50ccm Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 upam da nism tole zgresu da sm to temo odpru ce sm se opravicujem....No zanima me ce ma kdo barvn vezir za prodat calada(nolan n61)...s e opravicujem ce sm falu! :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 @kompi jih ima toliko da jih prodaja ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Marec 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2007 po kuk ?? bi jz kupu eno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 kaj eno :? vizir je moškega spola :D so pa po 10k za N61 oz. okoli 40€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 www.compaco.si Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MAČKON Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Tudi jaz upam da sem v pravi temi.Prodajam štirikolesnik Kymco Mxer 50 star dve leti.Predelan je na 70.Registracija ista kot za skuter,tudi vozniško isto kot za skuter.Cena pa je 1400 evrov.Imam tudi njegove slike ampak jih ne znam tukaj priložit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50ccm Objavljeno Marec 21, 2007 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2007 ne najdm na tej internetni strani....k0ci lah pol zrihtas.. pa mi posls? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 poišči uporabnika foruma z imenom kompi, pa mu pošlji PM, z veseljem ti bo pomagal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se