jolo Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 vsem lep pozdrav1 jst rabim, da mi kdo od vas, izpolni anketo, in mi jo pošlje (izpolnjeno) na mejl: 83freak@gmail.com anketa vam bo vzela le dve majhni minutkici vašega časa, meni pa bo koristla za seminarsko nalogo.Anketa je anonimna, in brez obveznosti. HVALA V NAPREJ!! lp ANKETA_1_.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 (popravljeno) zakaj pa ne neredite spletne ankete.. boste zagotovo imeli boljši odziv.... kdo ti bo pa tole v wordu reševal... :grrr pa brez zamere.. samo nasvet... drugače pa zanimiva tema.... .) Popravljeno Marec 17, 2007. Popravil pizdek 69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jolo Objavljeno Marec 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 17, 2007 zakaj pa ne neredite spletne ankete.. boste zagotovo imeli boljši odziv.... kdo ti bo pa tole v wordu reševal... :grrr pa brez zamere.. samo nasvet... drugače pa zanimiva tema.... .) ja sej sam je malo cajta......pa tku je ratalo, in še za mojo punco rabim...........sej wš kku je dns in ju3 lepa dneva, ZATO RAJDAT Z MOTORČKI...!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 poglej sem... KLIK TUKAJ pa najdeš navodila... upam da bo v pomoč .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 mal nerodno ampak sem ti izpolnil in poslal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lenči Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 poslano. velik sreče :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 poslano! upam da bomo izvedeli tudi rezultate ankete čeprav so predvidljivi glede na populacijo ki jo sprašuješ :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 pri 5. vprašanju manjka č) ne vidim prednosti ali drugo, sploh če na 4. odgovoriš z ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Poslano .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vic Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Poslano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zx_R Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 Poslano :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
liwčan Objavljeno Marec 17, 2007 Deli Objavljeno Marec 17, 2007 poslano!!! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Srečno! Sem tudi jaz moral dati čez isti premet. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Punca, ki tudi študira ekonomijo, je rekla, da je teh poslovnih načrtov bilo že malo morje na temo dirkališča :D Ampak, ker vseeno rad pomagam, pošiljam tudi mojo anketo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Poslano :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 poslano :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se