ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 3, 2010 Opozori Objavljeno Januar 3, 2010 Pozimi mora bit malo pauze, da so poleti babe bol narajcane :-) bajkr88, trebor, rdeci_vragec in 5 others 7 1
thumper Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 nč me ne daje abstinenčna kriza :grrr ... a je bil lep sonček na zbiljah,ane ???!!!
maus Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Pozimi mora bit malo pauze, da so poleti babe bol narajcane :-) one kr nj majo abstinenco ... bajkr88 1
NejcN Objavljeno Januar 6, 2010 Opozori Objavljeno Januar 6, 2010 Men osebno se kr mal meša. Sploh nevem kva bi u prostem času hehe... Komej čakam da bo temperatura 10 stopinj ali več pol pa gaaas!!! bajkr88 1
thumper Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 Men osebno se kr mal meša. Sploh nevem kva bi u prostem času hehe... Komej čakam da bo temperatura 10 stopinj ali več pol pa gaaas!!! 10 stopinj ???? :unsure: plusa al minusa... :naughty: bajkr88 1
Guest kala Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 (popravljeno) Da ne bo tako :naughty: Popravljeno Januar 7, 2010. Popravil kala thumper in bajkr88 1 1
skofk Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 se začenja :trance_33_sleep: bajkr88 1
thumper Objavljeno Januar 11, 2010 Opozori Objavljeno Januar 11, 2010 se začenja :trance_33_sleep: a pomlad ??? kje , kje ????
Frips Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Ok...ehm sem pred parimi dnevi s čelado na glavi gledal TV. ok ..ja no....sj vem da je mal
skofk Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 a pomlad ??? kje , kje ???? kriza..kriza :glare: bajkr88 1
PeterFortuna Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 amm...še malce znakov moje krize MOTOBAR V motobaru moja duša sreba vročo kavo ... Vsaj tukaj se pozimi počutim motorist. Obrabljeni bati sedaj kot okras služijo namenu vzdušja, medtem ko so v formi trgali prešibke člene verige, naj bo es-es, kros; brez brige! Na steni zobnik; v vojni moči je izgubil ostro zobovje. Nihče ni bil zaman žrtvovan v čast motorizma! Le motoristi ... Ti nimajo nadomestnih, garancijskih delov. Mi imamo samo eno dušo! Nezamenljivo ... MOJ MOTOUŽITEK Kje sem spet pustil čelado? Ah ja, kje drugje kot ... Sonce in brezdelje vabi, cesta kliče, ovinek brez zmot ... Neskončnost! Ta dan je za bogove! Odgrnem plahto s konja, rdečega kot kri srca. Oh, Ducati, ob tvojem gromu se srce mi zasmehlja. Vsak dotik in navoj, vsak premik in zavoj, vsi nagibi, vsa ta sila, oj ti zver adrenalina, bodi hiter, pusti hiteti, varno do doma živo dospeti. Ni me več doma, ne tu ne tam, duša in srce sta šla drugam. Na lepše, na motor, kjer svoboda me lovi, da se 'zpod kolena ognjeno zaiskri, srce k užitkom poleti ... In ko nekje tam, nad tretjo četrtino izpuh poezijo recitira, telo na cesto fokusira, pozabim na svet! samo prosm pa ne mi s komentarji kot so: sei ti pa samo skuterčka vozš svobodnaptica01, domina, dotem in 2 others 4 1
bajkr88 Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 amm...še malce znakov moje krize mah dej dej ti pa kriza.. pa 50 ccm skutrčka vozš .. da te ni sram dotem, domina, Miha27 in 1 other 4
PeterFortuna Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 (popravljeno) mah dej dej ti pa kriza.. pa 50 ccm skutrčka vozš .. da te ni sram a sploh morm komentirat? pa sm mnda več km nardu kt ti Popravljeno Januar 12, 2010. Popravil PeterFortuna bajkr88 in Miha27 1 1
Gallus Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 ... :headbang: :headbang: ... bajkr88 1
Carp Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 Ok...ehm sem pred parimi dnevi s čelado na glavi gledal TV. ok ..ja no....sj vem da je mal sm mislu da se samo men to dogaja, no ja zdej sm en mal potolažen
bajkr88 Objavljeno Januar 12, 2010 Opozori Objavljeno Januar 12, 2010 sej ni treba jokt, viš da se zajebavam :grrr thumper, Miha27 in domina 1 2
rdeci_vragec Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 ...Rola, rola se mi zdej Sanjam, sanjamo naprej.... :wacko: :wacko: :wacko:
thumper Objavljeno Januar 14, 2010 Opozori Objavljeno Januar 14, 2010 ...Rola, rola se mi zdej Sanjam, sanjamo naprej.... :wacko: :wacko: :wacko: če se ti kolesa od motorja rolajo rajši glej na cesto ...ne sanjat... bajkr88 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 če se ti kolesa od motorja rolajo rajši glej na cesto ...ne sanjat... danes so se pa res rolala...končno je abstinenca pošla! končno je vragec spet doma! sezona je odprta! Kaj je že to abstinenca? :evilgrin:
flero Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 ...se me je začela lotevat... Pecy 1
thumper Objavljeno Januar 16, 2010 Opozori Objavljeno Januar 16, 2010 danes so se pa res rolala...končno je abstinenca pošla! končno je vragec spet doma! sezona je odprta! Kaj je že to abstinenca? :evilgrin: komot je vam primorcem pri +13.... samo vas pa pri +5 že prekleto zebe ... ko je nam še vroče,he,he...
rdeci_vragec Objavljeno Januar 17, 2010 Opozori Objavljeno Januar 17, 2010 komot je vam primorcem pri +13.... samo vas pa pri +5 že prekleto zebe ... ko je nam še vroče,he,he... Lani sem ga šou ob enakem cajtu iskat v celje pri -7 , letos pa v grosuplje pri ugodnih -2, je pa res, da ko sem pod črni kal prišu je blo že skoraj vroče , tako da sem v kopru tankal pa šou še malce uživat do kozine
Miha Z. Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 Ja..me že pošteno "trese".Sploh pa k je tako lepo vreme zunej.
Cartman Objavljeno Marec 8, 2010 Opozori Objavljeno Marec 8, 2010 maaa letos je kriza manjša k lani. lani je bla v tem času garaža prazna. zdej je precej precej lažje. zima zadnjič maha z repom. po tem tedu bo šlo na bolše in uživancija ni več daleč
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se