doggie Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 siva, s čim bi se dala fajn skombinirati ? morda kakšno nežno blond? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dečva Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Moja potanovem čist kratka, kakšen cm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Marec 27, 2007 Deli Objavljeno Marec 27, 2007 Razkuštrana temno rjava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 trenutno kot prešeren......jutri pa pod kosilnco:):) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Kratki, temno rjavi skustrašni lasje. Ko dam čelado dol,sem pa kot da bi me krava polizala :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 Kratki, temno rjavi skustrašni lasje. Ko dam čelado dol,sem pa kot da bi me krava polizala :lol1: glede na to da so kratki, bi te lahko tudi ovca :lol1: :lol1: :lol1: no ja, pa sej smo n ;) a konc vsi polizani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 qrc..je več krav okol :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 7, 2007 Deli Objavljeno Maj 7, 2007 kratko, črno, navzgor :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 Vsak dan drugačna :D Bolj siva :kva1: xceno 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majolka Objavljeno Maj 8, 2007 Deli Objavljeno Maj 8, 2007 kratki - en del rjav, en del blond....z nekakšno irokezo ter majhen čop - tudi blond - to je za ta mesec.......potem se barve spreminjajo glede na počutje......... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boga Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 črna z veliko rjavega naraska;) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 jutr se postrižem...oz. me bo frizerka :D kšne hude ideje za čupo? :P :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 jutr se postrižem...oz. me bo frizerka :D kšne hude ideje za čupo? :P :rolleyes: :D ... na plešo ... :grim :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 črni, 1cm po celi glavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 Učinki kemoterapije so popustili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 jutr se postrižem...oz. me bo frizerka :D kšne hude ideje za čupo? :P :rolleyes: :D kaj se boš strigu. Reči nej ti kej doda. To je zdaj v modi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 :OK: hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 sam nekaterim pri nas je umrl frizer :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 kšne hude ideje za čupo? :P :rolleyes: :D Irokeza od enega do drugega ušesa, barva po želji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 slaba aerodinamika, drugač pa izvirno :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 EMO style si dej :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 9, 2007 Deli Objavljeno Maj 9, 2007 nekej podobnga so mi ženske naredle v španiji...mam namreč precej močne lase, k se rahlo kodrajo ko so daljši, pa so me polikale :OK: ko kakšen japonček sm biu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 13, 2007 Deli Objavljeno Maj 13, 2007 Grey že prevladuje , burja pa neguje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 Umru frizer :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Maj 15, 2007 Deli Objavljeno Maj 15, 2007 črni postriženi u 0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se