ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2007 To je tko, če ga ne fa... :evilgrin: :P Kaj pa ti veš, mogoče sem bila pa samo zmatrana :yea1: OK OK, bom drugič za kapuco pocukal :grim Samo da me ne bo potem kdo grdo gledal.... sicer je bil pa Davor v bližini, bi se že zmenil :naughty: Davor bi te nalomu :kva2: :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Davor bi te nalomu :kva2: :bounce: Ne pa ne :grrr K bi ga poj jest utopil :lol1: :lol1: :lol1: Ne no.... me je prav prijazno povabil k sodelovanju :grim PS: Zmatrana, ja... a dons se temu tko reče :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 ne, pocarji, ki pojma nimajo in kr nekaj frajerišejo na suho ... sm tebe učer vidu na maksiju...si ga tud "odperu"...k koliba :devil: :devil: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Uf pa res... kakšne hude bejbe.. :lol1: :lol1: bi povedu pa ne smem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Noo... dejmo še kako fotko... a ni poanta takega dogodka ravno fotkanje... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 sm tebe učer vidu na maksiju...si ga tud "odperu"...k koliba :devil: :devil: :OK: vsaj stresu ga nism :devil: crkval je pa vs čas Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 vsaj stresu ga nism :devil: crkval je pa vs čas ga nisi stresu ja...sej je sam en padu od kdaj pa maš tista jajca? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 od kdaj pa maš tista jajca? Od rojstva. A tebi so jih pozneje pršili, si se rodil kot deklica? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Od rojstva. A tebi so jih pozneje pršili, si se rodil kot deklica? ne samo občutek sem imel da maš večja...pa sm vidu da so tok švohcana :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 A si narobe zvezan? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Končno ena fotka. Tisti, ki je slikal, ni upal prpopat sem noter. Pravi, da mu je Totally Sexy too much huda in da mu je too much nerodno dat fotko gor. Krivulje so res kr prave. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 2, 2007 Deli Objavljeno April 2, 2007 Hehehe :lol: :lol: Le kam vsi redarji gledajo :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Hehehe :lol: :lol: Le kam vsi redarji gledajo :eek: haha...lih iz jezika si mi uzeu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 3, 2007 Deli Objavljeno April 3, 2007 Hehehe :lol: :lol: Le kam vsi redarji gledajo :eek: haha...lih iz jezika si mi uzeu :lol1: v fotoaparat,ane? :P :devil: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno April 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2007 Ohja :doze: en sam čvek vas je. Huj k babe ste :ninja: . To ni slikal " obževalec", slika je pripopana iz mojega albuma, tak da se lahko slini(te) tam :topic: . Sicer pa, tema ni namenjena mojim slikam, ampak slikam iz treninga. Ima kdo še kaj mogoče? Na YT je par filmčkov od kolega : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 No... da ne bomo res tko :topic: prpopam še jest en Saj jih bi blo več, pa je bla baterija prazna :blush: Aja, pa še ena slika, kakšno je lahko vozilo "varne" vožnje :krneki: Povdarek predvsem na prednjem delu :devil: [attachmentid=95052] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malinovc Objavljeno April 4, 2007 Deli Objavljeno April 4, 2007 (popravljeno) Kje ti piše varna? Popravljeno April 4, 2007. Popravil malinovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se