Noise Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Pa se je začel nov šou mast gou on... Spet se bodo kresali.. Tako in drugače... :D :xx: :xx: Jasmina R, 19 let Tina, 22 let Jasmina E, 20 let Andrej, 27 let Suzana, 38 let Miha, 21 let Veronika, 23 let Nina, 28 let Aleš, 27 let Robert, 31 let Alen, 26 let Stane, 20 let Udeleženci resničnostnega šova Big Brother bodo 84 dni zaprti v hiši, ki je postavljena v neposredni bližini stavbe Kanala A in meri približno 550 m2, od tega je 300 m2 namenjenih bivanju, približno 250 jih predstavlja vrt. V hiši je 24 kamer, ki ujamejo vsak skrit kotiček. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Oslarija!!! :grim Seveda,če majo Nemci,pol mormo pa tut mi met! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 :slap: :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 pazite se blondine prihaja Yessie :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 podn :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 podn :wacko: Čudno. Ponavadi so takele oddaje resnične mojstrovine :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Kurbenhaus ales inkluziv :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ko polurnem gledanju in poslušanju Tine aka Đesi me je minilo. :slap: Samo eno okrog kepe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ickx Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Kur**** ameriška pogruntavščina za možganske maloposestneže ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 jesse ma na glavi lasuljo drugač pa je to čista bedarija :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 men je biu začetk kul... sam me oddaja ne zanima... zanimal me je free drink :OK: :OK: :OK: aja drgač pa una mamica k jih ma 38 je prov huda... :D pa 19 let staro hčerko ma... :P bo hčerkica gledala kako se mamica k***a :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 http://www.maska.si/sl/zalozba/mediakcije/...n_zivalski_vrt/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 in se že kaj dol devajo? se je kaka dobra baba nastavla kameram pod tušom? imajo alkohol? čakam na kratke filmčke "the best of..." po mailu :devil: aja gledal jasno ne bom :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2007 aja drgač pa una mamica k jih ma 38 je prov huda... :D pa 19 let staro hčerko ma... :P bo hčerkica gledala kako se mamica k***a :devil: :OK: :OK: Kur**** ameriška pogruntavščina za možganske maloposestneže ... Če se ne motim je zadeva nizozemska... ... so pa vzeli drugač same "težkokategornike" iz vidika psiho profila... recurring theme: "ne prenesem če mi nekdo nekaj diktira"... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Socio poskus par excellence. No ja, še kakih hujših bi se spomnili, samo si jih verjetno ne upajo posnet... po moje bodo best of videjčki zakon... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 V čem je sploh poanta te oddaj?V baru so stegli...v sanjski ženski se je10 modelov greblo za eno žensko...kaj pa v tej oddaji?Fuk na horuk al tut kj več?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Psihološki eksperiment... na kup dej čimbolj nekompatibilne in egotrip osebe in vse skupaj vrzi na TV, kjer plebejci, lačni "dogajanja", opazujejo, kako se oni med sabo koljejo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Ne vidim neke zanimivosti v teh showih. Kar se bo zanimivega dogajalo, bo tako slej ko prej po e-mailu prišlo do mene. Sem pa včeraj silom prilike gledal 10 minut... Mater, kako se ta ''kao sanjska ženska'' afna in spakuje. :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 do Das Experimenta ni več daleč ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Moraš pa imeti res ubogo življenje, kadar ti ne preostane nič drugega kot, da se vsedeš pred TV in gledaš (dobesedno) življenje kupa drugih osebkov. Fenom sporočam naj ne skrbijo. Tega bo še in še... Kmalu se bo pojavila digitalna TV in boste lahko za gledanje človeških opičjakov v kletki plačevali lepe denarce. Meni osebno so čimpanzi v ZOO-ju bolj všeč, se manj "afnajo". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2007 do Das Experimenta ni več daleč ... My thoughts exactly... :grim :evilgrin: :evilgrin: A veš da je bil Das Experiment "spodbujen" po resničnem eksperimentu na Stanfordu... http://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_Prison_Experiment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Marec 18, 2007 Deli Objavljeno Marec 18, 2007 Sam tam ni bilo takega krvavega konca .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Jaz navijam za Staneta, ker ma baje ful razvite kvadratke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Jasmincaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :OK: :kva2: :kva2: mi je fotoaparat crknu ko sem jo hotu poslikat pod mini krilo :lol1: brez heca... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Malo sem pogledal na spletno stran. Pa saj so skoraj spraznili Koper. Vsak drugi, druga, je menda iz Kopra. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 My thoughts exactly... :grim :evilgrin: :evilgrin: A veš da je bil Das Experiment "spodbujen" po resničnem eksperimentu na Stanfordu... jep .. .par let bi počakali, pa bi lahko celo zaslužli s TV prenosom :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se