MotoRossi Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Kdo piše novice na motosvetu? Oz. kdo je odgovoren za to? Da bi lohk kdaj kako novico poslal, k vidim da jih močno primankuje zadnje čase.. Zanima me pa tut če lohk napišem kak opic motocikla? Specifikacije, sliko in par besed o njem? Ker vidim, da kr precej teh popularnih na slo. cestah manjka.. lp, Rok
Brrrm Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Stopi v stik s šefoma: Noise Data Codeine
Gregs Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Kot je Brrrm napisal... Drugace pa je trenutno novic manj, ker je Noise na dopustu. Ko pride nazaj, bo spet bolj zivo. Zato pa obstaja forum... Ni pa problem, kdor zeli pomagati, je vedno dobrodoesl.... :D
Ice Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 pri vsakem modelu motorja lahko dodas svoj komentar.za manjkajoce noise ali codeine.
Noise Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Kdo piše novice na motosvetu? Oz. kdo je odgovoren za to? Da bi lohk kdaj kako novico poslal, k vidim da jih močno primankuje zadnje čase.. Piši mi na noisedata@motosvet.com, da se zmeniva... Kakršnakoli pomoč bi bila res dobrodošla... Kar se tiče motorjev -- pri vsakem motorju lahko dodaš komentar, opis... če hočeš pa vnašati manjkajoče modele, pa povej!
MotoRossi Objavljeno Julij 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Ja sure. Jest sm mislu za mankajoče modele. Pod komentar pa sm mislu tistih par besed, ki so že napisane ob lastnostih motorja..in ne kometarjev..
igralec Objavljeno Avgust 1, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2002 recimo RS50 in RS125 močno pogrešam(o?)
strom Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Močno pogrešamo tudi kakšne starejše letnike.... nimamo vsi dnarja za najnovešejše modele. Nekaj specifikacij in opisov je na www.umgweb.com sicer pa bi blo tudi tukej kej dobrodošlo... LP
Codeine Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Močno pogrešamo tudi kakšne starejše letnike.... nimamo vsi dnarja za najnovešejše modele. Nekaj specifikacij in opisov je na www.umgweb.com sicer pa bi blo tudi tukej kej dobrodošlo... LP Kaj menite, da bi na motosvetu uvedli pač eno stran, kjer bi lahko uporabnik vsak sam vpisal podatke o svojem sanjskem motociklu, ki ga še ni na motosvetu. Tako bi kaj hitro prišli do velike baze motociklov, seveda samo, če ste za to. Torej kaj menite!
moped Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Absolutni sem za. Že iščem podatke in pišem mnenje.
lojzi Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Edini pogoj je, da je obrazec za vnos enoten, ker drugače bo prišlo do zmašnjave, drugače pa za!
strom Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Pa moznost vnosa raznih vtisov razlicnega folka... debate in kreganja seveda odpadejo. Radi se met! LP
Noise Objavljeno Avgust 2, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2002 Pa moznost vnosa raznih vtisov razlicnega folka... debate in kreganja seveda odpadejo. Radi se met! To obstaja že kar nekaj mesecev. Pri vsakem motociklu lahko vnesete komentar. Edini pogoj je, da je obrazec za vnos enoten, ker drugače bo prišlo do zmašnjave Jep, to pa definitivno -- obrazec bo enoten, zahtevani podatki so tisti, ki jih že sedaj lahko vidite pri motociklih...
Codeine Objavljeno Avgust 4, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2002 Vse skupaj je že v delu. Čez nekaj dni boste lahko že vnašali podatke za željene motorje.
gebre Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Pri vsakem motociklu lahko vnesete komentar. mau si preberte tele komentarje, kašne bedarije pišejo..... LP by gebre
Codeine Objavljeno Avgust 12, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2002 Največje kozlarije zbrisane. Kaj naj rečem, tudi takšni se najdejo, ki puščajo tako primitivne komentarje in svinjarijo za sabo. Pač jim je to užitek in ob tem doživljajo klimax. Recimo smilijo se mi ljudje, ki imajo čas puščati takšne komentarje: Ja halo?to dela??ok ej ta mašina vleče k kurba ke naravnost,zanč sm meu glih kompost naštiman za prepelat pa sm ga uzadi na CBR-ko naložu z vilam (sm pol tut spucu mutor- pizda je pol smrdeu) no drgač pa uleče ush 600 ccm-jov u moj hrib tm pud šmarno goro v kopru (ja toi je mesto)(jebeš zmotu sm se)sam men un sosed neki muri k prdi k svina ta mašina k jo zutri zalaufam na kurbl pa po klancu gor na iz frčijom dol poč (ampk ne skrbet sej on ma gor enga MF-power izpuh)drgaè ma nebi!lep pozdrav iz mojih prečudovitih rovt pod šmarno goro(k je od Zahkoviča)pri kopru! vaš JOŽEF >>drzni<< Je komentar sploh potreben?
cyc Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Je komentar sploh potreben? Ne. :lol: :lol:
fifty Objavljeno Avgust 13, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2002 Lahko pa pod Kr' neki, odprete naslov: Greznica?!
dunker Objavljeno Avgust 14, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2002 ZA!!! Mogoče bo tako tudi kakšen skuter natančneje predstavljen... Jest se povsem prostovoljno javim za opis nekaj skuterjev.
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Zakon ! :D Jaz sem za endure :D
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 In kdaj bo prišlo do tega, da bomo lahko motosvetovci končno začel delat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se