AJ Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Madona, kakšno južje.... Vse se topi, ceste kopne in suhe. Misli že blodijo po glavi.. :whistle: Res je...če ga ne bi zaj 1 mesec vsaki dan glancal bi šou na furo :P
jvalant Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Ja madona Janez, a nč kolen ne merkaš da se u mrazu vozš :P Ma kolena so ze itak fuc.... :)
jvalant Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 A ne vidš da to sam tiši :rolleyes: , dokler ni kaput al dukec al pa on :unsure: Tiho bodi! .)
jose Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 ..za jutri napovedano dokaj lepo vreme pri nas, jaz pa v službi cel dan :headbang: :(
gusti Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 ..za jutri napovedano dokaj lepo vreme pri nas, jaz pa v službi cel dan :headbang: :( vzemi dopust :whistle: Ja jutri boste imeli prekmurci od 10 do 12°C in sonce. Res sem vam fauš.
Žarko G. Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 pošteno jaz raj ne hodm v garažo ker pol prva stvar k bi naredu prižgal motor druga se zicno nanga 3. spoku pa šel :evilgrin:
motofrik Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 poštenojaz raj ne hodm v garažo ker pol prva stvar k bi naredu prižgal motor druga se zicno nanga 3. spoku pa šel :evilgrin: ...če bi pri meni bilo tako enostavno... Pa imam od garaže do ceste 30 metrov snega za skidat... :headbang: Ampak mi sonček zadnje dni malo pomaga. :whistle:
Kawl Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 (popravljeno) ah jst ga še laufam ne preveč, ker imam motor pri stricu - če ga pa tm laufam je pa itak takoj vse narobe :D - pravjo da preveč ropota :D :D to bo pelo na grobniku wuiii komi čakam :) Popravljeno Februar 5, 2009. Popravil Kawl
Žarko G. Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa akumulator se mi je spraznu :headbang: :headbang:
NejcZ Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Kaj pa nimaš motorja na toplem tak kot vsi skrbni lastniki xD
Žarko G. Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 mam ga v garaž ker sm mislu da se bom več vozu drugač pa mamo celo bajto mrzlo :worship: :worship:
Brdaus Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Mene že kr pošten trese... pa še ponoči se mi sanja :blush: :blush:
Sanda7 Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 u februarju se pa še nism pelala letos ja bo treba kej kmal temp se neki dvigajo :worship:
maus Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 gateee mi trgaaaaaaaaaaaaaaaa ... za spanje se pa zapoham, drugač ne morem zaspat :lol1: ko hodim po cesti, kr brundam in šaltam :naughty:
skofk Objavljeno Februar 7, 2009 Opozori Objavljeno Februar 7, 2009 Mene že kr pošten trese... pa še ponoči se mi sanja :blush: :blush: nč bat nisi edini :D sva že 2
jetman Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Jaz sem tudi danes proti jutru nakladal prtljago na motor in se odppeljal proti zahodni meji :naughty: :headbang:
bagio Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Pri meni delno potešena,ampak potreben kakšnega celodnevnega izleta!
Miha Z. Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Je ni :unsure: Še premraz ,da bi sploh pomislu na motor :alien1: bog ve ,če je motor sploh še v garaži :krneki:
drjack_dj Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Uh kriza, lani je blo vsaj mal otoplitve takle cajt da smo jo nekateri mal potešil. Kaj pa rabiš samo suhe ceste, mal sonca in vsaj ene 10°C, idealno. :kva2:
skofk Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 mal sm se je znebu sm mogu it en krog tprvo mal vžgem motor pol me je prijelo da grem po ulci gor pa dol pol me je pa zagrablo da sem šeu mal dlje :D pa tud če je bla mokra cesta:S
jetman Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 (popravljeno) Bemu mater, zdaj me pa že kar malo trese, pa cele dneve dež :headbang: Negovanje opreme in občasen vžig motorja ne nuca več nič :wacko: Popravljeno Februar 8, 2009. Popravil jetman
Spider™ Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Jutri bo vreme, jutri :whistle:
Žarko G. Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 jaz sm ga spet vžgal ta teden grem na pivo pa če je konc sveta :headbang: :headbang:
jetman Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Jutri bo vreme, jutri :whistle: Ja sej... ampak jutri je tlaka :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se