bmwslo Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Kriza je vsak dan hujša :( . Upam, da bo v prihodnjem tednu pričelo prihajati tudi pomladi pa da končno registriramo zverino. :OK: Sem vmes pogledal še na vreme :cry: Še za 22.03 je napovedan sneg , nočne temperature pa -4. Pa to je za popi* ! :SS Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil bmwslo
klimbra Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 Po zadnjih informacijah, ki jih je podal center 113, naj bi v zadnjem mesecu 48 motoristov storilo samomor......kar je najhuje, je dejstvo, da se je kar 18 deklet in fantov odločilo, da ga opravi na grozovit način..........s svojimi jeklenimi konjički so se zaletavali v stene svojih garaž.....in to večkrat........seveda po pregledu forenzikov.....vsi brez zaščitne opreme. Tistih nekaj, ki so izbrali za svoj bridki konec poti, kot so harakiri, obešenje, rezanje žil v banji s svojim ljubljenim motorjem, strelom v glavo ob poslušanju vremenske napovedi.......pa center 113 ne jemlje kot notorične in shizofrenične osebke moto zalege.....saj je tak način v SLO dovolj pogost........no......izstopajo tisti, ki so v svoje kopalnice in posledično kadi prinesli še svoje jeklene konjičke.
tommb Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 (popravljeno) Shit no, v soboto naredil 70km ... ampak me spet daje !!! Je pa to nitje fino, ker vidim, da nisem osamljen ... pravkar razmišljam, če naj grem v garažo in ga odkrijem, ali pa se raje delam norega, ga ignoriram :blink: Popravljeno Marec 13, 2006. Popravil tommb
_THUNDER_ Objavljeno Marec 13, 2006 Opozori Objavljeno Marec 13, 2006 jaz pa zdaj 3 tedne ne bom videl mucice.... je ostala doma, jaz pa kao pridno študiram-na motor....
PERO58 Objavljeno Marec 14, 2006 Opozori Objavljeno Marec 14, 2006 jaz pa zdaj 3 tedne ne bom videl mucice.... je ostala doma, jaz pa kao pridno študiram-na motor.... <Študiraj,študiraj, saj za kaj drugega ni primeren čas ! :hmm: Vsi čakamo,pa nikakor ne dočakamo :headbang: Vreme bo!!! :OK:
pikec Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Še 5 dni! Ko v kontinentalni Sloveniji sneži na Obali mlati sonce.... :naughty:
Zdrawc Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Še 5 dni! Kaj, še....... Že, 5 dni se nism peljal, pa me spet trese :kva2:
PERO58 Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Še 5 dni! Ko v kontinentalni Sloveniji sneži na Obali mlati sonce.... :naughty: Kaj bo čez 5 dni? :?
Zx_R Objavljeno Marec 15, 2006 Opozori Objavljeno Marec 15, 2006 Čez pet dni bo nedelja in čas za kakšno resnejšo vožnjo letos :wub: :wub: :wub: , upam da bo se vreme vsaj malo izboljšalo predvsem temperature. :hmm: :hmm: No pa moja lubica bo takrat tudi že registrirana. :yea1: :yea1:
hajamoto Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Čez pet dni bo nedelja in čas za kakšno resnejšo vožnjo letos :wub: :wub: :wub: , upam da bo se vreme vsaj malo izboljšalo predvsem temperature. :hmm: :hmm: No pa moja lubica bo takrat tudi že registrirana. :yea1: :yea1: Ob taki moči sonca še 5 TEDNOV ne bo nč. :BUA:
Zx_R Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 Pa bodimo optimisti ne, včasih se skromne želje tudi uresničijo. :OK: :OK: :OK: :P :P :P Tile naši kurenti si letos zaslužijo eno samo grajo, se vidi da študirajo samo na alkiča, dobro hrano pa katero mlado frajlo bodo zahaklali, da bi pa malo skakali Z ZVONCI to pa več ali manj pozabijo. :P :P :P
bna Objavljeno Marec 16, 2006 Opozori Objavljeno Marec 16, 2006 danes sem končno dobil tank z barvanja seveda je padel 5 km giro okrog po vasi končno sem si malo pomiril živčke :D
PERO58 Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Pa bodimo optimisti ne, včasih se skromne želje tudi uresničijo. :OK: :OK: :OK: :P :P :P Tile naši kurenti si letos zaslužijo eno samo grajo, se vidi da študirajo samo na alkiča, dobro hrano pa katero mlado frajlo bodo zahaklali, da bi pa malo skakali Z ZVONCI to pa več ali manj pozabijo. :P :P :P Mogoče bo JOŽEF pregnal to nadlogo :?
HHV Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Dejmo vsi scat na sneg. M'rbet ga bo pa odnesl :huh:
Špilferderber Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 ta vikend pa šus v žilo.. :devil:
Lowrenc Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 Jutr pa grem in če me koj u Begne odpelejo!! :kva2:
GrCaR Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 nism zdržu... Užgem motor, da bi se mal akumulator zbudu, pol se odločm da pelm knjigo nazaj v knjižnico... (2km) in iz teh 2h kilometrov je nastal 50km :blush: Ime mi je Miha in sem moto-odvisnik. :unsure:
hajamoto Objavljeno Marec 17, 2006 Opozori Objavljeno Marec 17, 2006 možno :smoke: Ti s đek. Jest sm zdela spil liter cvička - grem kuj scat pol pa jutr po tablco in na motor :OK: :OK: :OK:
PERO58 Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 nism zdržu... Užgem motor, da bi se mal akumulator zbudu, pol se odločm da pelm knjigo nazaj v knjižnico... (2km) in iz teh 2h kilometrov je nastal 50km :blush: Ime mi je Miha in sem moto-odvisnik. :unsure: Ti odvisnik,na recept ti predpišem dolgo,suho in toplo sezono :kva2: Srečno vožnjo! :OK:
moto rider Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Jst' sem tud' odvisnik! :o A kdo ve, kje dobiš zdravila, v bistvu protistrup (za izganjanje motociklizma)?! :? Vse sem že probal, pa ni n'ikol' nič pomagalo. :hmm:
Lobo Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 Jst' sem tud' odvisnik! :o A kdo ve, kje dobiš zdravila, v bistvu protistrup (za izganjanje motociklizma)?! :? Vse sem že probal, pa ni n'ikol' nič pomagalo. :hmm: To ti je, razen z redkimi izjemami, neozdravljiva bolezen. Simptome lahko lajšaš edino z nabavo motorja. Nič, grem gledat motor.
pirrulz Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 To ti je, razen z redkimi izjemami, neozdravljiva bolezen. Simptome lahko lajšaš edino z nabavo motorja. ALi pa greš na pivo. B) Ali dva. :grim
Lego Objavljeno Marec 18, 2006 Opozori Objavljeno Marec 18, 2006 A kdo ve, kje dobiš zdravila, v bistvu protistrup (za izganjanje motociklizma)?! :? Al greš pa za cel dan plezat :D ... pa si spet en dan bližje... :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se