KeC Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Oh kako bomo jutri odgnali krizo :D
Brihta Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Oh kako bomo jutri odgnali krizo :D Jst ne. K bo neki pretoplo za motor. Mene kuha v črnem ledru pri +16 :wacko:
doggie Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 pismo grem v zavod za odvajanje (kriza)
Fire Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Jest grem pa na motorcek in na pivo :OK:
bmwslo Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Oh kako bomo jutri odgnali krizo :D :grim - Mogoče se srečamo tham gor Jest grem pa na motorcek in na pivo :OK: Upam da najprej motorček pa pol pivo oboje skupaj :nono:
simonsi Objavljeno November 24, 2006 Opozori Objavljeno November 24, 2006 Ni krize. Si bom komaj malo odpočil od motorja. :grrr
NejcZ Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 Mojega danes čaka poliranje :P Pa en krogec
moto rider Objavljeno November 25, 2006 Opozori Objavljeno November 25, 2006 (popravljeno) Jaz sem tudi abstinent... :hmm: :? Motoristični! Pozimi. Samo ne vem, če mi bo letos to v popolnosti uspelo? :hmm: :hmm: :? :nono: :P Popravljeno November 25, 2006. Popravil moto rider
lavit Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 mam občutk da me grab počas.... :unsure:
Miha Z. Objavljeno November 30, 2006 Opozori Objavljeno November 30, 2006 (popravljeno) po enem mesecu "brez" sem ga zglancal...vžgal....skoraj uro naviju na mestu gas....hodu okol nje....pa se mal usedu gor......pa spet mal okol nje......fotr me je že gledu mal postrani :blink: (sinkotu se že "mal" trže)..... ko so kolektirji postali zivo rdeči,parkiral,ugasnu.....mislm da mam probleme z samim sabo :hmm: nekaj je narobe..... :cry: Popravljeno November 30, 2006. Popravil Miha Z.
Lowrenc Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 Ni blo druge rešitve... Dons je tok prjemalo, de sem mogu spucat vse muhe dol s čelade pa rokavičke namazat in kombinzjon s cunco zdrgnt... Ko bo naslednič prjelo powornh bom še kombinzon namazou z mastjo :OK: Ko bo tretjič zagrabil bojo pa že Elefanti na sporedu(to bo tavelka doza in bo pomoje držala en mesec)... Za tem sledi pucanje škornjev in brezrokavnika... In, če bo šlo tk naprej se bom konc februarja že s5 vozu :grim To je plan za zimo ja.... Dobr je prej poštudirat mal :blush:
Zx_R Objavljeno December 1, 2006 Opozori Objavljeno December 1, 2006 (popravljeno) Pol si še ti tak dober jaz sem moj kombi že 3x zglancal pa namazal z renapurom, pa rokavice, škorne, pa ruto sem speglo :P , moped bi pa glanco pa ge še doma ni .) .) Ko bi vsaj sneg bil bi se malo z smučanjem tolažli, pa nam narava še senga ne privošči. :angry: :angry: Popravljeno December 1, 2006. Popravil Zx_R
2384nsdf83 Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 ..mislm da mam probleme z samim sabo :hmm: nekaj je narobe..... :cry: probleme lohk dobiš tut z motorjem drugo leto, če ga misliš takole na suho brez mešanja olja drkat po eno uro skup ...
sjeng Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Mah jst pa nism zdržal pa sem šel par km narest, sicer so mi jajca prmrznila na tank ampak se je splačalo.
fossil Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 prejšno soboto pospravu, zdejšna me je pa žrla, sploh kr je dons sonce nabiju..... :headbang:
Dadi Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Joj, joj, še huje je, me bo kr pobral, nič ne pomaga, jutri se grem vozit, če zmrznem ali pa ne!
NejcZ Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 Js sm ga pa danes kr tiščal :D Čist zares :D (po ulici) hehe
BlackDoc Objavljeno December 2, 2006 Opozori Objavljeno December 2, 2006 ah tud pr 3°C se je fajn vozit :P
Dadi Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 :010 Je že bolje, sm se pelal in videl dva kerlca na športakih :OK: , mater sam da ne bo snega bom tako zdravil krizo !! Sm kr fouš primorcem, da imajo skor skozi sezono ! :yea1:
Brdaus Objavljeno December 3, 2006 Opozori Objavljeno December 3, 2006 Abstinenca minila z novo prevoženimi km :OK: :OK:
king Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 ..bemu,.. včeri me je s5 zagrablo. Sem bil v Milanu, in kaj vidim,.. polno motoristov,... nism mogu verjet, kolk motoristov je še vedno na motorjih. Res je da je v takih velemestih prometni zamašek nekaj čist običajnega in da je motor odlična rešitev,.. sam vseen,.. folk v kavbojkah pri 5°C na avtocesti :blink: ,.. svašta, po svoje sem jim zavidal, glede na "mraz" pa prav nič. :grrr
Ni3ous Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Menne pa še nič ne trga. Presenetljivo.
Dadi Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Menne pa še nič ne trga. Presenetljivo. Ja dej povej kako je to možno, pa recept tudi ?! Men ne znese nikakor brez trganja :kva2: !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se