eXTReme13 Objavljeno Junij 4, 2008 Opozori Objavljeno Junij 4, 2008 Se kaksnih 10 dni da naredim izpit :naughty: Pol se pa zapeljem po skornje in drsnike,da bo popolna bojna oprema.Drgac pa konjicek ze pripravljen. Drgac pa najvecja napaka je to, da sem se vozil 2x po eno uro, za tem ko sem kupil motor. Sam sem se odlocil da se ne bom vozil brez izpita. ce mislis noret ne rabis izpita :>
Vucko Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 ce mislis noret ne rabis izpita :> Ce komu ni skoda lajfa nej nori, kajti meni je skoda lajfa, denarja in zivcev za to. V primeru da se ne bi mogel zadrzat, pa grem raje na pisto. To kar sem napisal ni bilo misljeno tako, da bom vozil kot penzijonist, pac pa po pameti in v mejah normale.
eXTReme13 Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Ce komu ni skoda lajfa nej nori, kajti meni je skoda lajfa, denarja in zivcev za to.V primeru da se ne bi mogel zadrzat, pa grem raje na pisto. To kar sem napisal ni bilo misljeno tako, da bom vozil kot penzijonist, pac pa po pameti in v mejah normale. pametno :)
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Pritiska ja :trance_33_sleep: fakin' prometne nesreče :headbang: :closedeyes:
dozzi Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Banda na občini samo lenari. So mi dali glavno vožnjo šele čez 1 mesec :headbang: :headbang: :headbang: Men se že skori trga, tko da zdaj mam vsega poln kufr in grem drug teden registrirat, dat tablce gor in upat, da me ne dobijo brez izpita v tem času. Pa da niti ne pomislim, da me lenuhi z občine vržejo na izpitu, k bo potem prej že motoristične sezone konc kokr bom mel izpit v žepu, mamico jim leno ... vsem po vrsti.
Python Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 Motor v garaži, pa ne smem na cesto...........................velika kriza :unsure:
Vucko Objavljeno Junij 5, 2008 Opozori Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Banda na občini samo lenari. So mi dali glavno vožnjo šele čez 1 mesec :headbang: :headbang: :headbang: Men se že skori trga, tko da zdaj mam vsega poln kufr in grem drug teden registrirat, dat tablce gor in upat, da me ne dobijo brez izpita v tem času. Pa da niti ne pomislim, da me lenuhi z občine vržejo na izpitu, k bo potem prej že motoristične sezone konc kokr bom mel izpit v žepu, mamico jim leno ... vsem po vrsti. Pomisli ce se splaca, ker js gledam ze en teden motor kako pociva, pa se ene 10 dni bom mogo,ce bo seveda vse slo po planu (izpit,teorija). Drgac pa vem ce se bi vozil okol brez izpita,da ne bi blo prevec pametno, pa mam motor registriran. Pac ko mi ze pride da se bi zapeljal mal okol pomislim na to: strah pred policaji,kazen,prepoved opravljanje izpita(pol leta ce se ne motim,ce se me nej kdo popravi) in kaksna bedarija, npr. bezanje pred policaji in ogrozanje samega sebe,ter drugih. Pac ne zdi se mi vredno,raj pocakam se neki casa pa se pol peljem brez skrbi ali kaksnih pomislekov. LP Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil Vucko
Frips Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Banda na občini samo lenari. So mi dali glavno vožnjo šele čez 1 mesec :headbang: :headbang: :headbang: Men se že skori trga, tko da zdaj mam vsega poln kufr in grem drug teden registrirat, dat tablce gor in upat, da me ne dobijo brez izpita v tem času. Ne se sekirat....itak je do daljnega dež :P
NejcZ Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Js se tudi z tem tolažim.. upam da bo še kak teden dež, ker prej nebo motorja nikakor :D
Frips Objavljeno Junij 6, 2008 Opozori Objavljeno Junij 6, 2008 Js se tudi z tem tolažim.. upam da bo še kak teden dež, Čuj ti.....
Senna Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Kuko bomo zdržal telih par dni brez mopeda :whistle:
Igorr Objavljeno September 12, 2008 Opozori Objavljeno September 12, 2008 Težko bo... Se bojim, da bo malo dlje trajalo, kot samo par dni. :closedeyes:
Guest pmali Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Preselte se na Primorsko, to se vozmo celo zimo ( mamo pa polet probleme, ker smo kot pujceki pečeni)
OrangePower Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Preselte se na Primorsko, to se vozmo celo zimo ( mamo pa polet probleme, ker smo kot pujceki pečeni) Koncno en vikend po 3 mesecih ko sm cist fraj pa taka stala Me ze daje pomanjkanje... :cry:
NejcZ Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Sej pa maš SX, vsaj v profilu piše tako... ne razumem zakaj bi bilo vreme ovira :krneki:
bikez Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Eni majo krizo, eni pa že zaključujemo za letos :closedeyes: .
NejcZ Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Sej tadrugi bomo tud počas, pa probal prodat.. oz menjat :krneki:
SharpNinja Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Men bo pa tale premor prov pasu, se sezona že mal vleče....mal naveličana že :krneki:
Senna Objavljeno September 13, 2008 Opozori Objavljeno September 13, 2008 Men bo pa tale premor prov pasu, se sezona že mal vleče....mal naveličana že :krneki: A sezona se ti vleče :naughty: :whistle:
Vucko Objavljeno Oktober 11, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2008 Men se bo zmesalo, ko bi se lahko fural je blo vreme do k****, zdaj ko mam pa zlomljeno roko, je pa vreme fantasticno. :( :headbang:
Vucko Objavljeno Oktober 12, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2008 Dans ssm se mal peljal z zlomljeno roko :whistle: in naredil ene 5km .... vec pa ni slo , ker je roka zacela bolet. sam je blo pa vseeno fajn sest na motor po 2h tednih (ka si je kaj folk mislo ko je vido enga z zlomljeno roko na motorju).
Frips Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Ni krize....vsako jesen ista pesem....me že skrbi mal :hmm:
gusti Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Dans ssm se mal peljal z zlomljeno roko :whistle: in naredil ene 5km .... vec pa ni slo , ker je roka zacela bolet. sam je blo pa vseeno fajn sest na motor po 2h tednih (ka si je kaj folk mislo ko je vido enga z zlomljeno roko na motorju). Vucko a si se peljal proti kotljam? Se mi zdi da sma se srecala na brdinjah? Plav gsx, js pa na plavi transalpi. LP
Cartman Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 kriza traja od druzga avgusta. I'm dying inside :cry:
Vucko Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Vucko a si se peljal proti kotljam? Se mi zdi da sma se srecala na brdinjah? Plav gsx, js pa na plavi transalpi.LP :yes: verjetno , ker bol davc ko pa do rimskega se tk nism pelo. Kita se je z gipso na roki vozit :SS
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se