Andrej666 Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Dva dni mam motorcek na servisu pa se ze tko pocutim ko da mi manjka desna roka. Kaj sele bo do torka (5 dni!!!!). Kaksna ideja kako s cim manj mukami prebrodit krizo? :) anja37 1
MotoRossi Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Kaj pa jest ko bom lohk še več tednov čakal na njega!! Grr :) Hja, sej maš Motosvet za krajšanje uric :D Čene pa na kolo, .. :wink:
dunker Objavljeno Julij 19, 2002 Opozori Objavljeno Julij 19, 2002 Če si res zasvojen, si kupi APN4 (štirko) za pet jurjev... Sicer si boš mal sramoto delal, ampak vseeno boš prebrodil krizo... Pa še potem, ko boš spet sedel na svojem motorju, se ti bo zdelo kako NOOOOOOOROOOOOOO potegne. :lol:
klemens Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Pozdravljen v klubu :) Pri meni traja že več kot 5 dni in še dalj bo, nažalost. Če ti bo lažje da nisi edini :( LP, klemen
Andrej666 Objavljeno Julij 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 moje sozalje :) ampak mam jst problem ko sm se navozu sele tistih bogih 1000 km (u par dneh že) pa ze kr servis... pa se za tolk cajta ga vzamejo... bicikla se mi pa ne da v tej vrocini :)
Grilzz Objavljeno Julij 20, 2002 Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 Za 5 dni na servis pr 1000km! :shock: Jaz sem svojega (2T) pripeljal v AS-a sel v OLP na kavo in pogledat tekmo HR:IT pol pa po motor pa v solo.
Andrej666 Objavljeno Julij 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2002 ja okej, pozabu povedat da mi morjo se neki garancijo porihtat, pa treba en del zamenjat, pa ga ne bojo dobil do torka pa.... itd. drugace bi tud jst samo za obicen prvi servis cakal kaksno urco dve (so mi najprej rekl da naj grem u bliznji lokalcek na kavo pa pridem motor iskat... pol ko sm jih pa na tisto se spomnil so pa rekl da "se slismo jutri" :))
Gregs Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Ice bi rekel: TRPI... :D:D:D Jaz pa: POTRPI.... :wink:
strom Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 ja okej, pozabu povedat da mi morjo se neki garancijo porihtat, pa treba en del zamenjat, pa ga ne bojo dobil do torka pa.... itd. drugace bi tud jst samo za obicen prvi servis cakal kaksno urco dve (so mi najprej rekl da naj grem u bliznji lokalcek na kavo pa pridem motor iskat... pol ko sm jih pa na tisto se spomnil so pa rekl da "se slismo jutri" :)) Rečeš: se vidimo v torek, pa se odpelješ... LP
Andrej666 Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 mhm... samo sm napako naredu da sm ga najprej tam pustu pa pol sele naslednji dan zvedu da bo trajal do torka... :) napacno zaporedje dogodkov pac :)
Rudolfo Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 mhm... samo sm napako naredu da sm ga najprej tam pustu pa pol sele naslednji dan zvedu da bo trajal do torka... :) napacno zaporedje dogodkov pac :) heheheh Andrejček, dobu GSa, zdej pa sam gasa, a :) . sorry, nism mogu zadnjič pridit, bil zadržan. Jutri, TRM?
Andrej666 Objavljeno Julij 23, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 pa kjeeeeeee hodis ti :) ja dans so me ze klical da dobim strojcek, tko da jutr 3M pade obavezno :) tko lepo se izide :)
igralec Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 jao, jest sm bil brez motorja 1 mesec (bil je v garaži brez sprednjega dela in mask...)
TOMY Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Lahko se pa zgodi, da bo tisti del hodu mal dalj, kot do torka, kaj pa pol? :onfire:
strom Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 Eh, ja... jest nisem bil na furi daljši od 50km že kakšno leto pa pol (če ne štejem tistih 200+ z motorjem od prjatla lan jesen). Pol pa go figure... kaj mi je današnje jutranje vreme delalo... grrrr.... Bo res treba enga guzzija spet ubost, da se bom lahko vozil kadar mi bo pasal, pa ne kadar bo motorju pasal... LP
D.J. Objavljeno Julij 23, 2002 Opozori Objavljeno Julij 23, 2002 jaz sem danes po več kot mescu sestavil svojo zadevo v delujoče vozilo if it's any consulation
Andrej666 Objavljeno Julij 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 ok, zadeva se srecno iztekla, zdj pa spet veselo nabirat kilometre :) dans pa 3M.... sej ne bo dez aneee? :)
Blade Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Kokr cajta boste sam motorje popravljal bo kr vredu k bodo enkrat (bog ne dej) kerga od voznikov ali sopotnikov popravljal bo večja kriza :evil: ni nič prijetno ležat kje zabetoniran v gips ali podobno.
transalp Objavljeno Julij 24, 2002 Opozori Objavljeno Julij 24, 2002 Danes sem se po 14 dneh :shock: :!: :shock: abstinence (work sucks!)spet peljal z mojo Transo. Ahhhh, kva je pasal! 8)
Zok Objavljeno December 14, 2003 Opozori Objavljeno December 14, 2003 Saj veste, na kaj mislim... pride zima, motor v garaži (odjavljen, po možnosti), voznik pa vedno bolj depresiven... :cry: poznam to. :cry: ys sm ze 4 mesce pesak (studij pa to, ni vec tolk denarja za dele k ga je vcasih blo => bat, obrocki, gume, registracija, barva,...). :( ...poznam pa zdravilo... B) ...najdu sm si punco. :wub: :wub: :wub: zespetpress :lol1:
urbi Objavljeno December 14, 2003 Opozori Objavljeno December 14, 2003 ...poznam pa zdravilo... B) ...najdu sm si punco. :wub: :wub: :wub: Kaj pije? Super 95? :lol1: Šala! Čestitke za konstruktiven pristop k reševanju problema! :OK: Urbi
Thundercat Objavljeno December 14, 2003 Opozori Objavljeno December 14, 2003 jst sem danes malo vžgal motorček pa sem si tako zaželu da se bi malo zapeljal naokrog....tudi dejstvo da imam punco ni pomagalo....
hotschko Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 (popravljeno) jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B) Popravljeno December 15, 2003. Popravil hotschko
Vale Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B) Ne nisi, dokler v jajčnike zebe, me ne mika ...
matic Objavljeno December 15, 2003 Opozori Objavljeno December 15, 2003 jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B) Si, ZELOOOOOOOOOOOOO čudn. Mene tako daje, ker se ne vozim, da ne vem kako bom zdržal do začetka marca, ko bom spet lahko dal gasaaaaaa. Tudi, če ga čez vikend malo vžgem, je bolečina še zmeraj prisotna ... :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se