JeRn3j Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 torej kdaj se to začne?? a prosti trening je že uno k norijo pa žgejo gume :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Pridem kej pogledat ce bo vreme... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 31, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 31, 2007 torej kdaj se to začne?? a prosti trening je že uno k norijo pa žgejo gume :D :doze: v 1.postu vse lepo piše. Ne bi se ponavljala. Se vidimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Zdej bodo lahko še bolj druftal, k je tko vlažno :rolleyes: MAybe se tut jest dol naslikam :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malinovc Objavljeno Marec 31, 2007 Deli Objavljeno Marec 31, 2007 Janez Rupnik Darko Šalamun Miha Zeleznikar Peter Žvan Peter Cimerman Simon Gregar Benjamin Čemas Gašper Grošelj Miha Menart Alan Bošnjak Rok Lebreht Peter Polh Gašper Tršan Gregor Sedlar Gregor Ivič Josip Žagar plus moja malenkost Švarc Matej se pravi 17 prijavljenih mislim da bo bomba vidimo ju3!!!! drift team Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 (popravljeno) Bil tam...blo je atraktivno...sicer brez fotkica....samo mislm da je blo drugih velik k so fotkal tko d pricakujem ksne slikce... :D Popravljeno April 1, 2007. Popravil Fabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Polona N. Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Blo je noro ..... :OK: Komi čakam 21.4. ko bo tekma .... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Blo je fajn, pa tut luštne punce so ble tm :OK: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Blo je fajn, pa tut luštne punce so ble tm :OK: :D :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Nič ne verjamemo, dokler ne vidimo v www.motosvet.com/album ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 Nič ne verjamemo, dokler ne vidimo v www.motosvet.com/album ... boš verjel ko jz svoje fotke not namečem :devil: :devil: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 boš verjel ko jz svoje fotke not namečem :devil: :devil: :grim No da vidmo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno April 1, 2007 Deli Objavljeno April 1, 2007 evo ena za pokušino, ostale so pa v albumu TUKAJ :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Uf pa res... kakšne hude bejbe.. :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Polna tribuna jih je :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2007 No da še jaz pokomentiram. Blo je fajn, vreme je zdržal, škoda ker je bilo toliko razbite pločevine - 7 avtov :blink: . Kađiva, ti si bil bolj zjutraj tam, a ne? Ljudi se je okoli poldneva ful nabralo, tak da so tribune bile kar polne. Večina ljudi pa je stala na cesti ob ograji. Jz nimam nič fotk, ni blo časa. Tele nesreče so mi popile vso energijo, sploh tisti fant, ki je zletel na streho in bil brez čelade :wacko: . Sreča, ni bilo nobenemu nič. LP ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 A ti si bla una bejba, k je stala pred uvozom na poligon zraven Ovna? Pa skos z enim papirjem mahala :D Ja, tist fant je bil pa "korajžn"... no... jest sm vidu samo, da je na boku pristal... mogoče sploh ni bil isti :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2007 A ti si bla una bejba, k je stala pred uvozom na poligon zraven Ovna? Pa skos z enim papirjem mahala :D Ja, tist fant je bil pa "korajžn"... no... jest sm vidu samo, da je na boku pristal... mogoče sploh ni bil isti :blink: To sem bila jaz :P :whistle: Jz nisem vidla kako je pristal, vem da naj bi se obrnil na bok + malo na streho in se prevagal nazaj. Samo ta se je tako ponesrečil. 2ma sta se zadnja 2 kolesa odtgala in sta pristala na disku :blink: 1 je zaribal Nissan je odtrgal odbijač se mi zdi Moder BMW se je zaletel in razsul kiler. in še en se je zaletel v gume :blink: Pa en malinovc :xx: je odtgal kolo. polnaluna.press :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 polnaluna.press :blink: ne, pocarji, ki pojma nimajo in kr nekaj frajerišejo na suho ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 sicer me ni bilo zraven, ampak symru, noben se ni rodil profesionalec ... trening, trening, trening in če se kdaj zalomi so taki komentarji kot je tale tvoj, popolnoma zgrešeni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 To sem bila jaz :P :whistle: Drugič pa ne bot tko važna :glare: Sej drgač se mi je kar zdel, da si ti, samo si tko grdo gledala, da smo se rajš spokal na motorje in šli :D ne, pocarji, ki pojma nimajo in kr nekaj frajerišejo na suho ... Rad bi tebe videl za volanom :doze: Ni tko lahko, kot zgleda na prvi pogled :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2007 ne, pocarji, ki pojma nimajo in kr nekaj frajerišejo na suho ... Mogoče pa si ti pocar, ki nimaš pojma in vse skupaj mečeš v en koš :devil: Bomo dali naslednjič tebe notri, pa boš pokazal kaj znaš, prav? :doze: oz. ko si tako pameten, zrihtaj avto in nam 21.4 na tekmovanju pokaži kaj znaš :angry: . Se mi zdi da se boš pokakal :xx: Aja, če bi malo spremljal sceno driftanja v Sloveniji, bi mogoče drugače govoril. Drugič pa ne bot tko važna :glare: Sej drgač se mi je kar zdel, da si ti, samo si tko grdo gledala, da smo se rajš spokal na motorje in šli :D Važna :eek: . Važen si bil ti, ker če si vedel kera sem, bi me lahko pocukal za rokav .) , tako da..naslednjič malo več poguma, pa se bo moja "važnost" izenačila s pijaznostjo in prijetnim pogovorm ;) :OK: Vrjamem pa da sem malo "grdo" gledala, nisem bila ravno najboljše volje :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Vrjamem pa da sem malo "grdo" gledala, nisem bila ravno najboljše volje :whistle: . Slabe volje.. :eek: na takem dogodku ob takih ljudeh :eek: :whistle: hehe :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2007 Slabe volje.. :eek: na takem dogodku ob takih ljudeh :eek: :whistle: hehe :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Slabe volje.. :eek: na takem dogodku ob takih ljudeh :eek: :whistle: To je tko, če ga ne fa... :evilgrin: OK OK, bom drugič za kapuco pocukal :grim Samo da me ne bo potem kdo grdo gledal.... sicer je bil pa Davor v bližini, bi se že zmenil :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se