atek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) Dva dni, pa nič akcije! :angry: Se bojo začeli že enkrat žgat al ne? bojo bojo prav kmalu :naughty: :naughty: Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 bojo bojo prav kmalu :naughty: :naughty: Po moje bojo najprej nažgali Đesi, kaj misliš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Po moje bojo najprej nažgali Đesi, kaj misliš? Jaz bi Osenarco, kjub temu, da je glupa k'o toćak... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 E tu brute!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) E tu brute!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Vem, vem: Julij Cezar ob marčnih idah, v trenutku umora, svojemu prijatelju Brutu.. Sicer se pravilno glasi: Et tu, Brute?, ampak vseeno... Next question! B) Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 A od fantkov je kteri vreden greha, da vidim, če pokličem LJ kabel, da me pridejo priklopit? :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 A od fantkov je kteri vreden greha, da vidim, če pokličem LJ kabel, da me pridejo priklopit? :glare: Je ja, Stane. Baje ma ful lepo oblikovane "kockice", karkoli bi to naj pomenilo. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Vem, vem: Julij Cezar ob marčnih idah, v trenutku umora, svojemu prijatelju Brutu.. Sicer se pravilno glasi: Et tu, Brute?, ampak vseeno... Next question! B) Prveč si trezen, sožalje. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Prveč si trezen, sožalje. :cry: Če pa mi nihče noče dat niti enega pira... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Bumbar, uni v virtualni pivnici je pa kaj? Banda nehvaležna, k ne vidi niti 5 sm pred lastnim nosom. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Ali mogoče kdo ve, se da kje dobiti torrente ali pa kake druge filete s slovenskim Velikim Bratom.. malo bi preveril, kako je Jasmina zaplesala, pa hočejo cekin... banda :angry: (ali pa če je keri tak fajn pa mi pove kako si lahko brezplačno pogledam kje drugje) LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 pogrešam Izpad električne napetosti ČRNA KOMEDIJA Ful lepe fotke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Jaz bi Osenarco, kjub temu, da je glupa k'o toćak... :krneki: Kaj jo tako dobro osebno poznaš :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregor46 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Dva dni, pa nič akcije! :angry: Se bojo začeli že enkrat žgat al ne? :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: adijo ne, ta post pa me je nasmejal do solz ps: samo maš pa prav, bi že bil cajt :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 osebno.... vsak "reality" show se mi zdi dobesedno IDIOTSKI! :BUA: p.s.: logicno, vsak gleda kar mu pase... samo povem kaj si jaz mislim o teh stvareh... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 učeri gledu mrbit 5-10 minut....pol sem se kr pobral....brezveze.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Kaj zdaj, je že kaj akcije? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Je ja, Stane. Baje ma ful lepo oblikovane "kockice", karkoli bi to naj pomenilo. :P Včeraj izvedela od kolegice, da mu tud tiste "kockice" ne pomagajo, da bi bil gledljiv...... :doze: Pravi, da ni kaj za pogledat od dedcev..... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Pravi, da ni kaj za pogledat od dedcev..... :glare: Saj pi*ke niso nič boljše. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2007 Še malo, pa se bodo začeli prtiskat. Robert in Jasmina po moje prva. Prejle sta že "skoraj". :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 23, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 23, 2007 :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 23, 2007 Deli Objavljeno Marec 23, 2007 vidm, da se po počas začel :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 24, 2007 Deli Objavljeno Marec 24, 2007 Tale Jasminca je dobra k sladoled :wub: Treba enkrat en moto-party nardit pa jo povabt,mejbi jo pa komu naribat uspe :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Zdele je pa ze tok ura da jo ziher že žgejo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 25, 2007 Deli Objavljeno Marec 25, 2007 Zdele je pa ze tok ura da jo ziher že žgejo :OK: Upam, da jo bodo slej ko prej,ker me zanima ko se žge :blush: :whistle: Mogoče se pa po končanem Big Brotherju oglasi na forumu,baje je motoristka :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se