstvo in sočloveka. niso tako redki samo iskati jih je treba s srcem, pa čeprav se sliši še tako oguljeno in osladno. aja pa ne najdes jih v nakupovalnih centri pa tam kjer se ljudje na veliko hvalijo...kakšne dobre stvari imajo. :naughty: dr.looney :alien1: Popravljeno December 28, 2008. Popravil dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 29, 2008 Deli Objavljeno December 29, 2008 :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 da bom koga przadel :doze: :? :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno December 30, 2008 Deli Objavljeno December 30, 2008 da bom mogu spet . . . . . ehhhhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Takih jutranjih klicev in odhodov iz bajte kakršni so bli včeri... :closedeyes: don't want that k mi je srčk na 300 obrnl ...ampak dobr d je vse OK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Vsako jutro me je strah pogledat v špegl... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 Vsako jutro me je strah pogledat v špegl... :krneki: mene tut :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 ko vem, da smo trije v bloku in še to vsak v svojem kotu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Mejčken me pa gloda :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Mejčken me pa gloda :unsure: si kupla motor, ki mu nisi dorasla in ne upaš vozit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 si kupla motor, ki mu nisi dorasla in ne upaš vozit? Ne, ne, we beat that bastard .....en drug baukl se je pojavu :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ja.. bojim se.. tko kot že nikol v življenju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Junij 22, 2009 Deli Objavljeno Junij 22, 2009 ja.. bojim se.. tko kot že nikol v življenju... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Junij 23, 2009 Deli Objavljeno Junij 23, 2009 me prav nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Junij 26, 2009 Deli Objavljeno Junij 26, 2009 strah me je, da bo dež popoldne :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 3, 2009 Deli Objavljeno Julij 3, 2009 Kr noče it stran zadnja dva dni :unsure: malakai 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 D bi mi kdo motor ukradu :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 D bi mi kdo motor ukradu :blink: ja pa ja deeeeee. . . . . kdo bi ti pa motor po tej poplavi ukradu!???? spuzva in rumenicestak 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mary Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 strah me je, da bom sitna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se