Skoči na vsebino

Abstinenčna kriza

Priporočene objave

Objavljeno

Dva dni mam motorcek na servisu pa se ze tko pocutim ko da mi manjka desna roka. Kaj sele bo do torka (5 dni!!!!).

Kaksna ideja kako s cim manj mukami prebrodit krizo? :)

Objavljeno

Kaj pa jest ko bom lohk še več tednov čakal na njega!! Grr :)

Hja, sej maš Motosvet za krajšanje uric :D

Čene pa na kolo, .. :wink:

Objavljeno

Če si res zasvojen, si kupi APN4 (štirko) za pet jurjev... Sicer si boš mal sramoto delal, ampak vseeno boš prebrodil krizo...

Pa še potem, ko boš spet sedel na svojem motorju, se ti bo zdelo kako NOOOOOOOROOOOOOO potegne. :lol:

Objavljeno

Pozdravljen v klubu :)

Pri meni traja že več kot 5 dni in še dalj bo, nažalost.

Če ti bo lažje da nisi edini :(

LP,

klemen

Objavljeno

moje sozalje :)

ampak mam jst problem ko sm se navozu sele tistih bogih 1000 km (u par dneh že) pa ze kr servis... pa se za tolk cajta ga vzamejo...

bicikla se mi pa ne da v tej vrocini :)

Objavljeno

Za 5 dni na servis pr 1000km! :shock:

Jaz sem svojega (2T) pripeljal v AS-a sel v OLP na kavo in pogledat tekmo HR:IT pol pa po motor pa v solo.

Objavljeno

ja okej, pozabu povedat da mi morjo se neki garancijo porihtat, pa treba en del zamenjat, pa ga ne bojo dobil do torka pa.... itd.

drugace bi tud jst samo za obicen prvi servis cakal kaksno urco dve (so mi najprej rekl da naj grem u bliznji lokalcek na kavo pa pridem motor iskat... pol ko sm jih pa na tisto se spomnil so pa rekl da "se slismo jutri" :))

Objavljeno

Ice bi rekel: TRPI... :D:D:D

Jaz pa: POTRPI.... :wink:

Objavljeno
ja okej, pozabu povedat da mi morjo se neki garancijo porihtat, pa treba en del zamenjat, pa ga ne bojo dobil do torka pa.... itd.

drugace bi tud jst samo za obicen prvi servis cakal kaksno urco dve (so mi najprej rekl da naj grem u bliznji lokalcek na kavo pa pridem motor iskat... pol ko sm jih pa na tisto se spomnil so pa rekl da "se slismo jutri" :))

Rečeš: se vidimo v torek, pa se odpelješ...

LP

Objavljeno

mhm... samo sm napako naredu da sm ga najprej tam pustu pa pol sele naslednji dan zvedu da bo trajal do torka... :)

napacno zaporedje dogodkov pac :)

Objavljeno
mhm... samo sm napako naredu da sm ga najprej tam pustu pa pol sele naslednji dan zvedu da bo trajal do torka... :)

napacno zaporedje dogodkov pac :)

heheheh Andrejček, dobu GSa, zdej pa sam gasa, a :) . sorry, nism mogu zadnjič pridit, bil zadržan. Jutri, TRM?

Objavljeno

pa kjeeeeeee hodis ti :)

ja dans so me ze klical da dobim strojcek, tko da jutr 3M pade obavezno :) tko lepo se izide :)

Objavljeno

jao, jest sm bil brez motorja 1 mesec (bil je v garaži brez sprednjega dela in mask...)

Objavljeno

Lahko se pa zgodi, da bo tisti del hodu mal dalj, kot do torka, kaj pa pol? :onfire:

Objavljeno

Eh, ja... jest nisem bil na furi daljši od 50km že kakšno leto pa pol (če ne štejem tistih 200+ z motorjem od prjatla lan jesen).

Pol pa go figure... kaj mi je današnje jutranje vreme delalo... grrrr....

Bo res treba enga guzzija spet ubost, da se bom lahko vozil kadar mi bo pasal, pa ne kadar bo motorju pasal...

LP

Objavljeno

jaz sem danes po več kot mescu sestavil svojo zadevo v delujoče vozilo

if it's any consulation

Objavljeno

ok, zadeva se srecno iztekla, zdj pa spet veselo nabirat kilometre :)

dans pa 3M.... sej ne bo dez aneee? :)

Objavljeno

Kokr cajta boste sam motorje popravljal bo kr vredu k bodo enkrat (bog ne dej) kerga od voznikov ali sopotnikov popravljal bo večja kriza :evil:

ni nič prijetno ležat kje zabetoniran v gips ali podobno.

Objavljeno

Danes sem se po 14 dneh :shock: :!: :shock: abstinence (work sucks!)spet peljal z mojo Transo. Ahhhh, kva je pasal! 8)

• 1 leto pozneje...
Objavljeno
Saj veste, na kaj mislim... pride zima, motor v garaži (odjavljen, po možnosti), voznik pa vedno bolj depresiven... :cry:

poznam to. :cry: ys sm ze 4 mesce pesak (studij pa to, ni vec tolk denarja za dele k ga je vcasih blo => bat, obrocki, gume, registracija, barva,...). :(

...poznam pa zdravilo... B)

...najdu sm si punco. :wub: :wub: :wub:

zespetpress :lol1:

Objavljeno
...poznam pa zdravilo... B)

...najdu sm si punco. :wub: :wub: :wub:

Kaj pije? Super 95? :lol1:

Šala! Čestitke za konstruktiven pristop k reševanju problema! :OK:

Urbi

Objavljeno

jst sem danes malo vžgal motorček pa sem si tako zaželu da se bi malo zapeljal naokrog....tudi dejstvo da imam punco ni pomagalo....

Objavljeno (popravljeno)

jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B)

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno
jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B)

Ne nisi, dokler v jajčnike zebe, me ne mika ...

Objavljeno

Si, ZELOOOOOOOOOOOOO čudn.

Mene tako daje, ker se ne vozim, da ne vem kako bom zdržal do začetka marca, ko bom spet lahko dal gasaaaaaa.

Tudi, če ga čez vikend malo vžgem, je bolečina še zmeraj prisotna ... :unsure:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!