Roky Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 meni se lahko podpiše na ku..c :lol1: Jest niti kulija pred njim nebi upov pobrat :kva1: Drugač pa nekajkrat sem gledal BB in mi je bedno predvsem zaradi tega, ker smo to lahko gledali že pred letom dni na tujih TV kanalih.Kakšen nov,inovativen in iz slovenskih produkcij ustvarjen show bi bil mogoče še celo zanimiv,če ga nebi režirali Murkotu podobni :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2007 :topic: :topic: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 Jest niti kulija pred njim nebi upov pobrat :kva1: Drugač pa nekajkrat sem gledal BB in mi je bedno predvsem zaradi tega, ker smo to lahko gledali že pred letom dni na tujih TV kanalih.Kakšen nov,inovativen in iz slovenskih produkcij ustvarjen show bi bil mogoče še celo zanimiv Zdej si pa brcno v temo!!! :lol1: :lol1: :lol1: BB pa ne gledam! Škoda cajta! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 dans sm ujel da je situacija še kar resna jasmina ne dobi menstre.. kar so prvi znaki....... :D vemo usi česa :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) jas pa big brothera sploh ne gledam več!!škoda časa :headbang: Popravljeno April 18, 2007. Popravil Stuka1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2007 Deli Objavljeno April 18, 2007 (popravljeno) Zdej si pa brcno v temo!!! :lol1: :lol1: :lol1: BB pa ne gledam! Škoda cajta! :headbang: Osebno bi mi bil veliko bolj zanimiv, kot pa showi, ki se vrtijo tudi na tujih televizijah in so skopirani.Poudarek je, da bi ustvarili še nekaj nevidenega .) Popravljeno April 18, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Poudarek je, da bi ustvarili še nekaj nevidenega .) Naprimer ful agresivno, zmutirano pikapolonico. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Uuuu to sem čakal cel lajf da naredijo, jebemu zdej bom pa res mogu BB pržgat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 Že kličem na T2, da me na TV priklopijo! Tega pa res ne smem zamudit :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno April 22, 2007 Deli Objavljeno April 22, 2007 a bo big brother postal big stric?! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno April 22, 2007 Deli Objavljeno April 22, 2007 :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno April 22, 2007 Deli Objavljeno April 22, 2007 A eni to še kar gledajo al kaj?? :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 22, 2007 Deli Objavljeno April 22, 2007 A eni to še kar gledajo al kaj?? :slap: Seveda, če pa čakamo na "menstro".............................karkoli pač že to je. Kar tako: menstra=monster=rajngla? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno April 23, 2007 Deli Objavljeno April 23, 2007 A eni to še kar gledajo al kaj?? :slap: ne, v prazno vrtijo na TV, samo da se lahko hvalijo, da to tut majo v programu :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 pol pa prie račun za TV pa pravijo:"ja,saj pa nismo nix gledli"!!! :slap: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nowfak Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 pol pa prie račun za TV pa pravijo:"ja,saj pa nismo nix gledli"!!! :slap: :kva2: Sej račun pride al gledaš al ne :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 mislim,za elektriko!heheheh :fredy: aja,zaj je šla glih Jasmina ven :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Sem pogledal zadnji del oddaje in so vselili 55 let starega Janeza.Resnično je legenda, da je šu med take norce :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 (popravljeno) pa baje neki 50 al 55-letnik noter, če sem prav slišal... crkneš :headbang: edited: roky me je prehitel:) Popravljeno Maj 5, 2007. Popravil cation Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 :OK: kva je -stari je res LEGENDA :OK: SVAKA MU ČAST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 :OK: kva je -stari je res LEGENDA :OK: SVAKA MU ČAST Vedno je bil. :rolleyes: B) :smoke: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Deli Objavljeno Maj 6, 2007 ja,potem morn obvezno it gleat,da viim kak kaj "JANEZ"!!!! :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 14, 2007 Deli Objavljeno Maj 14, 2007 Čudno. Ponavadi so takele oddaje resnične mojstrovine :huh: Absolutno se strinjam.Kaj šele ko jih bomo začeli pošiljati na otok, ni nujno na Goli. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SENIOR-Z Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 In izbrala je HONDO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SENIOR-Z Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Hm gre gor ali dol? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se