dj_runner Objavljeno September 21, 2008 Deli Objavljeno September 21, 2008 imamo v lasti garmin nüvi 7 series navigacijski sistem z dodatkom ADRIAROUTE vglavnem tisti software za bosno, hrvaško,... navigacija je posodobljena do verzije 4.1 (najnovejša). navigacija izven slovenije dela brezhibno (od trsta do nic-a (fra) je delal brez problemov. problemi se pojavljajo v sloveniji, kjer kar naenkrat navigacija mrkne. se peljemo naprimer iz radenec, na navigaciji piše kdaj prispem do cilja, naslednji zavoj za 5.5km naprimer, avto se na zaslonu premika in vse štima. ko se pripeljemo do rondoja pred radgono kar naenkrat gps zašteka. karta zmrzne, čas kdaj prispeš je podan (in se spreminja), naslednji zavoj piše čez 0 metrov in tako ostane. no tedaj treba gps ugasnit, ga znova zagnat, znova vpisat podatke in začne spet delat. problem ni v tem da je rondo še v izgradnji saj je tam že dolgo časa. če se dotaknem zaslona da bi pogledal karto se napiše "rišem..." in se ne premakne nikamor. a mogoče veste kaj bi lahko bilo narobe, kako problem odpravit, mogoče se srečuje kdo z podobnimi problemi? lp Imaš originalno karto Adria route ali piratsko? Če maš piratsko je pač to posledica tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno September 22, 2008 Deli Objavljeno September 22, 2008 imamo v lasti garmin nüvi 7 series navigacijski sistem z dodatkom ADRIAROUTE vglavnem tisti software za bosno, hrvaško,... navigacija je posodobljena do verzije 4.1 (najnovejša). navigacija izven slovenije dela brezhibno (od trsta do nic-a (fra) je delal brez problemov. problemi se pojavljajo v sloveniji, kjer kar naenkrat navigacija mrkne. se peljemo naprimer iz radenec, na navigaciji piše kdaj prispem do cilja, naslednji zavoj za 5.5km naprimer, avto se na zaslonu premika in vse štima. ko se pripeljemo do rondoja pred radgono kar naenkrat gps zašteka. karta zmrzne, čas kdaj prispeš je podan (in se spreminja), naslednji zavoj piše čez 0 metrov in tako ostane. no tedaj treba gps ugasnit, ga znova zagnat, znova vpisat podatke in začne spet delat. problem ni v tem da je rondo še v izgradnji saj je tam že dolgo časa. če se dotaknem zaslona da bi pogledal karto se napiše "rišem..." in se ne premakne nikamor. a mogoče veste kaj bi lahko bilo narobe, kako problem odpravit, mogoče se srečuje kdo z podobnimi problemi? lp Poskusi izklopit ostale karte in pusti samo slovenijo. Ko boš šel pa ven pa vklopi še druge. Meni se je dogajalo, da je GPS normalno deloval v Slo, v Srbiji pa izračunaval neke blazne poti po 500km, pa čeprav je bilo do destinacije le kakšnih 5...Ko sem izklopil ostale karte je bilo O.K. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_KrOsIsT_ Objavljeno September 23, 2008 Deli Objavljeno September 23, 2008 mene zanima če kdo ve kera je una navigacija k je na radio hit 345x na dan. nej bi mela kobro not(za radarje) pa bluetooth pa vse..pa če kdo ve kje prodajajo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Novosti v GPS tehnologiji http://www.mimovrste.com/artikel/3180038831/prenosni-navigacijski-sistem-blaupunkt-travelpilot-500 http://slo-tech.com/forum/t381974 Zgleda kar hudo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Končno nekaj novega, tudi cena ni previsoka glede na Garminove naprave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TADEJ46 Objavljeno November 1, 2009 Deli Objavljeno November 1, 2009 huda stvarca. bo pa mela spet eno stvar več k se bo lahko pukvarla kamerco.! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snetkladu Objavljeno Marec 17, 2011 Deli Objavljeno Marec 17, 2011 Živjo! Jaz imam Laguno (initial) in ker je stara 3 leta ima še prvotno karto navigacije. Ali ima kdo izkušnje s tem, da se naloži kakšno crack verzijo, ki jo potegneš z neta?in kako se to naredi? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 17, 2011 Deli Objavljeno Marec 17, 2011 Živjo! Jaz imam Laguno (initial) in ker je stara 3 leta ima še prvotno karto navigacije. Ali ima kdo izkušnje s tem, da se naloži kakšno crack verzijo, ki jo potegneš z neta?in kako se to naredi? lp težko je z temi originali, jaz sem na netu zasledil samo bmw in audi cracke pa še to zelo redko. verjetno bo najboljše če vprašaš na renault forumu, saj sigurno obstaja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se