ProdriveR Objavljeno Februar 8, 2009 Opozori Objavljeno Februar 8, 2009 Se mickn pocakat.Drug teden je itak pust,pol gre pa sam se strmo na boljs B)
gusti Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Danes naredil prvih 10km letos :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: Vreme je blo super sam cesta pa polna peska. LP
benny0104 Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Danes je pravi čas, da mal potešite svoje želje in greste mal na motor, da ne boste samo sanjal kako se vozte pa jambral, da vas trese.
trebor Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Potolažil sem se s 34 km danes. Bi jih naredil več pasem obsedel na deci rdečega. :angry: LP R
PURPLE Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Moj ceste še ni videl, je pa danes zadihal, je obema kr odgovarjalo :yes: . Marec bo hitro tu, potem se bojo kolesa začela vrteti.
drjack_dj Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 jeee :kva2: , kolk je blo prijetnih telih 40 km, in clo srečal 5 motoristov. :worship:
phoebus Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Ma ne me j***, ura je bila 12 ko sem opravil vse in pakiral iz pisarne, v mislih ga že stiskal med nogami.... ...pa pride so mene sodelavka da rabi danes nujno en video narejen ker se mora jutri rolat po tv....delam, spodaj po dunajski pa slišim grmenje in preklinjam zakaj se ni spomnila prej... ...ura 13:30, ves srečen da sem tako hitro opravil vstanem in skoraj tečem proti garaži.... ...ko srečam šefa...vpraša če "stopim malo k njemu da si malo pogledava zadeve"..."na hitro, 10 minutk".... ...in zdaj je ura 5 in sem glih prišel iz njegove pisarne :headbang:
bagio Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Kriza delno potešena! Tudi jaz srečal kakšnih 5 motoristov.
skofk Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Kriza delno potešena! Tudi jaz srečal kakšnih 5 motoristov. moja tud za kšn teden :D srečal sem pa 4 motoriste
jetman Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 (popravljeno) Danes sem jo malo potešil... krizo namreč. Malo pred peto ure sem letel hitro iz službe in na motor, da sem ujel še zadnje sončne žarke. Popravljeno Februar 9, 2009. Popravil jetman
rrrr Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Lako nekima. Namen sem imel lep ... :headbang: rrrr
SharpNinja Objavljeno Februar 9, 2009 Opozori Objavljeno Februar 9, 2009 Še kr ne :hmm: ....zgleda sm čudna ratala, al se pa sm staram :whistle:
skofk Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 Ma ne me j***, ura je bila 12 ko sem opravil vse in pakiral iz pisarne, v mislih ga že stiskal med nogami.... ...pa pride so mene sodelavka da rabi danes nujno en video narejen ker se mora jutri rolat po tv....delam, spodaj po dunajski pa slišim grmenje in preklinjam zakaj se ni spomnila prej... ...ura 13:30, ves srečen da sem tako hitro opravil vstanem in skoraj tečem proti garaži.... ...ko srečam šefa...vpraša če "stopim malo k njemu da si malo pogledava zadeve"..."na hitro, 10 minutk".... ...in zdaj je ura 5 in sem glih prišel iz njegove pisarne :headbang: sej če si dubu povišico se splača mal potrpet :rolleyes:
casper7 Objavljeno Februar 10, 2009 Opozori Objavljeno Februar 10, 2009 :headbang: kriza je ogromna :headbang:
jetman Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Danes je bilo pa že bolj toplo kot v ponedeljek... padla še ena kratka 35 km za potešitev krize, tako da do naslednjega tedna krize ne bo :D
phoebus Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 V ponedeljek sem delal, sem pa zato danes nadoknadil...120 sladkih kilometrov :naughty: Na cesti srečal dva motorista, ko sem se vrnil v lj sem srečal še tretjega ki je stal na semaforju...in mi odzdravil s fakičem :unsure:
casper7 Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Uhuuuuu, pr men je tut padl dons prvih 90Km :evilgrin: :naughty: Za par dni kriza potešena....
krusi Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 Pri meni tudi padlo danes prvih 50km ampak kriza niti slucajno ni potesena :nono:
EAST Objavljeno Februar 11, 2009 Opozori Objavljeno Februar 11, 2009 V ponedeljek sem delal, sem pa zato danes nadoknadil...120 sladkih kilometrov :naughty: Na cesti srečal dva motorista, ko sem se vrnil v lj sem srečal še tretjega ki je stal na semaforju...in mi odzdravil s fakičem :unsure: To nazadnje napisano resno misliš al kaj?
phoebus Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 To nazadnje napisano resno misliš al kaj? Jap, resno..zaradi tega ne bom imel doživljenjskih travm, se pa počutiš kot bebec tisti trenutek... ...kaj češ, je že imel kurčev dan...mu baba ni dala pa je bil jezen na cel svet :rolleyes:
KUK679 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Jap, resno..zaradi tega ne bom imel doživljenjskih travm, se pa počutiš kot bebec tisti trenutek......kaj češ, je že imel kurčev dan...mu baba ni dala pa je bil jezen na cel svet :rolleyes: Jp, tak ti je to........ za vse so babe krive,če bi nam večkrat dale,ziher ne bi bombe na Hirošimo odvrgli :grim
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 12, 2009 Opozori Objavljeno Februar 12, 2009 Jp, tak ti je to........ za vse so babe krive,če bi nam večkrat dale,ziher ne bi bombe na Hirošimo odvrgli :grim gre tud vice versa :whistle:
MARJA Objavljeno Februar 13, 2009 Opozori Objavljeno Februar 13, 2009 Nimam krize. Vsak dan popijem kakšno pivo :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se