gkosto Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Imam vprašanje oz. težavo, upam da mi boste znali pomagati Ko včasih s skuterjem spelem čisto narahlo, tako da se kolesi komaj sučejo, recimo, da se pelem 3 - 8 km/h, potem dam pa do konca po gasu, mi motor v prvih pol sekunde ne potegne takoj, potem pa ful cukne?! čemu vzrok? Aja pa valjčki in jermen sta bila menjana pred 1k kilometri. Možno da jermen spodrsuje, ali je sklopka že boga? Motor je Runner in ni nič predelan. Filter še ni bil očiščen. LP
Jason Objavljeno Julij 21, 2002 Opozori Objavljeno Julij 21, 2002 Sicer ne vem kaj imaš narobe, ampak mi je tole padlo v oči: "Filter če ni bil očiščen." Kaj to pomeni? A da filter sploh še nikoli ni bil očiščen? Koliko kilometrov pa imaš? Koliko ti je zdržal jermen in valjčki? (če si jih zdaj zamenjal)
spidy Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Vsekakor premalo zraka! Išči vzrok na tem!
Blade Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Jap ta pru filtr pa frgazr pregledat pa spucat. Se pa to tud dogaja če zamenjaš auspuh men se je že na motorju in pri avtu poznalo (ni enako izgorevanje)
gkosto Objavljeno Julij 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Motor ima 10000 km. Jz sm motor kupil rabljen z 5000 km, motor je imel servisno knjižico, zadnji servis pri 4950 km. Jaz filtra še nism nič čistil, edino kar sem storil je bilo to, da sem menjal valjčke in jermen. Je potem v zrok v filtru? Sam zaka pa pri višjih hitrostih lepo laufa? LP TNX
Blade Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Po mojem zato ker pri dodajanju gasa rabi največ zraka in goriva(takrat je poraba največja) pri stalnih obratih(hitrosti) pa vse dela bol enakomerno. če sem v zmoti z mojim mišlenjem naj me gdo popravi v detajle pa se mi ne ljubi spuščati. Bi lahko mehaniki bankroterali če bi vse sami znali popravit. :lol: :lol: :lol:
Brrrm Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Kaj ni sedaj že čas za redni servis? (5000km+5000km = 10000km) Pa jim tam razloži, kaj ne gre, da odpravijo.
x8r-x Objavljeno Julij 22, 2002 Opozori Objavljeno Julij 22, 2002 Brrrm ima prav. Jaz sem imel skuter na servisu pri 500km, 4000km in 8000km. Pelji tam in povej. :wink:
motorist- Objavljeno Julij 26, 2002 Opozori Objavljeno Julij 26, 2002 Ni to tako, da se pri vsakem servisu očisti filter?
Chebi Objavljeno Julij 26, 2002 Opozori Objavljeno Julij 26, 2002 En čist wild shot - kaj pa, če maš premočno fedrco?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se