Skoči na vsebino

Abstinenčna kriza

Priporočene objave

Objavljeno
jaz hvalabogu nimam težav z abstinenco ... do pomladnih sončnih žarkov se sploh ne spomnim, da imam motor ... a sem čudn ... :? :huh: B)

če se čez zimo fajn zaposliš potem nimaš težav...verjetno imaš dosti dela z ostalimi hobiji in ne misliš na motor..jst pa ne smučam pa tudi ostalega dela niti nimam....pol je pa problem...

Objavljeno
jst pa ne smučam pa tudi ostalega dela niti nimam....pol pa po forumi bedarije pišem ...

:D

Objavljeno (popravljeno)

citatov se ne spreminja...kje ti je kultura....upam da te moderatorji ne spregledajo....

Popravljeno . Popravil thundercat
Objavljeno
citatov se ne spreminja...kje ti je kultura....

:lol1: :lol1: :lol1: ... TC js sem doma iz SG-ja, ki je mesto kulture ... zgleda da sem jo tam pozabla, ko sem se v KP preselila ... :devil:

Objavljeno (popravljeno)
če se čez zimo fajn zaposliš potem nimaš težav...verjetno imaš dosti dela z ostalimi hobiji in ne misliš na motor..

najlepš je pa, ko si spomladi po večmesečnem počitku rečem ... uau kakšn dobr motor 'mam ... sm že čist pozabu kako zgleda ... :) :) :)

Popravljeno . Popravil hotschko
Objavljeno
Dva dni mam motorcek na servisu ....

Če bi vedeli, kašen motorček, bi ti lažje svetovali.....

Objavljeno
Ne nisi, dokler v jajčnike zebe, me ne mika ...

Hvala bogu, da nimam jajčnikov...

Imam samo dva uboga jajčka, pa se pol kar vozim...(čim malo otopli, pa da mam malo cajta...)

Objavljeno

Poleg abstinenčne krize (zelo hude) sem še pred nedavnim doživel šok, ko je bilo vse, kar sem videl od motorja le prazen okvir in sprednje vilice :cry:

No ja, zdaj je že skoraj cel in mu gre na bolje... :)

(Kdaj bo že pomlad?!?! <_< )

Objavljeno

prazen okvir in vilice?? :o kaj se je pa zgodilo?? :huh: :(

sicer pa je moj trenutno v podobnem stanju - cilinder dol, bat dol, vse plastike snete, armaturka sneta,... ...za zjokat... :cry:

Objavljeno
Poleg abstinenčne krize (zelo hude) sem še pred nedavnim doživel šok, ko je bilo vse, kar sem videl od motorja le prazen okvir in sprednje vilice :cry:

No ja, zdaj je že skoraj cel in mu gre na bolje... :)

(Kdaj bo že pomlad?!?! <_< )

No, boš vsaj lahko rekel, da svoj motor poznaš v detalje!

Hja, za lepoto je treba trpeti. :D :D

Objavljeno

Kaj bom šele jaz rekel. Ko pridem v garažo - podrt motor, ko pa pridem v bloku v klet pa lepo popravljeni plastični deli, ki prav milo čakajo da se jih usmilim in zmontiram na motor. Pa ne vem kaj čakam. Mogoče pomlad, saj bi se kdaj malo zapeljal, če bi bil že sestavljen.

Objavljeno
Kaj bom šele jaz rekel. Ko pridem v garažo - podrt motor, ko pa pridem v bloku v klet pa lepo popravljeni plastični deli, ki prav milo čakajo da se jih usmilim in zmontiram na motor. Pa ne vem kaj čakam. Mogoče pomlad, saj bi se kdaj malo zapeljal, če bi bil že sestavljen.

:blink: :blink:

Kaj se je pa zgodilo???'

Objavljeno
:blink: :blink:

Kaj se je pa zgodilo???'

Odneslo me je na mokrem listju. Popravilo in barvanje desnega boka in bočnega kovčka ter nov žmigavc in stopalka, ki se je zlomila - 47.000,00 SIT. Meni ni bilo nič ( hvala bogu ).

Objavljeno
prazen okvir in vilice?? :o kaj se je pa zgodilo?? :huh: :(

Da ne bom ponavljal: poglej v temo "Harley Davidson kup železja" :lol:

Nič hudega se ni zgodilo - le nekaj, čemur pravim lepa predelava B)

Objavljeno
Dva dni mam motorcek na servisu pa se ze tko pocutim ko da mi manjka desna roka. Kaj sele bo do torka (5 dni!!!!).

Kaksna ideja kako s cim manj mukami prebrodit krizo? :)

Najbolje je da imaš dva motorja. :yea2:

Objavljeno

Ok, priznam pred vesoljnim motosvetom: meša se mi. :blink:

Danes sem si kupil novo jakno in ko sem jo doma pomeril, sem si dal gor še rokavice, da vidim, kako pašejo. Potem sem si pa dal gor še sončna očala. Pa še čelado. Pa sem se usedel na stol in na računalniku gledal slike mojega motorja in zraven poslušal musko, ki jo imam običajno na walkamnu med vožnjo...

I'm losing it... :wacko: I got a fever: and the only prescription is my motorcycle.

Objavljeno

dob si punco. :D al pa kroslo. :yea2:

Objavljeno
dob si punco.

Tebe pa ni bilo na NFS ne? :lol1:

@Mustang; brez panike, gre za normalen odziv organizma na dolgotrajno pomanjkanje določenega stimulansa, bla bla bla...

Tut jaz sem že hodil po flatu z jakno in s čelado na glavi govoreč "brrrrrm, brrrrrm,..." :lol: Pol je pa pršu cimer z jahalno čelado na glavi, govoreč "hi-hot, hi-hot" in me je napizdu: "odjebi, konja mi plašiš" :lol1: :lol1: :lol1:

Urbi

Objavljeno
Tebe pa ni bilo na NFS ne? :lol1:

ne.

v cem je fora?? :huh:

Objavljeno
Ok, priznam pred vesoljnim motosvetom: meša se mi. :blink:

Danes sem si kupil novo jakno in ko sem jo doma pomeril, sem si dal gor še rokavice, da vidim, kako pašejo. Potem sem si pa dal gor še sončna očala. Pa še čelado. Pa sem se usedel na stol in na računalniku gledal slike mojega motorja in zraven poslušal musko, ki jo imam običajno na walkamnu med vožnjo...

I'm losing it... :wacko: I got a fever: and the only prescription is my motorcycle.

Predstavljaj si moj problem - od 8.8. nisem bil na motorju.

To je sele ogabno!!!!

Objavljeno

To je sele ogabno!!!!

Ogabno, prava beseda! :cry:

Urbi

Objavljeno

To je sele ogabno!!!!

Globoko sočustvujem s tabo Ein! :(

Ampak vem, kaj imaš trenutno v igri: ko bo, potem pa RES bo! :notworthy: :OK:

Objavljeno
ne.

v cem je fora?? :huh:

Jaz ne bom razlagal... a bo kdo drug? ;)

Objavljeno
Jaz ne bom razlagal... a bo kdo drug? ;)

Mu bom jaz... ker je se mlad...

Zok, Mustang fufljo ima, ti pa o njej sanjas... O:-)

Pa brez zamere... je lih taka fina beseda... :yea2:

Objavljeno
Mu bom jaz... ker je se mlad...

Zok, Mustang fufljo ima, ti pa o njej sanjas... O:-)

Pa brez zamere... je lih taka fina beseda... :yea2:

nekdo je pa zlobno žilico zalaufal,a? :devil:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!