moto rider Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 Jaz pravim, dvakrat več! :hmm: :? :P Podvprašanje: Zakaj je bilo včasih toliko otrok? ................................. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 19, 2007 Deli Objavljeno Marec 19, 2007 ker niso imeli interneta,pa so ta čas izkoristili za kaj pametnejšega :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Predvsem pa jih je imela večina pred 30 zdaj pa po 30 (kdor jih pač sploh ima) Očitno se do takrat res samo virtualno zadovoljujemo :eek: . To se mi zdi še slabše kot samozadovoljevanje :? No kakorkol, zarad izpada nismo nič več in nič manj :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Ohhhhhhhh.....k bi vi vedel...... :blush: Jebal sem vse po spisku.......in to večkrat.......vrlim distributerjem elektrike. Sploh mi ni jasno.........da en snegec tko zamori gledanje filma na TV :angry: :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 revščina in pomanjkanje so glavni vzrok za množenje populacije. na ogrožen obstoj se življenje odzove s pospešeno reprodukcijo. amen. :closedeyes: torej, če hočemo, da bo kmalu 3 miljone slovencev...je treba ta 2 miljona pahnit u čim večjo bedo. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Ohhhhhhhh.....k bi vi vedel...... :blush: Jebal sem vse po spisku.......in to večkrat.......vrlim distributerjem elektrike. Sploh mi ni jasno.........da en snegec tko zamori gledanje filma na TV :angry: :angry: :angry: Podirajoče drevje je vzrok za izpade. Torej pritožba na Gozdno gospodarstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Eh, dajte no....elektro in gozdno gospodarstvo niso nič krivi! Krivi so vremenarji! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Ma nima veze kdo je kriv, tle se gre kolk folka sexa :D Partnerice/partnerji motosvetovcev in motosvetovk, so zagotovo prišli na račun, ker njihovi dragi niso mogli na netu viset :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Njah, v LJ ni zmanjkalo elektrike. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 15km iz LJ pa je zmanjkalo in še vedno manjka :BUA: seksat pa tudi nisem imel s kom :cry: dobr da mi vsaj baterija od notebooka zdrži dobre 3 ure :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 dobr da mi vsaj baterija od notebooka zdrži dobre 3 ure :ninja: Če ti še roka toliko, potem se nimaš za pritoževat. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Jst sm zafukal, sm nehal ene 14 dni nazaj, zdej pa nimam s kero.... pismo pa ravn zdej bi mi prov pršla ko ni blo štroma :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Jebemu zakaj ni včeraj pri nas zmanjkal štroma. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Varovalko vn potegn pa se delaj kot da ga je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Ma nima veze kdo je kriv, tle se gre kolk folka sexa :D Partnerice/partnerji motosvetovcev in motosvetovk, so zagotovo prišli na račun, ker njihovi dragi niso mogli na netu viset :D maš prav,sm šla že ob 23h u krevet,spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) Varovalko vn potegn pa se delaj kot da ga je. Huda :OK: :lol1: Drugače sem pa zvečer ril po snegu namesto kje drguje. :headbang: Aja, pa štrom je bil. Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 glih mal prej ga je zmanjkalo pa nisem mogla posta do konca napisat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Pri men je definitivno več sexa. Z eno od mašin se je*em že cel dan, ker mi je že 300x fu*lo štrom ven :SS in se za vsako resetira, čeprav je na UPS-u :eek: Zdej jo ma dost . Izklop do nadaljnjega :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Pri men je definitivno več sexa. Z eno od mašin se je*em že cel dan... :BUA: A uporabljaš kondom, da se ne boš s kakšnim virusom okužil :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Zakaj je bilo včasih toliko otrok? Ker se ni kondomov dalo kupit na vsakem vogalu. Ker so ljudje razmišljali "Več ko imam otrok, bolje bodo poskrbeli zame na stara leta..." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Saj temo lahko narediš...žakelj čez glavo... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 UPS je zakon :D včeraj je bilo noro po celi Sloveniji, folk se skoz na novo prijavljal na MSN, hehe glede otrok pa, kdor rabi električni mrk da se sprav k delu ... :rolleyes: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 (popravljeno) SPOROČILO ZA JAVNOST Ljubljana, 20. marec 2007 - Dne 19. marca in še zlasti v noči na 20. marec je močno sneženje na območju Republike Slovenije povzročilo številne izpade daljnovodnih povezav prenosnega omrežja. Na območju Gorenjske je bilo 23 kratkotrajnih izpadov, od tega dva na 400 kV nivoju, na območju Štajerske 11 izpadov, od tega dva na 400 kV nivoju, najhuje pa je bilo v osrednjem delu države, kjer je bilo kar 55 kratkotrajnih izpadov, od tega eden na 400 kV nivoju. Omenjeni izpadi niso povzročili poškodb na opremi, razen v štirih primerih, ko so daljnovodi na 110 kV nivoju zaradi okvar dalj časa ostali izven obratovanja. Zaradi izpadov daljnovodov na prenosnem omrežju je bil moten samo odjem Železarne Ravne in na območju, ki se napaja iz RTP Ravne, in sicer tri krat po nekaj minut. Sicer pa je sneženje posredno povzročilo izpad le ene proizvodne enote, ko je zaradi sunka v omrežju izpadel blok 5 v TEŠ za tri ure. Sekretariat in odnosi z javnostmi Elektro-Slovenije UPS je zakon :D jep, ravnokar grem po dva komada, da ne bojo glave celih diskov preorale :-) Popravljeno Marec 20, 2007. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 UPS je zakon Moderatorje prosim za resno opozorilo, ker dela reklamo za UPS. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 20, 2007 Deli Objavljeno Marec 20, 2007 Moderatorje prosim za resno opozorilo, ker dela reklamo za UPS. :P UPS Uvjek Prisutna Struja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se