Miha Z. Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 mi je fotoaparat crknu ko sem jo hotu poslikat pod mini krilo :lol1: brez heca... :devil: ....ne verjamem..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 :glare: Mihc... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Pol daj pa druge gor....ko ti je še fotič delal :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Men sploh ni jasn kako hudiča si lahko v današnjem svetu privoščiš 3mes. dopusta, da greš v hišo polno neznancev in ne delaš nič :eek: Men se bi zmešal po ene parih urah in bi iz zida spulil najbližjo kamero, da bi me vrgli ven :devil: Najbrž so prijavljeni takšni, ki tudi do sedaj niso delali nič. :headbang: Res škoda za slikce, sam je po moje kakšna še boljša kje... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Men se bi zmešal po ene parih urah :devil: ..take nucajo...sam da se dogaja...a veš kolk bi bil ti za folk zanimiv!!!..pol bi te pa tolažle, ti bi jokal...pa b še kej razbil :headbang: :doze: ...pa bi ti kakšen mačo okol uh kako dal in bi se vse dekline prot njem obrnile..tebe pa cartale :P ..folk bi za teb glasoval..itd... take nucajo..res škoda da se nis prijavu!!! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Mam jaz rajši tisti naš oštirski rijaliti šow B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Mam jaz rajši tisti naš oštirski rijaliti šow B) Ja saj se gre vcasih tudi na izlocanje, ampak v vecino primerih smo zmagovalci vsi :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ..take nucajo...sam da se dogaja...a veš kolk bi bil ti za folk zanimiv!!!..pol bi te pa tolažle, ti bi jokal...pa b še kej razbil :headbang: :doze: ...pa bi ti kakšen mačo okol uh kako dal in bi se vse dekline prot njem obrnile..tebe pa cartale :P ..folk bi za teb glasoval..itd... take nucajo..res škoda da se nis prijavu!!! :D Jokal :cry: pa res :grrr Čeprav, da bi me cartale praviš :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 :slap: :lol1: :lol1: :wacko: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) :hmm: Kak bi kaj zgledal rijaliti šou v katerem bi sodelovali ekstremni osebki vseh repooblik rajnke YU :OK: :slap: ? (slovenkasesjebalasabosancemuprvihnedeljudanapress :ninja: ) Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Evo vam Jasmine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) :eek: Kaj vse zvem na MS forumu... Ta Jasmina je še pred parimi dnevi kelnarla zgoraj brez v enem izmed naših lokalnih pajzlov. Zgleda, da ima zelo rada ženske; moja kolegica je bila ves čas v centru njene pozornosti. Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil airy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Najbolj zanimivo bo opazvat kako se bo tista črnolaska k sovraži plavuše razumela z blondinko :P :devil: I can smell a chick fight Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 vse skupaj je za :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 na 24ur.com so že slike gole Jasmine..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Tale Jasmina je bla lansko leto tud na ene parih zborih če se prov spomnm :hmm: :yes: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 :hmm: Kak bi kaj zgledal rijaliti šou v katerem bi sodelovali ekstremni osebki vseh repooblik rajnke YU :OK: :slap: ? (slovenkasesjebalasabosancemuprvihnedeljudanapress :ninja: ) JLA :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Tale Jasmina je bla lansko leto tud na ene parih zborih če se prov spomnm :hmm: :yes: :yes: hodi že nekaj let po zborih :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 mater :? da se je ne spomnem kej dosti :cry: Aja, ponawadi ne prežiwim do striptiza :slap: mi že prej rata wroče B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Psihološki eksperiment... na kup dej čimbolj nekompatibilne in egotrip osebe in vse skupaj vrzi na TV, kjer plebejci, lačni "dogajanja", opazujejo, kako se oni med sabo koljejo... seveda, včasih so bile gladiatorske igre in kolosej, danes pa je tu big brother in TV :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) haha... evo glih po prvi oddaji sm gledov so se pogovarjal, deci kak bodo na suho pa to da jih folk ne bo vido... :lol1: na skretu, sam morjo čist po tiho :P pol je pa ena punca rekla, da jo je tud že mal zasrbel, tak da je že mal probala, sam upa da se ni slišal :rolleyes: :lol1: to bo še kurbarija, pa šele 2dneva so notr :lol1: :lol1: :lol1: :devil: Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 (popravljeno) Gledalcem tv showa Big Brother bi rad povedal da sem ravno napisal svoj post številka 500, hvala ker sem lahko to delil z vami! :eek: Popravljeno Marec 19, 2007. Popravil sjeng Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Gledalcem tv showa Big Brother bi rad povedal da sem ravno napisal svoj post številka 500, hvala ker sem lahko to delil z vami! :eek: Not good enough. To bi moral prej napovedati in v živo prenašati, ko bi kucal 500-i post !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 hvala kurcu, da bo kurbarija. bo zgleda vsaj prebavljivo za tiste ki to gledate. bolje, ko da začnejo s kakimi globokimi filozofskimi debatami... :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Dva dni, pa nič akcije! :angry: Se bojo začeli že enkrat žgat al ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se