Skoči na vsebino

Abstinenčna kriza

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Kriza je vsak dan hujša :( . Upam, da bo v prihodnjem tednu pričelo prihajati tudi pomladi pa da končno registriramo zverino. :OK:

Sem vmes pogledal še na vreme :cry: Še za 22.03 je napovedan sneg , nočne temperature pa -4. Pa to je za popi* ! :SS

Popravljeno . Popravil bmwslo
Objavljeno

Po zadnjih informacijah, ki jih je podal center 113, naj bi v zadnjem mesecu 48 motoristov storilo samomor......kar je najhuje, je dejstvo, da se je kar 18 deklet in fantov odločilo, da ga opravi na grozovit način..........s svojimi jeklenimi konjički so se zaletavali v stene svojih garaž.....in to večkrat........seveda po pregledu forenzikov.....vsi brez zaščitne opreme.

Tistih nekaj, ki so izbrali za svoj bridki konec poti, kot so harakiri, obešenje, rezanje žil v banji s svojim ljubljenim motorjem, strelom v glavo ob poslušanju vremenske napovedi.......pa center 113 ne jemlje kot notorične in shizofrenične osebke moto zalege.....saj je tak način v SLO dovolj pogost........no......izstopajo tisti, ki so v svoje kopalnice in posledično kadi prinesli še svoje jeklene konjičke.

Objavljeno (popravljeno)

Shit no, v soboto naredil 70km ... ampak me spet daje !!! Je pa to nitje fino, ker vidim, da nisem osamljen ... pravkar razmišljam, če naj grem v garažo in ga odkrijem, ali pa se raje delam norega, ga ignoriram :blink:

Popravljeno . Popravil tommb
Objavljeno

jaz pa zdaj 3 tedne ne bom videl mucice.... je ostala doma, jaz pa kao pridno študiram-na motor....

Objavljeno

jaz pa zdaj 3 tedne ne bom videl mucice.... je ostala doma, jaz pa kao pridno študiram-na motor....

<Študiraj,študiraj, saj za kaj drugega ni primeren čas ! :hmm: Vsi čakamo,pa nikakor ne dočakamo :headbang: Vreme bo!!! :OK:

Objavljeno

Še 5 dni!

Ko v kontinentalni Sloveniji sneži na Obali mlati sonce.... :naughty:

Objavljeno

Še 5 dni!

Kaj, še.......

Že, 5 dni se nism peljal, pa me spet trese :kva2:

Objavljeno

Še 5 dni!

Ko v kontinentalni Sloveniji sneži na Obali mlati sonce.... :naughty:

Kaj bo čez 5 dni? :?

Objavljeno

Čez pet dni bo nedelja in čas za kakšno resnejšo vožnjo letos :wub: :wub: :wub: , upam da bo se vreme vsaj malo izboljšalo predvsem temperature. :hmm: :hmm:

No pa moja lubica bo takrat tudi že registrirana. :yea1: :yea1:

Objavljeno

Čez pet dni bo nedelja in čas za kakšno resnejšo vožnjo letos :wub: :wub: :wub: , upam da bo se vreme vsaj malo izboljšalo predvsem temperature. :hmm: :hmm:

No pa moja lubica bo takrat tudi že registrirana. :yea1: :yea1:

Ob taki moči sonca še 5 TEDNOV ne bo nč. :BUA:

Objavljeno

Pa bodimo optimisti ne, včasih se skromne želje tudi uresničijo. :OK: :OK: :OK: :P :P :P

Tile naši kurenti si letos zaslužijo eno samo grajo, se vidi da študirajo samo na alkiča, dobro hrano pa katero mlado frajlo bodo zahaklali, da bi pa malo skakali Z ZVONCI to pa več ali manj pozabijo. :P :P :P

Objavljeno

danes sem končno dobil tank z barvanja

seveda je padel 5 km giro okrog po vasi končno sem si malo pomiril živčke :D

Objavljeno

Ni hud'ga :grrr

Objavljeno

Pa bodimo optimisti ne, včasih se skromne želje tudi uresničijo. :OK: :OK: :OK: :P :P :P

Tile naši kurenti si letos zaslužijo eno samo grajo, se vidi da študirajo samo na alkiča, dobro hrano pa katero mlado frajlo bodo zahaklali, da bi pa malo skakali Z ZVONCI to pa več ali manj pozabijo. :P :P :P

Mogoče bo JOŽEF pregnal to nadlogo :?

Objavljeno

ta vikend pa šus v žilo.. :devil:

Objavljeno

Jutr pa grem in če me koj u Begne odpelejo!! :kva2:

Objavljeno

nism zdržu... Užgem motor, da bi se mal akumulator zbudu, pol se odločm da pelm knjigo nazaj v knjižnico... (2km) in iz teh 2h kilometrov je nastal 50km :blush:

Ime mi je Miha in sem moto-odvisnik. :unsure:

Objavljeno

možno :smoke:

Ti s đek. Jest sm zdela spil liter cvička - grem kuj scat pol pa jutr po tablco in na motor :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

nism zdržu... Užgem motor, da bi se mal akumulator zbudu, pol se odločm da pelm knjigo nazaj v knjižnico... (2km) in iz teh 2h kilometrov je nastal 50km :blush:

Ime mi je Miha in sem moto-odvisnik. :unsure:

Ti odvisnik,na recept ti predpišem dolgo,suho in toplo sezono :kva2: Srečno vožnjo! :OK:

Objavljeno

Jst' sem tud' odvisnik! :o

A kdo ve, kje dobiš zdravila, v bistvu protistrup (za izganjanje motociklizma)?! :?

Vse sem že probal, pa ni n'ikol' nič pomagalo. :hmm:

Objavljeno

Jst' sem tud' odvisnik! :o

A kdo ve, kje dobiš zdravila, v bistvu protistrup (za izganjanje motociklizma)?! :?

Vse sem že probal, pa ni n'ikol' nič pomagalo. :hmm:

To ti je, razen z redkimi izjemami, neozdravljiva bolezen. Simptome lahko lajšaš edino z nabavo motorja.

Nič, grem gledat motor.

Objavljeno

To ti je, razen z redkimi izjemami, neozdravljiva bolezen. Simptome lahko lajšaš edino z nabavo motorja.

ALi pa greš na pivo. B) Ali dva. :grim

Objavljeno

Al greš pa za cel dan plezat :D ... pa si spet en dan bližje... :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!