DIESEL Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 ma sj slovenci itak pobere vse kar je splošno znano da je kretensko :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) jah,če majo drugi,mormo tudi mi met!!! :P :kva2: :kva2: pač,malo se moreš nasmejat!! :lol: smejat?? čemu??,.. vsebini showa al predstavljenemu idiotizmu?? verjetno unmu drugemu :slap: Popravljeno April 12, 2007. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 ostalo je totalni retard sam ta dva izstopata preberi svoje pisanje pa povej, po čem pa lahko sodiš, da tako pisanje ni retard? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 12, 2007 Deli Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) prav bedno je poslušat celo slovenijo kdo je od koga favorit Zanimivo je v kaki družbi se sučeš in kako življenje ti živiš. Jst, razen na tem forumu, vpliva big brotherja sploh ne zasledim. Se še nisem, do sedaj, z nikomer o tem pogovarjal. Aja, sam res pa je, da tut tv-ja že lep čas nisem prižgal. Popravljeno April 12, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 samo res,... sam skoraj ne gledam tv, razen poročil in športa... tako, da ne poznam teh oddaj... ali česarkoli v zvezi s sodelujočimi ... ampak ko je bil BAR al karkoli, so ljudje se mnogo pogovarjal, moja punca, ki je v študentu nekje so s kolegicami prav spremljale... in vedele zakaj gre, še od tajnic v službi je bilo slišati marsikaj... zdaj pa NIČ. Niti besede ne slišim. :) Sicer pa.. se mi zdi, da tudi v Nemčiji izbirajo "bolj" "zanimive" ljudi, za take oddaje, kot dolgočasne "normaleneže". :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ... zdaj pa NIČ. Niti besede ne slišim. :) ... Blagor tebi. Jaz pa ušesa mašim, ko tu pri nas v pisarni en osebek kar napraj to melje. :headbang: K sreči sem že itak na pol gluh, tako da se da potrpeti. Jebemtiš, če to ni psihično nasilje v službi. :grim Bo treba odškodnino zahtevat. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Redno spremljam in gledam, kaj se dogaja. Iz takih oddaj se lahko marsikaj naučite o družbi in reakcijah soljudi v določenih situacijah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Mam kaj pametnejšega počet, kot gledati to. Isto, kot bi šel v živalski vrt gledat opice, ki so zaprte v eni malo večji kletki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Mam kaj pametnejšega počet, kot gledati to. Isto, kot bi šel v živalski vrt gledat opice, ki so zaprte v eni malo večji kletki. Ne podcenjuj živali! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Ne podcenjuj živali! :evilgrin: Točno tko. Od njih se lahko vsaj nekaj naučiš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Točno tko. Od njih se lahko vsaj nekaj naučiš! Recimo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Redno spremljam in gledam, kaj se dogaja. Iz takih oddaj se lahko marsikaj naučite o družbi in reakcijah soljudi v določenih situacijah. Jst bom zdej začel spremljat, k baje je v eni oddaji bil gost Damijan Murko :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Jst bom zdej začel spremljat, k baje je v eni oddaji bil gost Damijan Murko :kva2: je bil gost prejšno soboto :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 ...baje je v eni oddaji bil gost Damijan Murko :kva2: Jebeš! :eek: Pizda, kaj nisem gledal! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Murko legenda.... zadnjič se ne ja trenjih odrezal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 tip je car :lol1: še 10 minut pa pred tv ekran .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 13, 2007 Deli Objavljeno April 13, 2007 Murko legenda.... zadnjič se ne ja trenjih odrezal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Naš Murko kelnari v neki mariborski restavraciji. Če se želite z njim fotografirati ali pa samo prejeti njegov avtogram, mi javite na PM. Vse to vam omogočim za simbolično ceno 50 Eur. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Naš Murko kelnari v neki mariborski restavraciji. Če se želite z njim fotografirati ali pa samo prejeti njegov avtogram, mi javite na PM. Vse to vam omogočim za simbolično ceno 50 Eur. :P no zdaj vem da ne zahajam v iste restavracije kot ti! ga še nisem videl :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 meni se lahko podpiše na ku..c :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 no zdaj vem da ne zahajam v iste restavracije kot ti! ga še nisem videl :devil: Seveda ne, če si kmet. Mi "fajnšmekeri" pač hodimo samo v izbrane restavracije. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 meni se lahko podpiše na ku..c :lol1: Si pa pogumen, da bi mu to dovolil :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Al pa........pričakuje......da se nau samo podpisal :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Recimo? da se je fino čohat? da bolhe niso fajn? da je treba nos vtaknit povsod? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 ta tedn ga pa ne bom gledala,ti šment :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se