Skoči na vsebino

Abstinenčna kriza

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

ja je pa že kr kriza :grim

Hmmm...zaenkrat je še ni..a me mora to kaj skrbeti? Je kaj narobe? :hmm:

Popravljeno . Popravil Frips
Objavljeno

Če se še voziš ni nič narobe, če pa si že odjavil potem pa imaš vse razloge za skrb.

Mislim da si bom te dni privoščil nekaj odmerka tako da krize ne bi smelo biti, vsaj močne ne.

Objavljeno

Abstinenčna kriza je na vrhunce :xx: :wacko: :kva2: :kva2:

Nič, grem kombinizon glancat. Upam da se bo stanje umirilo in za nekaj časa stabiliziralo :huh:

Lp, Gregor

Objavljeno

Če se še voziš ni nič narobe, če pa si že odjavil potem pa imaš vse razloge za skrb.

Mislim da si bom te dni privoščil nekaj odmerka tako da krize ne bi smelo biti, vsaj močne ne.

Hmm odjavil že 1.11,pa me še nič ne matra kriza......me bo začelo skrbet počas :hmm:

Objavljeno

Tud meni se vleče že ta zima, kdaj bo spet toplo da tako konjičke ven

Objavljeno

:cry:

Teb se pa dans glih ne piše kaj. :topic:

Aja krize NI. Se vozimo vsak teden :OK:

Objavljeno

upam da bo danes tako sonce kot je bilo učeraj

zihr bom šla mal pajke zbudit

Objavljeno

Dons po dolgem času sem prižgal mojo lubico. Kako prede oz . "reže" :wub: :wub:

Objavljeno

jaooo kak se mi lušta zaj motor veni pa mraz reže :BUA: Vsaki dan mislim na topel asfalt pa sonček.

Objavljeno

Ma, ja... kaj pa jst... Abstiniram že od oktobra 2005 :wacko: , ker sem letošnjo sezono praktično celo izpustil, motor pa kupil šele konec oktobra. No, par kilometrov (dva vikenda) sem naredil s preizkusno tablico, prijavljat se mi ga ni splačalo. Ravno tolko, da me je spet prijelo... :wub: :wub: :wub:

Objavljeno

Js pa nimam krize, delam male krogce počasi pa po pameti :P

Objavljeno

Že od 20. novembra motor počiva, jaz pa odštevam dneve do pomladi. No saj lahko je tudi še zima, samo da bi bilo toplo.

Objavljeno

Jaz sem pa danes po tel. klicu začel upat, da bom letos pozimi le čutil abstinenčno krizo. :OK:

Se pravi če ga prodam, bom na novga čakal nekje do marca aprila. :OK:

Objavljeno (popravljeno)

no ja jz sm zdele glih dam prsu in ura je 22:21.. uzuni je mrzlo k ps (ne vem kolk k nimam termometra) jz pa sm se su mau pelat. tura je pa bla.. grosuple-lj.- pol mau po centru do bezigrada (en avto mi je kr z ogledalom po desni rocki useku... in pravjo da smo motoristi nori) . pol iz bezigrada smo sli na kavo v ladino, po kavi pa, spt sam, nazaj v grosuple.

uzuni je full mraz (prsti so mi zdele na poti nazaj v rokavicah ciiist onemel brrrrr) ampak je noro pasal k sm biu ze prov zivcn k se nism vozu ze 2 tedna pa sm nujno mogu it en giro.. z mano je biu pa prjatu z xvs 1100... abstinenca je pra**ca...

Popravljeno . Popravil rintintin
Objavljeno

Js tud naredu 10km, pa zamrznu skor na motor, sm mogu par minut v topli garaži čakat da sm se ceu odlimu z motorja :P

Objavljeno

Še malo pa bo ... Dan se je uradno že začel daljšati ... :OK: :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)

Meni je blo najhuje pri srcu v sredo ob 12 ko sem se odpravlal v šolo pa stopim iz hiše pa veni tak lepo sonček sijal pa dokaj toplo (predvsem zarad sonca ki je tak lepo bleščalo) ohhh ohhh če bi mel gume sigurno ne bi šou v šolo ampak na kako turco.

Popravljeno . Popravil Brodar
Objavljeno

Še malo pa bo ... Dan se je uradno že začel daljšati ... :OK: :OK: :OK:

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Pa še res je... upam, da se ta vikend zapeljem kak kilometer, da se neham rukat :P

Objavljeno

pa sej vam ni treba glih zmrzvat noooooooooo :slap:

zbašte se u opremo, pa čelado na glavo

pa zlezeš na motor....pa dol z njega ...pa gor, pa dol, pa gor, pa dol

tud to je neki a ne? :lol1:

Objavljeno

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Pa še res je... upam, da se ta vikend zapeljem kak kilometer, da se neham rukat :P

Jap, ša res, dan bo vse daljši. Super! Da še nov moped ujaham, pa bo :P

Objavljeno

jaz sem tut upal da bom ta vikend mal off road vseku, pa ne vem ce kaj bo :angry:

Objavljeno

Ko gledaš skozi okno bi se takoj vsedu in odpelov ko pa prideš ven je pa pri nas -1 brrrrr in kakor gre un komad :slap: . PA TE PRIME, DA TE MINE. :headbang:

Se tolažim da se je dan začel daljšati :OK: :OK: :OK: :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!