Noiser69 Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 (popravljeno) Upam da ta tema še ne obstaja :P Sam sem trenutno naravn :D Moja glava se ponaša z rjavimi lasmi, pred kratkim pa sem zgledal nekako tako :D : JAZ: Še vi prlimite kako sliko al pa opišite svojo grivo :P LP, Hozi .) P.S: ne bit sramežlivi no :P Popravljeno Marec 21, 2007. Popravil AbNormaln SupermotoRace 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 si pa zadeu z nickom :P pa brez zamere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 21, 2007 Deli Objavljeno Marec 21, 2007 glih to sem mislila napisat :OK: drgač pa odfukana frizura če ti tako paše za kaj pa ne,nimam nč proti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Sanda, dej še ti tvojo prpopaj. Sam v uno drugo temo. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 sej mogoče sm jo pa že,kaj pa veš :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Črna,srednje kratko ustrižena pa kdr ni čelade gor je vosek, da lasje lepše stojijo,čene sem polizan k en baby :kva1: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 si pa zadeu z nickom :P pa brez zamere :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 si pa zadeu z nickom :P pa brez zamere Če ga mama tako kliče... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Upam da ta tema še ne obstaja :P Sam sem trenutno naravn :D Moja glava se ponaša z rjavimi lasmi, pred kratkim pa sem zgledal nekako tako :D : JAZ: Kako je pa to zgledalo, ko si dal čelado gor :kva2: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 AbNormaln, ful dobra frizura. Tud sam razmišlam o kšni mal bl odštekani :D Trenutno mam nekje srednje dolge, blond...malenkost voska mogoče, ne dolg nazaj sm meu pa dolge... čist neurejen in nism nč vidu...pa ni šlo tko več naprej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 (popravljeno) :doze: me vedno zajame kanček nostalgije ko na cesti srečam kako rokezo :) .. mogče pa ne bi bilo tako napak, če se za letošnje poletje spet zabrijem po levi polvici glave kot nekoč :kva2: ...samo da mi zdaj tega ne bo več treba skrivat pred atom in mamo :slap: barva las trenutno: črno-siva :blush: Popravljeno Marec 22, 2007. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Trapa...to se napiše črno osrebrna! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 ah seveda...črno-silver :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 V glavnem imam kar post-kemoterapevtsko pričesko oz. absenco le-te. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Trapa...to se napiše črno osrebrna! :P Pri meni bolj srebrna kot črna :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Črna, ampak se že sili srebrna! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Kratki lasje rjeve barve....prej obrit(pa ne čist na nulo).... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 tre kolori pa še dve barve ta originalne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Srebrnina prevladuje.... :hmm: (glavno da ni golo :lol1: )..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 mogče pa ne bi bilo tako napak, če se za letošnje poletje spet zabrijem po levi polvici glave kot nekoč :kva2: ... ampak pred mano :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Zadnje čase bolj stayle KOJAK mi najbolj odgovarja!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 jst pa tele ciklam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Hmm, nove metode zastraševanja? :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 od maja '97 naprej se orientiram na štamprl dolžino :) (nulatripress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se