Frips Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Mogoče je samo preplah.... [attachmentid=93949] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Prekleti Romuni, same pizdarije jim hodijo po glavi. :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Daj pivo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Kaj pa meni? Jaz sem tudi žejen. :cry: Ampak res, človek pri teh debatah o Romunih kar žejen postane. Vsem Romunom en kmetavzarski "PROST"! :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Je bil že kak avtomat zlorabljen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Je bil že kak avtomat zlorabljen? Zadnjič sem videl enega, ko ga je tišal v režo. Je pa res, da se bankomat ni upiral, tak da ne vem, a je to zloraba al ne. :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Kaj pa meni? Jaz sem tudi žejen. :cry: Ampak res, človek pri teh debatah o Romunih kar žejen postane. Vsem Romunom en kmetavzarski "PROST"! :beer2: >>TUKAJ<< ga maš. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 >>TUKAJ<< ga maš. B) Meni tudi, meni tudi... :kva2: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Zadnjič sem videl enega, ko ga je tišal v režo. Je pa res, da se bankomat ni upiral, tak da ne vem, a je to zloraba al ne. :? Če se ne upira in ti izrecno ne reče "ne" potem to ni zloraba. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Zadnjič sem videl enega, ko ga je tišal v režo. Je pa res, da se bankomat ni upiral, tak da ne vem, a je to zloraba al ne. :? Men še nikol ni reku ne (vsaj odločno ne) , tko da tole o zlorabah so pomojem babje klamfe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Men še nikol ni reku ne (vsaj odločno ne) , tko da tole o zlorabah so pomojem babje klamfe Jaz ti povem, toti bankomati so prave kurbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Men še nikol ni reku ne (vsaj odločno ne) , tko da tole o zlorabah so pomojem babje klamfe Sem mu reko daj, pa je reko ne... pa sn mu drugo not potisno pa jo ni htel več nazaj dat... res prava kur.a :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Sem mu reko daj, pa je reko ne... pa sn mu drugo not potisno pa jo ni htel več nazaj dat... res prava kur.a :lol1: Pomojem so mal na pleh ker če maš premal € se tut pogovarjat noče s tabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Med njimi so tudi prasci. Ravno v soboto moji en ni hotu dat. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Meni je še vsak dal :slap: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Hja moja je navajena na velike pa očitno ni bil prave sorte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se