Nagaya Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 ... ampak pred mano :evilgrin: U never let me have any phun :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 dolgi, rjavi, skodrani uglavnem neukrotljivi..tko kt jz :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 (popravljeno) Proud to be blonde :D Popravljeno Marec 22, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Proud to be blonde :D Tako mlada pa že blond... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Tako mlada pa že blond... :huh: Samo čakala sem na tvoj komentar :D Maš kaj proti?:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Dolgi, rjavi, skustrani so sus, razcesani pa vsake toliko (vzame prevec casa pa se deluje ne). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 (popravljeno) trenutno imam nekakšno rjavo z mešanico vijolične in blond :blink: in seveda dooouge in ravne :grim drugač pa sm bla kratkolaska že...pa od čist blond las..pa blond pramen... :hmm: sm bla pa tut vijolčna....rdeča :hmm: temno in svetlo rjava :hmm: pa nekakšna mešanica blond rjave in vijolčne;neki podobnega kot zdej :D pa seveda sm imela več ne simetričnih frizur,kar je blo moderno :huh: :hmm: :kva1: vse možno sm že delala z mojimi lasmi :grim ;) :D Popravljeno Marec 22, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 Samo čakala sem na tvoj komentar :D Maš kaj proti?:P Vedno imam veliko stvari na zalogi. Odvisno samo od tega kakšne so preference. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 22, 2007 Deli Objavljeno Marec 22, 2007 skodrani dolgi kak decimeter poravnani so samo ka dam čekado dol.....ali z drugimi besedami SRAČJE GNEZDO :kva2: :kva2: sliko bom mogoče kdaj poslal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 med 0.3 in 0.9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 med 0.3 in 0.9 :grim Jest tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Dolgi, ravni, blond in mehki laski :blush: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 nekaj frizur (zgornjih :devil: ), drugače pa so bile na glavi že skoraj vse barve, razen rdeče in pink in pa vse dolžine in oblike! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 neki tazga mal dalj pa bolj velnast :P :lol1: tuki sm res smotn pa še ena bedna to je tut razlog zakaj raj motor slikam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 ponavadi od 0,0 do 0,5 cm :) [attachmentid=94442] trenutno pa zaradi :beer2: stave pa špasno smotan :rolleyes: [attachmentid=94443] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 neki kr tko mau... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 ponavadi od 0,0 do 0,5 cm :) [attachmentid=94442] trenutno pa zaradi :beer2: stave pa špasno smotan :rolleyes: [attachmentid=94443] zdravc čupavec!!!! :lol1: še malo pa te bo strah it v lokalno bufo, te lahko pubeci pretepejo ko boš čupav hipi :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sjeng Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Zdej kake štiri mesece od 0,0 do 0,1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Če bi me nekdo povprašal kaj me pri motorizmu najbolj moti, bi bil vsekakor odgovor nikakve frizure po vožnji s čelado. Ta stvar mi gre res na k..., ker sami veste, da se po vožnji s čelado ne da niti zasilno :BUA: urediti frizure. No, razen če mate frizure kakor tale :( ali tale :afro1: ali pa tale :yea2: Sej veste, če pride kakšna urejena frizerka na moto zbor pa pravi:"Fak, tole pa je shod slabih frizur1" :grim :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 to sploh ni res jst ko dam čelado dol sm lepši in mi lepo vse punce v klasu rečejo če sm prišel z motorjom lasje se mi lepo porovnajo :glare: no mal so bolj ravne :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 hehe ja odvisno, kako frizuro nosš...če maš kej tko, da u luft stoji, pol se vse potlač, sm mau razkuštraš, probaš tko dat, k naj bi blo, pa je ponavad ql...js mam zmerej tako frizuro...podobno, ko na slikci, pa se vozm z motorjm v šolo...mal se potlač ampk je ql če maš pa kako irokezo, pa vrjetn pol ne bo več taka, k bi mogla bit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Rjavi krauželni! Zato jih strižem na vlki štamperl! (0.5cm) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Ene par barv mam na seb, tko da se ne morem opredelit kaka sm :D Pa dolgi lasje seveda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Kot je rekla boginja Alla: srebro po celi glavi in obrazu - do 8mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 26, 2007 Deli Objavljeno Marec 26, 2007 Naravno srebrna za zlato nimam GNARJA!!!!!!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se